O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VÁLKA ZAČNE VE STŘEDU PDF Tisk E-mail
Neděle, 20 únor 2022
Přejít na obsah
VÁLKA ZAČNE VE STŘEDU
Strana 2

 

 

Možná už i sami tvůrci bubliny se zhrozí, kam až to došlo.

Když potom promluví, divíme se, jak jsou mírní, jak jsou blízko reality, jak vlastně jen velmi mírně, téměř až slušně lžou. A tak vládní činitelé, kteří z nějakých důvodů se mezinárodně připojili k informační válce, najednou mají problém zmírnit. Mají problém se s Ruskem domluvit. Akcelerovaná nenávist předstihující okolní státy (když už i Německo je velmi mírné), je situace, která je samozřejmě nevýhodná. Jiní využívají naší hlouposti k přebírání našich styků s Ruskem a naše garnitura, stojí v ostudě jako stádo, se stala „užitečnými blbci“.

 

  Případem akcelerované kauzy je případ Vrbětice, který je tak iracionální, že i Merkelová řekla, že ji nepřesvědčuje. Štváči křičeli, že je to dílo Zemana, který si dovolil říct asi jednu větu jinak než vláda. Ale Zeman mluvil jenom jako Merkelová. Prostě důkazy o činnosti ruských agentů ve Vrběticích nejsou, tak se není o co opírat a je to nepřesvědčivé. Nicméně náš velký vůdce diplomatů vyslovil požadavek na odškodnění z ruské strany. Dnes, když bychom rádi s Ruskem opět navázali nějaké vztahy, je problém, jak začít. Vlastně ten problém v realitě není, stačí říci, že požadavek odškodnění byl předčasný. Ale může si to Lipavský dovolit? Zašlo se už tak daleko, že nemůže. Pokud by to udělal, vyjede armáda štváčů a zničí ho. Tak vzniká nebezpečná válečná situace. Série lží se stala nepřekročitelným dogmatem.

Kdo nejde s námi, jde proti nám.

 

  Lež se vrší na lež. Válka je východiskem, Rusko napadne vojensky Ukrajinu a všichni si oddechnou. Ano, konečně se stalo to, co sebenaplňující proroctví velkých figur za oceánem řeklo jako písmo svaté. Celý svět vyštvaný proti Rusku bude jen pokračovat ve štvaní. Konečně se dobře vycvičili.

Zeleňského pýcha podpořená celým Západem dovoluje cokoliv. Je dobře, když ruské obyvatele ukrajinského východu diskriminuje, je dobře, když mají zakázáno v obchodech mluvit rusky a na veřejnosti nesmí být ruský nápis. Je dobře, když prohlašuje, že Rusové nejsou národ. Jinde by to bylo považováno za diskriminaci.  Ale Ukrajina je výjimečná země, co je zakázáno jinde, na Ukrajině být může, protože je to proti Rusku a v takovém případě je dovoleno cokoliv.

 

Zeleňskij zřejmě na Ukrajině podléhá podobné, ještě ostřejší bublině nacionalistů a nemůže si tam dovolit nic, žádný ústupek, žádné kompromisní ujednání. Minské dohody plnit nechce a také kvůli nacionalistům nemůže. Jak bude jednat? Co řekne na jednání, když mu předloží diskriminaci ruského obyvatelstva a některé slušnější státy jako Francie a Německo budou chtít řešení? Jenže bublina fanatických štváčů jiné řešení nedovolí. Možná je jen válka.

Hitler také nemohl couvnout, když davy pod jeho balkónem freneticky řvaly.

 

Aby se Zeleňskij zavděčil, nezbude mu jiné řešení než napadnout povstalecké republiky v Donbasu, aby se prezentoval jako vlastenec. Rusové je půjdou hájit.

Válka konečně vypukla! Můžeme si oddechnout, démon Putin potvrdil svoji roli zloducha. Vítězíme, Venceremos. North Stream nebude.

 

Sláva velikému Bidenovi!

Konečně jsme se dočkali, budeme mít třikrát dražší plyn, ale my to vydržíme i bez plynu, budeme se hřát nenávistí.

