O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

RODIČE NA DRAKA A VÝŽIVNÉ PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 duben 2014
Dobrý den, ráda bych zjistila pár informací ohledně výživného, co mi rodiče platí (matka 1000 Kč, otec 2500 Kč). Za pár dní mi bude 20 let a teď bydlím u nevlastního otce. Vlastní otec se v mém životě objevil až po mých 15. narozeninách, a zrovna dvakrát jsme se nepohodli, mj. řekl, že prý lituje toho, že si mě udělal. Táta je pro mne ten otec nevlastní.

 

 

 

 

 

 

 

     S matkou máme špatný vztah už od mých 12 let a po rozvodu s nevlastním tátou si našla muže nového, nyní už manžela, a já si musela „sbalit věci“, takže od cca 16-17 let jsem bydlela s přítelem, s kterým jsem se později rozešla a teď bydlím u toho "nevlastního táty". 

 

      Ještě studuji a po maturitě, kterou mám zanedlouho, bych chtěla jít na vysokou školu. Brigádně si přivydělám občas až 3200 Kč - víte, stačilo by mi, kdyby mi mohli pomoct ještě alespoň rok, pokud mě na tu vysokou školu vezmou.

 

      Proto se chci zeptat: je možné, aby soud výživné zrušil? Nevím, jak bych to zvládala.

 

 

Moc děkuji, jestli si uděláte čas a odpovíte.

IVETA

 

 O D P O V Ě Ď :

 

Milá Ivetko,

 

     každopádně o výživné se neboj. Pokud tě přijmou na tu vejšku, máš na ně nárok i po dobu celého studia - tedy, budeš-li studovat na denním. Těch pár korun, co si přivyděláš, to tě jedině šlechtí, ale rozhodně asi moc nevytrhne, takže se neboj, že by to výživné o rodičů nějak ohrozilo. To bys musela vydělávat pravidelně a rozhodně poooooodstatně víc :-)).

 

     Dále, těch tři a půl výživného zase není tak moc, takže si rozhodně moc luxusně nežiješ, a pokud znáš finanční možnosti svých rodičů a vypadalo by to, že to zvládnou, tak bys rozhodně měla požádat o zvýšení!  Nehledě na to, že asi tě dost dotuje i ten nevlastní táta, který v podstatě k tobě nemá žádné povinnosti a dělá to jen proto, že tě má rád. Takže i kvůli němu, aby fakt všechno nemusel táhnout on... Pokud bys chtěla s tou žádostí pomoci, koukni se tady na kudlanku. Tam je i "formulář", takový návod, jak asi žádost o zvýšení napsat.

 

 Držím palce,

d@niela

 

 

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]