O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VZDÁT SE VÝŽIVNÉHO? PROČ??? PDF Tisk E-mail
Neděle, 24 srpen 2014

Dobrý den, mám 20-letou dceru, která studuje a bude studovat  ještě další dva roky. Jenže - dcera se víceméně pod nátlakem vzdala výživného, protože otec, jehož  výplata je 16 tisíc, ztropil u právničky obrovskou scénu, že platí úvěr na bydlení 15 tisíc, a že prostě nemá!!! A tak mu dcera dohodu, kterou jim právnička sepsala, podepsala...

 
KDYŽ ZEMŘEL OTEC, CO BUDE S VÝŽIVNÝM? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 srpen 2014

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na výživné, pokud otec dětí náhle zemřel? Platil na tři děti 12 000 Kč. Abych nyní zvládla utáhnout rodinný rozpočet, na koho se mám obrátit? Děkuji za rady, VERONIKA

 
VÝŽIVNÉ PRO NEZLETILOU DCERU-MATKU PDF Tisk E-mail
Středa, 20 srpen 2014
Dobrý den, ráda bych se zeptala na jednu věc. Je holka, která v 17 otěhotněla a dítě si nechala. Ona má rozvedené rodiče a otec na ni platil výživné. Teď, když je již dítě na světě, tak ta holka pobírá rodičovský příspěvek a dostala porodné. Věřím, že si i vyběhala příspěvky na sociálce. Je tedy možné, že otec té holky musí na ni stále platit alimenty?
 
TÁTA ŘEKL NE! PDF Tisk E-mail
Neděle, 17 srpen 2014

Dobrý den, chystám se na první rok vysoké školy a žádám po otci 4 tisíce měsíčně - v období maturity jsme se tak dohodli a on mi tuto částku slíbil. Jenomže tento týden chtěl nejprve výživné snížit a nakonec se rozhodl, že mi nebude platit už  nic.

 
VÝŽIVNÉ - ZVÝŠÍ HO? PDF Tisk E-mail
Úterý, 12 srpen 2014
Zdravím vás, potřebovala bych poradit. Můj Ex manžel šel téměř dva měsíce po rozvodu do insolvence... a závazky ze společné půjčky přechází na mě. Měsíční splátka je 9 000 Kč, ovšem já sama jsem na rodičovské dovolené, jejíž výše činí 7 300 Kč. Na výživném jsme se dohodli, už z důvodu placení půjčky z jeho strany - výše alimentů je 1 000 Kč od března letošního roku.
 
"TĚŽKÝ ŽIVOT" PUBERŤÁKA PDF Tisk E-mail
Neděle, 10 srpen 2014
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak mám postupovat v následující situaci. Vdala jsem se před deseti lety za muže, který měl z předchozího manželství dva kluky. V té době jim bylo 7 a 9 let. Děti byly svěřeny do péče mého muže (matka měla jiné zájmy; zaprvé milence a za druhé po celou dobu platit co nejméně, pokud možno vůbec nic. Celé roky jí proto byly alimenty sráženy exekucí.)  
 
VÝŽIVNÉ JEN DOHODOU? PDF Tisk E-mail
Středa, 30 červenec 2014

Dobrý den. Prosím, chci se zeptat na výživné. Máme s přítelem 6leté dítě. Žijeme sice dosud spolu, ale jelikož vztah nedopadl dobře, budu se tento týden stěhovat i s dítětem od přítele.

 

 


 
KOMBINOVANÉ STUDIUM A VÝŽIVNÉ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 červenec 2014

Dobrý den, mám dotaz ohledně vyživovací povinnosti na zletilou dceru (23 let), která dokončila bakalářské studium. Dcera nebyla přijata na magisterské studium denní formou pro nedostatek získaných bodů v přijímacím řízení. Nyní mi oznámila, že půjde na magisterské studium kombinovanou formou.

 
PENÍZE OD TÁTY - DO KDY? PDF Tisk E-mail
Pátek, 25 červenec 2014

Dobrý den, chci se zeptat na následující: dcera v červnu ukončila studium. Je jí 22 let, ale ještě stále nesehnala práci. Pracuje jen občas, brigádně. Tak bychom rády věděly, zda má nárok od září stále na výživné od otce, nebo to skončí v srpnu? Děkuji za odpověď, PAVLA

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 66 - 78 z 288
[CNW:Counter]