 

Vlastimil Podracký

 
Komentáře (24)add feed
... : mamča
Jak řekla Madlen Albrichtová, Rusko má nedozírné zásoby nerostného bohatství - viz https://cs.unansea.com/nerostne-bohatstvi-ruska-a-jejich-vyznam/, tak by se prý mělo rozdělit.
O nic jiného nejde. Ukrajina jako stát jim je ukradená, co se státem zmítaným občanskou válkou ? Je vhodný jen jako další USA základna, aby se dostali k Ruským hranicím ještě blíž.
Zajímavé, že o válku stojí převážně země, kterých se případný konflikt nijak nedotkne. Tedy USA a Velká Británie. Jsou dostatečně daleko, aby se jich "komerční" válka nedotkla.
Zatímco Francie, Německo, Itálie se války bojí a snaží se jednat. Němci poslali na Ukrajinu 5 tisíc vojenských přileb :-). Zatímco naše "ministryně války" 4 tisíce dělostřeleckých granátů. Proti komu mají být použity ? Proti tankům NE, na to jsou slabé. Tak jedině proti lidem, dětem, starcům...
To jsme to dopracovali ! Ještě jim tam posílají 37 mil. Kč. Vůbec nevědí komu a proč ?
Kdy už si naše vláda uvědomí, že STÁT žádné vlastní peníze nemá. Má jen to, co sebere na daních pracujícím občanům, kteří vytvářejí hodnoty. A těch už moc není.

únor 21, 2022 07:09
... : Josef Kouba
Kdyby mnozí lidé jednou pochopil, kdo Ruskou "revoluci" i Hitlera dotovali, v desítkách milionů dolarů, přiblížil by se k podstatě dění ve světě.
Stalin byl zlo, protože pokazil plán banksterů a jejich souvěrců na neustálou násilnou revoluci. Sadistického masového vraha a vizionáře velko koncentráků pro všechny podlidi (vzor koncentrák Osvětim ) kosmopolitu Leibu Bronsteina, Trockého připravil o rozkoš, vyhnal ho. To samozřejmě zarmoutilo sponzory soudruha Trockého. Zažehnuté velko lupičství s globalistickými plány ustrnulo v omezeném socialistickém uspořádání, "socialismu v jedné zemi". Stalin ještě hříšně uvažoval v rámci Nepu o jakési omezené formě tržního hospodářství.

Banksteři jsou ve válce stále. Pozorujte výdaje SSA na válku, lstivě zvanou obrana. Zkoumejte jejich 800 kasáren a 400 fabrik na válečné jedy na územích protektorátů po celém světě. V Japonsku, v Polsku, na Slovensku, v Jugošce...

Rusko je zlo, protože jim nedává k dispozici své zdroje, území a otroky. Putin hříšně smýšlí, že revolucí už bylo dost a evoluce je mu milejší.

Ceny energií souvisí s lupičstvím banksterů a jejich poskoků, ať už to je výpalné emisních povolenek, zelený teror s rušením uhelných a jaderných elektráren, solární tunely, vnucování eklektrokrámů, šmelení s plynem i elektřinou na jejich cinklých burzách, soustavné poškozování obchodních vztahů, Majdany...Šílenství bez hranic. Více než nenávist je růst moci. Great Reset! Zářné zítřky v digitálním celosvětovém koncentráku, podle lstivé propagandy pro naše dobro, s jedinou ústřední mocí.
Ale nevyhrají. Potřebují mít pod pacem Čínu a Rusko. To je velké sousto.
únor 21, 2022 07:45
... : mamča
únor 21, 2022 09:40
... : Marie
Mamčo, já jen k těm německých přilbám, že kdyby se na Ukrajině koplo do země, na mnoha místech by se tam našlo možná i víc než 5 tisíc ještě původních přileb z války minulé
únor 21, 2022 12:15
... : Josef
A když nezačne ve středu, tak určitě ve čtvrtek. Američtí zpravodajci se nikdy nemýlí.

