O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TATÍNEK JE DOBROVOLNÁ KASIČKA? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 10 prosinec 2020
Dobrý den, můj 24letý syn po maturitě nastoupil na vysokou školu, kde skončil (kvůli neúspěšným zkouškám) po 1. ročníku. Pak nastoupil na jinou vysokou školu, ale na obor se stejným zaměřením, kde se rovněž rozhodl skončit po 1. semestru, protože ho tento obor údajně nebavil.
 
KASIČKA TATÍNEK? PDF Tisk E-mail
Středa, 26 únor 2020
Dobrý den, rád bych se zeptal na placení výživného, jak jsem na tom s "povinností ho platit", kdyz dcera, která se sice přihlásila na vysokou školu, ale nebyla tam za půl roku ani jediný den. No, a škola jí poslala dopis, že ji ze školy proto vyškrtli. Tak bych se chtěl zeptat, jestli mi to vůbec musí dcera oznámit? A hlavně - jestli já musím pořád platit dál alimenty?
 
VÝŽIVNÉ PRO TĚHOTNOU STUDENTKU PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 září 2018

Dobrý den, je mi osmnáct let. Potřebuju poradit s následujícím problémem. Od narození jsem bydlela u prarodičů, nyní bydlím už druhým rokem s přítelem. Studuji  sociální obor na SOŠ s poměrně dobrými výsledky. Matka žije s otčímem, stýkáme se jen občas, vlastního otce jsem nikdy neviděla. Peníze od něj chodily na účet matce.  

      
 
VÝŽIVNÉ NA DOSPĚLÉ DĚTI, KTERÉ "SNAD" PRACUJÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 září 2018

Zdravím všechny vespolek. Mám dotaz: mám dceru 19 letou. Tento rok se údajně vyučila a  údajně pracuje; poslal jsem soudu žalobu na ukončení výživného, ale odpověď nikde. Tak nevím - co teď platit dál? Když platit přestanu, tak může na mě přijít exekuce, prokáže se, že třeba studuje a já jako otec jsem v pytli.

 
VÝŽIVNÉ PRO ZLETILOU DCERU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 10 září 2018

Dobrý večer. Jsem rozvedený 65letý důchodce a potřebuji poradit ohledně výživného. Mé dceři bylo 18 let a bydlí se svojí matkou. Dcera se vyučila letos prodavačkou a nyní po prázdninách nastoupila na další školu. Dcera nyní jako prodavačka 2x - 3x v týdnu chodí do práce, kde si vydělává cca 8 000 Kč měsíčně.

 
VÝŽIVNÉ ZE ZAHRANIČÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 03 leden 2018
Dobrý večer, mám dotaz a potřebuji poradit :-( Bývalý manžel pracuje v Rakousku a opravdu slušně si vydělává. Jenže mi posílá alimenty v české výši, tedy na jedno dítě 2 tisíce, máme dvě děti. Přitom bere cca na české peníze víc než 50 tisíc. A nechce mi přidat. Dětem je 9 a 11. Rozvedení jsme čtyři roky a to výživné je stále stejné. Co můžu dělat?
 
BOJÍM SE O ZVÝŠENÍ POŽÁDAT ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 11 duben 2017
Dobrý den. Rozvedla jsem se, když synovi byly 4 roky. Soud určil výživné tehdy na 2000 Kč. Nyní mu bude 13 a chtěla bych zvýšit alimenty. Myslím si, že ty dva tisíce je opravdu málo. Synovi platím ročně čtyři tisíce na fotbal, potřebné vybaveni, pojistku, soustředění… a plus všechny ty běžné životní a školní náklady. Máme ještě deru, které je nyní sedmnáct. Na tu bývalý manžel platí tři tisíce.
 
JAK PŘESTAT PLATIT ALIMENTY? PDF Tisk E-mail
Neděle, 05 březen 2017

Dobrý den, manžel má syna z předcházejícího manželství a pravidelně platí alimenty. Teď v lednu 2017 mu bylo 18 let a předpokládáme (dle jeho studijních výsledků, jinak nejsme s ním v kontaktu už pár let), že už nestuduje. Jak musíme postupovat, pokud chceme přestat platit alimenty? Musíme žádat o souhlas u soudu nebo na koho se máme obrátit, prosím? S jeho matkou nechceme moc komunikovat, ta by raději byla, kdybychom ho živili dokonce života. Předem Vám děkujeme za odpověď. SANDY

 
PORADÍTE MI S VÝŽIVNÝM? PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 leden 2017
Dobrý den, moc prosím o radu - chtěla bych podat žádost o zvýšení výživného pro nezletilou dceru; výživné bylo naposledy upraveno a stanoveno na 1500,- Kč/měs. někdy v r. 2011, kdy byly dceři 4 roky. Slyšela jsem, že lze u zvýšení výživného stejně jako u prvotního určovaní výše výživného požadovat proplacení až 3 roky zpětně - je to pravda?
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 13 z 288
[CNW:Counter]