O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ PÁLÍ ŽÁHA PDF Tisk E-mail
Úterý, 20 září 2022
Přejít na obsah
KDYŽ PÁLÍ ŽÁHA
Strana 2
 
 
 

Změnit vaše stravovací návyky je nejdůležitější věc, která nejen pomáhá zmírnit příznaky, ale v první řadě také pomáhá zabránit vzniku pálení žáhy. Pokud trpíte pálením žáhy, pak první věc, kterou byste měli udělat, je změnit vaše snídaňové menu. Místo toho, abyste jedli nějakou uzeninu či maso, zkuste ovesné vločky. Případně nějaké sezónní ovoce a užijte si výživnou a vyváženou snídani.

Žaludek se zabývá především trávením bílkovin. Čím více bílkovin sníme, tím je větší sekrece žaludeční kyseliny. Více kyseliny znamená větší šance na reflux a bolesti na hrudi. Zdá se, že nejvíce se reflux objeví poté, co sníte červené maso. Takže byste měli vyzkoušet některé alternativní zdroje bílkovin, jako jsou například:

·         kuřecí a krůtí maso, které patří do kategorie bílého masa. Bílé maso vede k vytváření menšího množství žaludečních šťáv než červené maso.

·         mořské plody. Zkuste pečené nebo vařené ryby a ústřice.

·        fazole. Pokud jste vegetariáni, je to možnost pro vás. Fazole jsou nejlepší alternativou živočišných bílkovin. Pokud chcete vynechat maso úplně, pak jsou fazole tím, co byste měli jíst. Kromě toho, fazole jsou velmi bohatým zdrojem vlákniny.

 

 

Here's why you can't 'out-exercise' a bad diet | Novant Health | Healthy  Headlines

 
OK, ve výše uvedeném textu jste se dozvěděli něco o jednoduchých, rychlých a levných domácích prostředcích pro zmírnění příznaků pálení žáhy. Takže - až se příště budete probouzet ze spánku v důsledku pálení žáhy, nemusíte hned jíst léky. Zkuste některý z opravných prostředků uvedených výše v textu a držím vám palce, aby bolest a podráždění odezněly.

Ale raději vám držím palce,

aby „nic takového nepálilo“!

 

 

FRANTA

  zdroj: internet

 

Komentáře (4)add feed
... : mamča
Když mě pálí žáha, vezmu si půl lžičky sody bikarbony, zapiju vodou a je po pálení. Soda bikarbona se dělá i v tabletách. Volně prodejná v lékárně.
Vyšší level je Omeprazol, Helicid - a to pro ty z nás, co trpí refluxem jícnu. Prostě když ta zpětná klapka špatně funguje.
září 21, 2022 05:55
... : Josef
No, občas se to přihodí každýmu. Já, coby kdysi vředař, mám vyzkoušený plzeňský pivo, ovšem jedině z Česka, ne z Polska. Stačí dvoudecková sklenice. Oproti jinejm pivum, který mají povahu kyselou, má plzeňský povahu zásaditou, kyselost neutralizuje, jak si všichni pamatujeme ze ZDŠ z chemie.
Donedávna byl Ranisan, byl skvělej, fungoval i trochu na spaní a vpodstatě byl neškodnej. Nevim, proč už není. Helicid sice funguje, ale není to tovono a taky je drahej jak svině.
září 21, 2022 08:41
... : doktor
Fando díky za radu !
září 21, 2022 13:32
... : andrea
Brácha užívá Om eprazol.
Ale přepošlu mu to...
září 21, 2022 13:46
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]