únor 21, 2022 17:14
... : *deeres*
Amerikáni by za ten šrot, co vezli přes naše území, měli zaplatit ekologické povolenky. Když teď máme ten grýndýl.
únor 21, 2022 20:31
... : Krakonoš
Trochu sis, Podrackej, popletl, kdo je v tomhle příběhu ten "Hitler". Nějak se ti pomotalo pořadí; napřed skřet z KGB "uznal" separatistický republiky, pak jim vyrazil na pomoc, ale Zelenskej je nestihl v tom fofru ani napadnout. Kdyby žil tvůj tata, tak by se tě musel zřeknout. A dál radši zase mlčim, protože bych musel bejt sprostej jak 10 Krakonošů a 15 dlaždičů...
únor 22, 2022 00:23
... : *deeres*
Putin není magor a války chtivým amerikánům vypálil rybník. Je divný, když samotný prezident Ukrajiny žádá své spojence, aby se mírnili a nevyprovokovali válečný konflikt.
únor 22, 2022 06:15
... : mamča
"Jeden z nejsledovanějších analytiků na světě a hlavní komoditní stratég přední banky Goldman Sachs řekl toto : (viz odkaz: https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-02-07/goldman-commodity-veteran-says-he-s-never-seen-a-market-like-it?utm_content=business&utm_source=twitter&utm_campaign=socialflow-organic&utm_medium=social&cmpid=socialflow-tw
"Dělám tuhle práci už 30 let a nikdy jsem neviděl trh takový, jaký je teď. Jedná se o krizi "molekul". (pozn.: krize nejzákladnějších komodit). Došlo nám všechno. Ať už tomu říkáte jakkoli - ropa, plyn, uhlí, měď, hliník, prostě cokoli. Všechno nám došlo!" Chápete? Západ už nemá nic. Pouze katastrofální dluhy a nadcházející hyperinflace. A Rusko má téměř vše. Navíc může své relativně malé dluhy splácet ze své levé zadní kapsy, a to i zlatem. K tomu Západ potřebuje dobýt Rusko. A za tímto účelem Západ přetvořil Ukrajinu do dnešní podoby. Rusko se však na současné události během dvou desetiletí Putinovy perestrojky dokonale připravilo. Finančně, ekonomicky a vojensky.
Závěr: má-li civilizace přežít, Západ se bude muset smířit s porážkou a následně podstoupit několikadekádový pokles životní úrovně, aby mohl splatit gigantické dluhy, které nashromáždili "jeho" parazitem dosazení politici."
únor 22, 2022 06:32
... : Iris
A tady to Krakonoši vidíš, skoro všichni tady na kudle jsme zažili spřátelené noční tanky. A stejně meleme.... Není nám pomoci
únor 22, 2022 10:51
... : *deeres*
Iris,jsme nepoučitelní,už tu máme tanky zase,ale od jiných kámošů. Tehdy jsme psali- Ivane,idi damoj! Teď by to měla být - Joe, go home! Nestojím o to, aby nám sem kdokoliv lezl a je jedno ze které světové strany.


únor 22, 2022 11:16
... : mila1
Krakonoši a Iris, zdravím, a radši se do této diskuze nezapojuji.. Jsem jen ráda, že jsme v NATO a že se snad nebude opakovat to, co jsme všichni zažili v šedesátém osmém.
únor 22, 2022 16:07
... : Krakonoš
drs, jestli tu máme emerický vokupanty, tak na to by sis měla postěžovat svýmu vošetřujícímu psychiatrovi. Jinak fakt nevím, co jinýho bych ti měl na takovou hovadinu říct.
Holky, moc vás zdravím. A jsem taky rád, že když už jsme tak nepoučitelná čeládka, nemáme aspoň v týhle době u kormidla takovou pakáž, která by právě smolila pro Voloďu nějakej ten "zvací dopis", že tu máme spoustu přátel Ruskýho Vobnovenýho Svazu Oligarchickejch Republik a že by bylo dobrý sem poslat pár set tisíc tovaryščů v nevoznačenejch zelenejch maringotkách na jejich vochranu. Čekaj nás nelehký časy, jsem fakt rád, že mám kolem sebe normální lidi a ne třeba diskutníky z novinek (apod)...
únor 23, 2022 00:49
... : *deeres*
Já si říkala,co za lidi asi hodilo lístek při volbách pro pětikolku. Myslela jsem, že třeba omylem,protože doufali ve změnu. U některých to omyl nebyl a teď u nich je velká spokojenost. Gratuluji!
únor 23, 2022 06:50
... : Josef
Přečet jsem si hlavně příspěvky. Ale zařek jsem se před časem, že už se příspěvkama jinejch nenechám vyprovokovat, byť by z nich tupost přímo sálala. Takže dneska nic!
únor 23, 2022 08:41
... : *deeres*
V sobotu a v neděli jsme kvůli popadaným stromům několik hodin byli bez proudu. Moc fajn! Vás sympatizanty s fašistickou Ukrajinou bude alespoň hřát u srdíčko,až vám bude mrznout zadek. Rusáci nám ty granáty dají pěkně sežrat. Zvláštní je, jak třeba rakouští,nebo němečtí politici se do vyhlášení války Putinovi nijak neženou. Asi mají nějakou lepší povědomost o diplomacii.

