O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JO, TO VÁM BYLA SUPER DOVOLENÁ ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 28 leden 2022
Přejít na obsah
JO, TO VÁM BYLA SUPER DOVOLENÁ ...
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6

 

 

 

Den D -1

Předpoklad: Stlačit váhu batohu pod 20 kg. Poučit se z chyb minulých, kdy požadované hmotnosti bylo dosaženo na úkor tepelného komfortu.

Kdy se zpět domů vezl 1 balíček knackebrottu a pytlík vloček, což se váhově přesně vyrovnalo s tou uspořenou karimatkou.  

 

Skutečnost:

Váha batohu 18,5 kg!!! Což s lahví vody a několika posledními drobnostmi bude tak akorát. Z chyb minulých se bylo poučeno, není ovšem úplně jasné, zda nebyly učiněny chyby nové.

Tentokrát na úkor energetického příjmu, toho jídla je v batohu zatraceně málo.

 

 

Den D 0

Předpoklad: Běžný pracovní den. Po návratu ze zaměstnání si užít naposledy výdobytků civilizace, jako je teplá voda, vykoupat se, naimpregnovat pohorky, dobalit méně trvanlivé potraviny, které doposud leží v lednici, poklidit zvířátkům, namazat housky k snídani a s dostatečným časovým předstihem vyrazit na nádraží.

Vše v klidu a pohodě.

 

Skutečnost: 

Klid a pohoda trvají přesně do 10:00. Pak se budí kamarád Dokumentarista a začne vyrábět multimediální paniku (jeho ICQ zprávy jsou bohatě ilustrovány drsnými smajlíky) - že včera potkal Starou kamarádku, a její kamarádi právě dorazili z Alp, kde prý se teplota pohybovala hluboko pod bodem mrazu, předpověď počasí slibuje strašný vichr z hor a déšť, a jestli by nebylo rozumné raději místo stanu vzít Hangár (vlastním jménem stan Extreme Dome), který se vyznačuje vysokým vodním sloupcem a vysokou odolností proti větru (a bohužel i vysokou hmotností).

 

 

Klasické stany jsou out. Moderní kempování nabízí pohodlí a luxusní design  | Blesk.cz

 

 

Remcálek (v tu chvíli sedící v suchu a teple) je ostře proti, remcá, že do batohu se mu nevejde už ani chcíplá myš, že jeho věkem zchátralé tělo má omezenou nosnost, že jestli bude celý týden pršet, přepadne ho trudomyslnost takového stupně, že pak kamarádovi Dokumentaristovi bude nějaká Beaufortova stupnice úplně šumafuk, a že jestli stále trvá na Hangáru, pak pouze pod podmínkou, že ponese svou  půlku a VŠECHEN petrolej.

Tento požadavek je natolik pádný, že Dokumentarista již dále neprudí.

 

Opět zavládne klid a pohoda, vše probíhá podle plánu. Večer na nádraží se v stanovenou hodinu schází 2/3 kamarádů. Zbývající 1/3 telefonuje, že nestíhá a máme si lehnout pod kola autobusu a nedovolit mu odjet. Nakonec oba zbývající kamarádi, Dokumentarista a Pomocný učitel, dobíhají pět minut před odjezdem. 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]