O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VÝŽIVNÉ NA KNÍŽKU? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 30 červen 2014

Dobrý den, chci se zeptat, zda jako otec svého nezletilého syna, mu mohu posílat výživné na jeho vkladní knížku, kterou jsem mu založil, bo mám podezření, že matka  syna s výživným nakládá dle svých představ. Malého nevídám, bo mi matka zakazuje styk. Děkuji KAREL

 
ALIMENTY DOSPĚLÉMU - KAM POSÍLAT? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 30 červen 2014

Dobrý den. Syn dosáhl plnoletosti již před rokem a půl. Já jsem stále posílal alimenty jeho matce na účet, až do jeho maturity. Nyní nastupuje na vysokou školu. Musím nadále posílat alimenty jeho matce, nebo si musí syn zažádat sám? Děkuji za odpověď, MICHAL

 
NESPORNÝ ROZVOD A VÝŽIVNÉ PDF Tisk E-mail
Středa, 25 červen 2014
Dobrý den, na internetu jsem nalezla návrhy na určení výše výživného podaného matkou, které zůstává nezletilé dítě v péči. Můj přítel se bude rozvádět, nezletilé dítě zůstává u matky a bude se jednat o nesporný rozvod; tudíž potřebuje podat tento návrh, jelikož jeho manželka pro to nic dělat nechce.
 
MUSÍM JEŠTĚ PLATIT VÝŽIVNÉ? PDF Tisk E-mail
Středa, 11 červen 2014

Jsem rozvedená a moje dcera z tohoto manžeství byla určena soudně do péče matky mého bývalého manžela. Letos v červnu skončí učební poměr. Tak bych se chtěla zeptat, jak je to dál s placením výživného, pokud se bude registrovat na úřadu práce? Momentálně žije ve společné domácnosti s přítelem, v baráku jeho rodičů. Za odpověď děkuji, FANNY

 
DÁLKOVÉ STUDIUM PDF Tisk E-mail
Neděle, 08 červen 2014

Dobrý den. Mám dotaz ohledně výživného. Manžel platí na 21 letou dceru z prvního manželství. Dcera bydlí již devět měsíců se svým přítelem a také přešla z denního studia vyšší odborné školy na dálkové. Chodí si přivydělávat,ale netušíme, jestli brigádně nebo na stálý úvazek.

 
MÁLO PENĚZ NA VŠECHNY DĚTI... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 19 květen 2014
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Žiji s přítelem, ten je rozvedený a na dvě dcery měl určené výživné 5000,- Kč z platu, který tenkrát činil okolo 15 000,- Kč. Loni se nám narodila dcera, a soud snížil výživné na 4000 Kč.
 
NECHODÍM DO ŠKOLY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 19 květen 2014

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, co mám dělat. Matka mi platí alimenty,  ale ted najednou přestala! Já jsem studentkou VOŠ A JSEM PŘIHLÁŠENÁ NA DENNÍM STUDIU. Poslední půl rok ale nechodím do školy, protože budu pak přecházet na jinou školu. 

 
MILOVÁNÍ JO, VÝŽIVNÉ PAK NE? PDF Tisk E-mail
Středa, 14 květen 2014

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, jak dále postupovat. Jedná se o toto:  rozsudkem soudu mi bylo příznáno, že mi otec dítěte musí zpětně zaplatit částku 30 000 Kč na  příspěvek a náklady neprovdané matce. Rozsudek nabyl právní moci, také  uplynula lhůta, kdy měl otec zaplatit. Ale neplatí.

 
VÝŽIVNÉ DO ZAHRANIČÍ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 05 květen 2014
Dobrý den, moc bych potřebovala poradit. S exmanželem mám dvě nezletilé děti, se kterými nyní žiju v UK. Ale všichni, tedy děti a já, máme české občanství. On žije v Čechách, ale nedaří se mi s ním domluvit na výživném. Chtěla bych vědět, zda můžu nějakým způsobem zažádat soud o stanovení výživného na děti, pokud žijeme v cizině.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 79 - 91 z 288
[CNW:Counter]