únor 23, 2022 11:59
... : mila1
deeres: nějak si pleteš pojmy smilies/smiley.gif
Válku tady vyhlásil a prakticky i zahájil Putin. A to, že chce zpět i své bývalé satelity, je snad každému jasné, to nemá s poslanými granáty nic společného.
Já jenom zírám, jak docela inteligentní člověk dokáže překroutit celou situaci.
únor 23, 2022 12:32
... : *deeres*
Kdepak, já jsem jenom chovanka psychiatrické kliniky. Tak nemohu mít pravdu s elektroauty,s obavou ze zrušení hotovosti,ani v tom,že se lidé dobrovolně zúčastnili klinických studií nových vakcín. A protože zcela postrádám šedou kůru mozkovou, tak si myslím, že Putin k tomuto kroku byl vyprovokován. USA už by mělo přestat se svými barevnými revoluční, provokacemi pod praporem demokracie. Ať si válčí dřív a nezatahuje , než bude opravdu pozdě a
únor 23, 2022 14:27
... : *deeres*
a nezatahue Evropu do válečného konfliktu. O Putinovi nemám žádné iluze, ten si nenechá chrastit zbraněmi na svých hranicích, jenom mu svým postupem nahráli, aby obsadil DLR LLR.
únor 23, 2022 14:31
... : *deeres*
Snad se to dá pochopit, co tu píšu z mobilu, nejenom, že mi připisuje text ,ale i to odešle než to stačím opravit.
únor 23, 2022 14:34
... : *deeres*
Opět to udělal. Připisuje = Připisuje9i
únor 23, 2022 14:35
... : Krakonoš
Z lidí, kteří by za trochu levnýho plynu klidně prodali matku, je mi na blití. Kreatury, který v dnešních dnech vykřikujou cosi o tom, že je Rusko v právu a že ho nemáme provokovat, lze přirovnat ke stejně odpornejm stvůrám, který na konci třicátejch hlásaly, že nám bude nejlíp v náruči mocný třetí říše, že je nutný se podvolit dějinný danosti a výměnou za to získat klid na práci a možnost nějak přežít vedle německýho nadčlověka.
O nějaký zbytkový inteligenci antivaxerů není nutno se tu rozepisovat. Fašistický je především Rusko a jeho fašistickej diktátor.
únor 23, 2022 17:10
... : *deeres*
Milý Krakonoši, nikde jsem nenapsala, že je Putin v právu. Není, ale to nebyli ani ušáci, když
24. března 1999 humanitárně bombardovali Bělehrad. Tam to ale bylo přece v pořádku, že? Jenže to by si asi nemyslelo něco kolem dvou tisíc civilistů,( mezi kterými byly i děti) a další tisícovka vojáků a policistů, kteří při bombardování zemřeli. Bombardování nakonec donutilo Bělehrad ke kapitulaci a stažení z Kosova, které se pak vyhlásilo nezávislým. Přitom v Kosovu tehdy bylo mnohem menší procento Albánců, než bylo doteď Rusů v DLR a LLR. Biden a jeho poradci by měli vědět, že Putin, potažmo Rusko, je hodně tvrdý hráč .
A jen tak mimochodem, ti kdo nás zradili v 38. roce, tak to byli naši přátelé ze západu. Historie se opakovala v 68. roce, to byli zase přátelé z východu, pak následoval hadrák v 89. a od té doby se postupně suneme do zadele a máme se stále lépe a lépe a navíc se nemusíme vůbec bát, že se z naší země stane bojiště.
Mapa amerických základen v Evropě a přilehlém okolí. Proč nezůstanou doma, co tu asi chtějí?
https://www.google.com/maps/d/viewer?msa=0&hl=cs&brcurrent=5,0,0&ie=UTF8&t=h&vpsrc=0&ll=44.77793600000002,4.13085900000001&spn=21.831157,52.734375&z=4&source=embed&mid=1q3Iy2RZ3vFsEaiEd5_uUCIlt6iU
únor 23, 2022 17:49
... : Krakonoš
Pevně doufám, že ta mapa americkejch základen se časem silně promění jejich rozšířením směrem na východ. Bez těch základen by totiž byla Evropa už dávno v hajzlu. Proč nezůstanou doma? Protože jsou tady vítáni a protože je tady ty státy, ve kterejch ty základny mají, chtějí. Většinově. Drtivě většinově. Pár procent bezmozků obdivujících ruský Noční vlky na tom naštěstí nic nemůže změnit. Další bláboly týhle demagogický tety už ani není nutno komentovat, kolik asi bylo procent Němců v Sudetech? Nějaký procenta dávají sousednímu státu nárok na zabrání cizího území? Historie Kosova fakt nezačla bombardováním NATO, Kosovo si nenárokuje žádnej sousední stát a nepřipojil ho ke svýmu území, naopak to byla historicky autonomní oblast (proč asi?), kterou ale Srbové zrušili, atd atd...
Jinak by mě zajímalo, jestli by byl Podrackej vůbec schopnej se za tenhle svůj ubohej článek s vodstupem času vomluvit. Ale něco mi říká, že tyhle nízký charaktery svoji chybu nikdy neuznají.
prosinec 03, 2022 10:12
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]