O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SKUTEČNOST JE HORŠÍ NEŽ FOTKY A TELEVIZE PDF Tisk E-mail
Středa, 16 březen 2022
Přejít na obsah
SKUTEČNOST JE HORŠÍ NEŽ FOTKY A TELEVIZE
Strana 2
Válka na Ukrajině trvá již od 23. února a celý svět děsí ruská agrese. Dobrou zprávou je ale obrovská vlna solidarity, která vůči Ukrajině panuje a nejenom lidé, ale i menší i velké firmy se snaží pomáhat, jak mohou. S originálním způsobem pomoci přišla i společnost Citizen Brick, která vyrábí figurky stavebnice LEGO.

 

Firma zhotovila speciální panáčky s podobou ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenskyjho v jeho ikonické zelené košili a nabízí i tzv. Molotovovy  koktejly, které se v první vlně ukrajinské obrany staly ikonickými. 

 

 

 

Kostička Molotovův koktejl se prodávala za 10 dolarů (226 korun) a minifigurka prezidenta Volodymyra Zelenského za 100 dolarů (2 260 korun). O obě položky byl nebývalý zájem a vyprodaly se okamžitě. Citizen Brick celou částku, a to 16 540 dolarů (374 184 korun), věnovala charitativní organizaci Direct Relief, která se specializuje na poskytování lékařské pomoci v nouzi po celém světě.

Výtěžek z prodeje pak poputoval na pomoc Ukrajině a na nákup lékařského vybavení.

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]