O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

O PEJSCÍCH A LIDECH 10. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 19 prosinec 2022
Přejít na obsah
O PEJSCÍCH A LIDECH 10.
Strana 2

 

 

Problém s Tondou začal již první den.

Jak děti přicházely s rodiči k chalupě, Tonda vítal každého, hlavně děti.

Vrtěl radostně oháňkou, jež dokázala dát pěknou ránu. Ozýval se pláč, rodiče zdvihali děti před tou obludou do náručí. Já s autem pryč a tak nakonec situaci ke zklamání synků, jež se výtečně bavili, vyřešila kuchařka Alenka. Zavřela Tondu do garáže, kde dlouze vyl. 

 

Měl jsem v povinnosti správce chaty nové hosty uvítat, což jsem učinil před večeří. Tondovo chování omluvil a slíbil, že bude trvale pod dozorem. Po týdnu již Tonda běhal se všemi dětmi po louce u chalupy a pláč se neozval. Bylo jen málo hostů, kteří Tondu nemuseli a stěžovali si.

 

Začátkem září jsem odjel na 14 denní výcvik Horské služby. Po návratu mě žena se slzou v oku informovala,  že Tonda je pryč. Utekl, nebo jej někdo odvedl. V listopadu jsme emigrovali do Kanady, kde jsem se od ženušky již bez slz v oku dozvěděl pravdu, že s domovníkem Petrem našli Tondovi precizní domov u chovatele této rasy a že pán byl z Tondy velice nadšen. 

 

 
O dalších dvou pejscích zase příště.
 
 
PEPA
 
 
Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]