O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MAJITELKA, NEBO ÚCHYLNÁ SADISTKA? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 29 březen 2021
Přejít na obsah
MAJITELKA, NEBO ÚCHYLNÁ SADISTKA?
Strana 2

 

 

 

 

Teď tedy případ prověřují policisté z oddělení hospodářské kriminality, kteří zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu týrání zvířat. Policejní vyšetřování bude prý paní Šeflová bedlivě sledovat. Má totiž ještě v živé paměti případ stafordšírského bulteriéra Atily, který byl nalezen na podzim 2019.

Ač byl ve velice zuboženém stavu a jevil známky týrání, policie došla k názoru, že o protiprávní jednání ze strany majitele nešlo a případ odložila.

 

 

 

paní Šeflová a paní Koupšetová (s pejskem)

 

Pro nalézkyni Nelinky, paní Koupšetovou, je to již třetí zachráněný pes. Prvním byl onen týraný stafford, druhým Čenda, kterého si nechala, a stará se o něj už pět let.

„Čendu někdo hodil do odvětrávacího pilíře u sýpky a zandal díru kameny. Naštěstí jeho kňučení zaslechl vnuk Vašík. Když jsem kameny odstranila, našla jsem tam vyhublé štěně, odsouzené k smrti hladem,“ zavzpomínala paní Koupšetová.

 

Komentáře (2)add feed
... : andrea
je to hrůza, něco takového dokáže jen člověk.
Takže sadistická ženská ji svázala a pohodila.
Týrání zvířat by měl být stejně závažný trestný čin jako třeba pokus o vraždu. Bohužel, i když bude pachatelka dopadena, prakticky nic jí nehrozí, i kdyby náhodou byl soudce hodně přísný...
březen 30, 2021 07:16
... : mamča
Takovou hyenu bych odsoudila k tomu, že by musela aspoň 5 let sponzorovat veterinární péči útulku, který se postaral o její týranou fenku.
Žádný trest podle našeho Zákoníku jí v podstatě nehrozí, ale jak se těmhle lidem sáhne na peníze, tak to je pro ně trest největší.
Chybí tu číslo účtu, kam je možné útulku přispívat.
březen 30, 2021 10:29
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]