O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VĚČNÁ STUDENTKA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 03 červenec 2014

Dobrý den, chtěli bychom se zeptat na řešení následující situace: kdy manželova 26 letá dcera z prvního maželství sice nyní studuje bez přerušení, ale od podzimu bude opakovat už potřetí třetí ročník, protože neodevzdala bakalářskou práci. 

    

 

 

 

 

 

 

 

      Ve škole nám řekli, že to podle prospěchu nevypadá, že by školu dodělala. Mj. podobnou situaci jsme řešili při jejím studiu na střední škole.

 

     Tehdy denní studium přerušila a studovala dálkově, byla zaregistrovaná na pracovním úřadě (nepracovala), a dostávala od otce výživné. Tak bychom potřebovali radu, co dál. Má nárok na výživné po dobu dalšího, už třetího roku studia třetího ročníku? Jinak manželova dcera už dávno nežije v domácnosti s matkou, ale žije v samostatném bytě s přítelem, který je výdělečně činný.

 

     Děkujeme za odpověď,

HANKA

 

 

Komentáře (3)add feed
To je ale vyčůraná beruška! Morálně nárok určitě nemá, uměle si prodlužuje studium. : Myška
Jejímu otci nezbývá nic jiného, než podat k soudu návrh na ukončení placení výživného. Vypsat tam to, co jsi napsala sem. Věřím, že soud výživné ukončí.
červenec 04, 2014 06:03
... : Karlos...
Normálně bych jí upozornil, že tohle už je zu viel a dál už platit nehodlám. Prachy bych přestal posílat, pro jistotu bych si je dával stranou (co kdyby) a vyčkával bych, co dcera. Návrh k soudu bych podal taky.
červenec 04, 2014 07:26
Máme doma podobný kousek... : BublinkaB
Milá Hanko, vím,že neporadím, ale abys nemyslela, že jsi sama...Jedenáct let žiju s manželem, z toho 10 let jsme manželé. Manželství jsme začínali jako on se dvěma klukama ve své péči já s jedním. Společně se nám rok po svatbě narodila dcera.Matka obou kluků od jejich 18-ti let posílá alimenty chlapcům na jejich účty, chlapci si jen nechávají, jako kapesné....Nejstaršímu je dneska už 20 a byl osamostatněn(našla jsem mu práci v Praze).Mladšímu je 18(v únoru 2014) oje na učňáku, alimenty má od února pro svou osobní potřebu...Neudělal závěrečné zkoušky, bude dělat opravky teď v září a hodlá dál chodit na nástavbu s maturitou...Takže nebyl schopen udělat ani zkoušky na učňáku a hrabe se na střední a my abychom tomu nadšeně aplaudovali?!Jen se kvůli tomu hádám s mužem,chlapec hřeší na jeho dobrotu, ale já už to nějak nedávám...Prostě lempl,kterej nechce makat, a my ho máme mít další min.2 roky na krku :-(...Ach jo, kam se ten svět řítí...Přeju hodně sil, já si jdu každopádně k doktorce pro antidepresiva...
srpen 29, 2014 17:40
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]