O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZÁKEŘNÁ PŘEVÝCHOVA MODERNÍM "UMĚNÍM" PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 13 duben 2023
Přejít na obsah
ZÁKEŘNÁ PŘEVÝCHOVA MODERNÍM "UMĚNÍM"
Strana 2
Strana 3
Strana 4
O šíleném rasismu a genderismu v současné americké a britské kinematografii jsem už psala několikrát. Ten trend rozhodně nepolevuje, spíše naopak – v posledních letech se zdá, jako kdyby pro molochy jako je Netflix nebo Disney byla snaha převychovávat svoje diváky dokonce ještě důležitější než zisk. A to už je co říct, protože zisk je jejich bůh. Zaplavují nás nové a nové remaky i revize starých klasik, kde se zuřivě mění rasa, pohlaví, sexuální orientace i celkové vyznění postav tak, aby to odpovídalo progresivnímu převýchovnému zadání.

 

 

Vytvořila se celá řada nových klišé, které noví a pokrokové tvůrci zahrnují do svých veledíl. Ono jim vlastně ani nic moc jiného nezbývá, protože studia už nic jiného neschválí k natáčení. Filmové soutěže navíc mají nastaveny tvrdé kvóty, kolik v díle musí být černochů, o čem smí mluvit ženy a o čem muži, jaké sexuální menšiny tam musí být a po jakou minimální dobu a tak dále. Nemáte ve filmu dost homosexuálů? Tak řekněte pápá prestižním cenám jako je BAFTA nebo Oscar.

 

Nová, progresivní klišé (či ještě lépe – nová pravidla) zahrnují například následující věci:

 

  • Pokud je ve filmu znázorněn šťastný a harmonický pár, musí být ve složení černoch-běloška nebo homosexuál-homosexuál. Asiat-asiatka jsou tolerováni, pokud vyzní legračně.
  • Pokud je znázorněn pár běloch-běloška, měl by být muž primitivní násilník nebo natvrdlý trouba. Cílem je vzbudit odpor nebo posměch k takovému druhu páru.
  • Rasy neexistují, ale zároveň je nutné obsazovat „diverzifikovaně“, takže je nezbytné mít v každé skupině vždy několik černochů a dalších ras (smysl v tom nehledejte). Černoši tedy musí být i mezi elfy, trpaslíky, severskými horaly, řeckými bohy, starou anglickou šlechtou a tak dále.
  • Jakékoli dílo, i historické nebo fantasy, musí věrně reflektovat představu pokrokářů o zastoupení minorit v současné populaci USA. Pozor, má to reflektovat POCIT pokrokářů o tom, kolik je lidí v každé minoritě, ne skutečný stav. Na věrohodnosti a logice naprosto nezáleží.
  • Žena vždy přepere muže, bez ohledu na rozdíl v síle, výcviku, obratnosti nebo velikosti. Girl power!
  • Ženskou vůdkyni vždy všichni poslouchají bez váhání a nadšeně, a pokud se jí někdo přeci jen staví na odpor, tak je to blb nebo šovinista, kterému se stane něco ošklivého.
  • Brutální násilí je naprosto v pořádku a láskyplné, pokud ho dělá hlavní hrdina z nějaké minority nebo nositel pokrokářských myšlenek.
  • Otevřené projevy romantického a láskyplného vztahu mezi bělochem a běloškou jsou prakticky zapovězeny. Naopak láskyplné projevy homo vztahů nebo mezirasových vztahů musí zabírat co nejdelší stopáž.
  • Nejhorším záporákem je skoro vždy silný alfa běloch.
  • Genetika je přežitek a tak je v rámci rodiny povolena jakákoli kombinace – dva bílí rodiče mohou bez problémů mít černošské, židovské a arabské dítě a nakonec to završit modrým avatarem.
  • „Race swapping“ či „race bending“ (divoké měnění rasy hrdinů) i „gender swapping“ (měnění pohlaví hrdinů) smí probíhat jen v jednom směru! Je absolutní tabu, aby původně černošskou nebo asijskou postavu hrál běloch. Přehazování ras (i pohlaví) opačným směrem je naopak velice pozitivní věc.
 
 

 Rasy neexistují…a proto děláme ze všech černochy

 

 

Různých progresivních klišé je samozřejmě mnohem víc a velká studia je valí do nových filmů a seriálů jak buldozery. Vše je samozřejmě propagováno jako věc pozitivní, protože tím prý prosazují „diverzitu“. Ve skutečnosti je to celé neskutečně rasistické a šovinistické a ubližuje to zdravým vztahům i zdravému myšlení. Nechám na vašem vlastním názoru, jestli je to tak dělané schválně nebo jestli je jen vedení obřích studií tak tupé a nechápe kontraproduktivost své agendy.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]