O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK JSME SPOLU (NE)CHODILI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 08 říjen 2020
Přejít na obsah
JAK JSME SPOLU (NE)CHODILI
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
 

 


A pak už přišel ten zmiňovaný rozchod,

a já poprvé v životě byla doma na mámu docela hnusná ne jen drzá,

protože jsem jí řekla, že od teď o Mírovi neuslyším ani slovo a že pokud mu byť i jen otevře, tak se okamžitě balím a odcházím.

 

 

Čímž mi poměrně dost často vyhrožovala, že když se mi něco nelíbí, tak se můžu sbalit a vypadnout.

Stejně nedala pokoj.

Po měsíci jsem se potkala s kamarádkou Mirkou:
„Bude maškarní v CH., pojedeš?“
Nechtělo se mi mezi lidi ani trochu. Navíc leden není můj úplně nejoblíbenější měsíc. Když mi řekla, že tam bude i Medvěd, pomyslela jsem si, že to je tak poslední důvod, proč tam jet. Jednoho pitomce se zbavit a zajímat se o dalšího? Ani náhodou.

 

My přijely z jednoho směru, Honza s bandou z opačného. Vidět je vystupovat z vlaku byla show. Až později jsem se dověděla, že vykoupili nějaký sekáč a namaškařili se opravdu festovně. Honza měl papachu snad opravdu přímo z Kavkazu. Pod kabátem na holém těle jen nějakou chlupatou vestu.

Všimla jsem si zjizvené ruky… a nádherně pevných svalů a širokých ramen.


Asi dvě hodiny se nedělo nic zvláštního. S kamarádkou jsme tancovaly, občas pro nás někdo přišel. Mirka znala i ty kluky, kteří přijeli s Honzou, takže se povídalo, někdo pil, já tedy ne, nebylo mi osmnáct.

A on se o mě nijak extra nezajímal, jen občas jsem zachytila jeho pohled. Vracela jsem se ze záchodu a než jsem se posadila, pevná ruka mě vzala za loket.
„Tak to už by stačilo.“
A vytáhl mě na parket.

 

 

 

Ty svalnaté pracky omotal okolo mě, nedal mi žádný osobní prostor. Je o hlavu větší než já, takže jsem si vedle něj připadala jak děcko, to jsem ostatně ještě skoro byla. A já v ten okamžik věděla, že čekal právě na tuhle chvíli, až začnou hrát něco pomalejšího.

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]