O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PLATIT JSEM NEMĚL? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 24 duben 2014
Dobrý den, potřebuju poradit s výživným pro mou dcerku, dnes už zletilou. Když jí bylo 15, nastoupila na učňák. Bohužel hned v prvním roce nedopadla dobře, takže opakovala. Jenže pak ji po třech měsících vyhodili a byla doma až do začátku dalšího školního roku, kdy nastoupila na jinou školu.
 
RODIČE NA DRAKA A VÝŽIVNÉ PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 duben 2014
Dobrý den, ráda bych zjistila pár informací ohledně výživného, co mi rodiče platí (matka 1000 Kč, otec 2500 Kč). Za pár dní mi bude 20 let a teď bydlím u nevlastního otce. Vlastní otec se v mém životě objevil až po mých 15. narozeninách, a zrovna dvakrát jsme se nepohodli, mj. řekl, že prý lituje toho, že si mě udělal. Táta je pro mne ten otec nevlastní.
 
MATKA NEPLATIČKA PDF Tisk E-mail
Pátek, 11 duben 2014

Dobrý den, dostal jsem se do nemilé situace a chtěl bych poradit. Syn studuje na VŠ a je mu 20 let. Já jako otec ho mám po rozvodu ve vlastní péči a matce bylo někdy kolem roku 1998 určeno platit výživné 2000,- Kč. Samozřejmě nic nikdy neposlala, ale nyní k problému.

 
ŠPATNĚ INFORMOVANÝ OTEC - NEPLATIČ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 10 duben 2014

Máme vnuka, který dovršil v březnu 18 let, studuje v řádném denním studiu maturitní obor ekonomika a podnikání. Dne 19. března dovršil vnuk 18 roků a nyní v dubnu otec již neposlal nic. Výživné nedošlo ani k rukám matky, ani k rukám zletilého dítěte. Protože rodina má finančních prostředků velmi málo, nezaslané výživné jim citelně chybí.

 
VÝŽIVNÉ NA MAMINKU? PDF Tisk E-mail
Středa, 09 duben 2014
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně výživného na sebe. Jsem maminka dvou dětí a kvůli nízkému věku a časté nemoci mého syna si nemůžu najít práci. Výživné mi chodí každý měsíc ve výši 3000 Kč na každého syna, jinak mi na vše přispívá sociálka. Jsem rozvedená od roku 2012 a letos se bývalý manžel oženil.
 
PLNO DĚTÍ, PLNO DLUHŮ PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 duben 2014

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Jsem samoživitelka s dvěmi dětmi ve věku 7 a 3 roky.  Tu starší mám s bývalým manželem, se kterým jsem rozvedená od roku 2010, od té doby mi má na dceru platit 1500 Kč měsíčně, ale dva roky neplatil, takže má uloženou exekuci na plat.

 
PĚKNĚ NAŠTVANÝ TATÍNEK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 03 duben 2014
Čau lidi, mám tu jeden zapeklitý dotaz. Mám stanovené výživné od matky našeho dítěte, ona to samozřejmě neplatí, tak jí soud povolil splátky plus výživné. Jenže to také samozřejmě neplatí, tak jsem se obrátil na exekutora. Ten bohužel  nic nezajistil, protože práci prý ona nemá, dávky od státu také nepobírá, jelikož na ně nemá nárok, takže jí není z čeho co strhávat.
 
VÝŽIVNÉ DO ZAHRANIČÍ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 31 březen 2014

Dobrý den, po rozvodu jsem se přestěhovala z Čech i se synem do Německa za prací. Můj exmanžel mi platí cca 160 euro měsíčně na syna, ale školka stojí 140 euro měsíčně. Takže bych si potřebovala zažádat o zvýšení. 

 
VÝŽIVNÉ - KOMU - KOLIK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 27 březen 2014

Dobrý den, prosím o informaci, komu má otec zletilé dcery, která stále studuje, posílat výši alimentů, které byly stanoveny v době, kdy dcera ještě byla nezletilá a ještě bydlela u matky. Soudem bylo tehdy určeno zasílat výživné k rukám matky,  jako zákonnému zástupci.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 92 - 104 z 288
[CNW:Counter]