O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VÝŽIVNÉ PO SKONČENÍ ŠKOLY? PDF Tisk E-mail
Neděle, 02 listopad 2014
Dobrý den, měla bych prosím vás dotaz. Je mi 24 let, řádně jsem ukončila v 19 letech střední školu a nastoupila na vysokou školu, VŠ byla původně na 3 roky, kvůli jedné nepodařené zkoušce jsem musela o rok prodlužovat a příští rok se mi opět nepodařila...
 
KAŽDÁ KORUNKA DOBRÁ PDF Tisk E-mail
Středa, 29 říjen 2014

Dobrý den, chtěla bych požádat o radu, ohledně výše výživného. Je mi 19 let, studuji denně střední školu, již v předposledním ročníku. Otec platí mi školu vždy minim. ve výši 2.000,-, matka 1.000,-. Jsem tělesně postižená. Od mých necelých 13ti let jsem byla soudem přeložena do opatrovnictví otce.  Žiji u přítele. Z domova jsem odešla, protože otec je alkoholik. 

 
VÝŽIVNÉ OD PRARODIČŮ PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 září 2014

Dobrý den. Mám dotaz. Mám dvě děti a žijí s nima sama. Ještě měsíc budu na rodičáku. S ex mám jednu dceru (3roky), dva roky má soudně určeny alimenty ve výši 2000 Kč a k tomu mu určili platit i na mě stejnou částku od narození dcery.  Na obouch má dluh.  S exekucí sem neuspěla a trestní oznámení postoupilo k soudu. Nevím jestli ho zavřou nebo ne (je nemajetnej a bez řidičáku).

 
VÝDĚLKY STUDENTČINY PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 září 2014

Dobrý večer, má dcera se se mnou nestýká, takže nemůžu zjistit v jakém stadiu je její studium. Vím, že vystudovala Bc a teď studuje na Mg a v lednu ji bude 26 let. Na webových stránkách MM reality je uvedeno, že tam pracuje jako asistentka a má od roku 2013 ŽL. Jak mohu zjistit, něco bližšího? Ve škole mi nic neřeknou, v tom zaměstnání také ne. Takže ani nevím, kolik si tam případně vydělává..

 
POSLEDNÍ VÝŽIVNÉ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 září 2014

Nejdříve Vás co nejsrdečněji zdravím a obracím se s velkou prosbou. Mám syna, kterému je dvacet let, skončil školu v červnu a pak měl dva měsíce prázdniny. Bohužel jsem rozvedená již několik let a bývalý manžel na svého syna platit alimenty ve finanční částce : 4000 Kč. Jenže syn teď začal pracovat od září a bohužel nedostal alimenty za srpen!

 
VÝŠE VÝŽIVNÉHO JE RŮZNÁ ... PDF Tisk E-mail
Středa, 17 září 2014

Dobrý večer, mám dotaz a potřebuji poradit... Bývalý manžel pracuje v Německu a jeho měsíční příjem je 45 000,- Kč čistýho. Máme z manželství dvě děti (13 a 9 let). Z Německa mi chodí přídavky na děti(10.000,-Kč). Otec dětí platí 8000.- Kč výživného (4 500 Kč na jedno dítě a 3 500 Kč na druhé dítě). Jsme rozvedeni teprve tři měsíce. Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho si mohu zažádat o zvýšení alimentů?

 
DĚTI NEJDOU VYZMIZÍKOVAT... PDF Tisk E-mail
Úterý, 16 září 2014

Dobrý den, mám asi velkou prosbu. Dne 1. 6. 2013 jsme byli rozvedeni a děti byly svěřeny do mé péče. Jejich otec ale s námi nebydlí už od května 2012, kdy bylo dvojčatům teprve třiapůl.  Teď už jim je šest. Na výživném pro oba jsme se dohodli na částku 3000,- a otec slíbil, že když bude nutno, bude přispívat i nad rámec výživného. Ale všechno je jinak...

 
NEZLETILÉ DĚTI A CHYTROLÍN TÁTA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 08 září 2014

Dobrý den, mám dotaz ohledně výživného. Mám v péči dceru 11,5 letou a syna 8 letého. Na dceru pobírám 1600 Kč, na syna 1400 Kč. Děti od svého otce nedostávají nic navíc, mimo výživného, které mimo jiné  chodí z účtu jeho matky. A to děti nechodí do žádných kroužků. Zvažuji, zda podat žádost o zvýšení výživného, protože jsem se dostala do špatné situace:

 
ŠPATNÁ STUDENTKA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 07 září 2014
Dobrý den, chtěl bych požádat o radu. Má dcera, které bude v listopadu tohoto roku 26 let, neudělala zkoušky na magistru a sdělila mi, že je bude opakovat až příští rok. Zapsala se proto opět do studií na rok 2014/2015 a mě dala vědět, že alimenty musím platit do jejich narozenin. S tím já nemám žádný problém, ale zajímalo by mě, jak to vlastně je, když jde pouze ke zkoušce - na obhajobu - v únoru...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 53 - 65 z 288
[CNW:Counter]