O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BYLO NEBYLO - 17 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 březen 2013
Přejít na obsah
BYLO NEBYLO - 17
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7

Švédský stůl vybraných událostí, jak šly dějinami. Dnešní menu: demos kratein, závisti navzdory, jako blesk, od moře k moři, tmavomodrý svět, jak se bude jmenovat, oslintané zvonečky, na západ od ráje, Don Špagát, státní matematika, bene bene, z pěny zrozená, kafe od žida, oceloví ptáci.

 

 

 

 

 

 

 

25.2.1948 – facebookovská zmanipulovaná mládež vyrazila z Karlova náměstí směrem k Pražskému hradu, aby vyjádřila podporu prezidentovi Benešovi. V Nerudově ulici narazila na ostře nabité samopaly.

 

     Mezitím prezident, muž, který má jen „malé pravomoce a v podstatě akorát reprezentuje“, přijal demisi 12 ministrů vlády a nahradil je novými dle Gottwaldova výběru. A tak jsme následujících 40 let slavili Vítězný únor.

 

 

 

 

 

     Můj prapradědeček, majitel rodinné truhlárny s 11 zaměstnanci, z toho dostal astmatickej záchvat a umřel. Moje prateta, švagrová vnučky toho prapradědečka, stála v davu na Václaváku a fandila Gottwaldovi.

 

 

 

 

     A já tak nějak nevím, proč tenkrát prezident tu demisi podepsal – byl to už jen nemocný a unavený muž, nebo se bál krveprolití, nebo se rozhodl jako demokrat nechat si to dle přání velké části občanstva vyžrat všem?

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]