O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Bylo - nebylo

EXTASE ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 08 listopad 2018
Ne, nejedná se o žádnou drogu. Už je to 104 let, co se 9.listopadu narodila Hedvig Maria Kiesler. Jméno vám nic neříká ? A co Heda Lamarr, filmová hvězda, která dobyla Holywood? Bylo jí pouhých šestnáct let a jako jedna z nekrásnějších filmových hereček stříbrného plátna natočila s českým umělcem a režisérem Gustavem Machatým skandální film EXTASE, který zvedl ze židle nejednoho prudérně smýšlejícího jedince a nacisty byl dokonce zcela zakázán.
 
BYLO NEBYLO – 21 PDF Tisk E-mail
Úterý, 09 duben 2013

Švédský stůl vybraných událostí, jak šly dějinami.  Dnešní menu: lomivá luštěnina, vodácký průvodce pro Ofélii, srážka titánů, dějepis hrou, souboj nervů, 300 km nad Zemí, lančmít v poště, hvězdy proti hvězdám, jak selka knížectví zachránila, sbírka příkladů, doufající.

 
BYLO NEBYLO - 20 PDF Tisk E-mail
Středa, 27 březen 2013

Švédský stůl vybraných událostí, jak šly dějinami. Dnešní menu: největší z fámotvůrců, napříč Afrikou, s křížem a palmou, jarní nulová deklinace, vejce nebo slepice, rytíři Šalamounova chrámu, anafylaktický šok, western po japonsku, Den Horské služby. 

 

 
BYLO NEBYLO – 19 PDF Tisk E-mail
Úterý, 19 březen 2013

Švédský stůl vybraných událostí, jak šly dějinami. Dnešní menu: ve jménu revoluce, nejsuprovější Superman, sociální deprivace na 80. rovnoběžce, RGB (250; 0; 250), na koni v ghetu, tulákem po životech, býti bordelářem se někdy vyplatí, et tu mi fili, jedině vpravo, čtyři proudy místo kolejí, tri dni ho naháňali, fyzikální zebra.

 
BYLO NEBYLO - 18 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 březen 2013

Švédský stůl vybraných událostí, jak šly dějinami. Dnešní menu: hrnčíř s kytarou, Přemyslovi vnuci, lžička zdraví, hudební výchova sirotků, počátek církevních restitucí, letcům a námořníkům, bílá pilulka, mistr přes vápenec, tržní hospodářství, smrt číhá ve sprše, černobílý sport, doutníky plněné vodíkem, virová ofenziva.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 9 z 22
[CNW:Counter]