O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VYSMÁTÝ SYN A VÝŽIVNÉ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 08 leden 2015
Dobrý den, jsme s manželem spolu 19 let a máme 18 letého syna, který studuje 4. ročník střední školy; letos na jaře by měl maturovat. Máme ještě dvě dcery.  V 17 letech se syn zamiloval a dva měsíce před 18. narozeninami od nás odešel, že s námi už nechce bydlet. Chtěl po nás platit kompletně internát, který má 7 km od bydliště (stejně jako školu) a 1000 Kč kapesné.
 
VÝŽIVNÉ PRO MANŽELKU PDF Tisk E-mail
Úterý, 06 leden 2015
Dobrý den, prosím o radu, z jaké částky mého příjmu se vypočítává výživné na manželku z kterou již nežiji cca 1,5 roku. Zda si mohu před vypočtením odečíst např. mé náklady na bydlení a pod? Děkuji, MIREK
 
VÝŽIVNÉ - ZRUŠENÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 17 prosinec 2014
Dobrý den, chtěl bych se poradit v následující záležitosti: Soud pro Prahu 5 mi určil platit na tehdy nezletilou dceru výživné, se kterou jsme v té době žili ve společné domácnosti, tedy také na Praze 5. V současnosti je dcera zletilá a oba bydlíme ve Středočeském kraji, oba mimo Prahu, a navíc každý v jiném městě.
 
NESPRAVEDLIVÉ PLACENÍ? PDF Tisk E-mail
Středa, 17 prosinec 2014

Když jsem se seznámila s přítelem, tak mi po čase oznámil že má syna, že teď je mu 12, viděl ho naposledy, když mu byl rok a kluk ho vůbec nezná. Kluka měl ve dvaceti s výrazněji starší partnerkou, která se vlastně nechala cíleně zbouchnout, aby si ho udržela. Jí bylo v tý době cca 26 let a myslela si, že si takhle udrží 20 letého kluka... byla to chyba i mého přítele, že si takové věci neuhlídal, nicméně ji věřil, že prášky bere.

 
NULOVÉ VÝŽIVNÉ PRO VNUKA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 08 prosinec 2014
Dobrý den, s manželem jsme dostali soudně do péče vnuka (táhlo se to dva roky). Chtěl to samozřejmě i náš vnuk, nebudu vypisovat poměry jeho matky... Soud určil, protože matka nepracuje a nikdy pracovat nebude, že má na svého syna platit 350,- Kč měsíčně, protože žije pouze z dávek. Vnukovi je 16 let a přesto matka neposílá ani těch pár korun.
 
VÝŽIVNÉ PRO VYSOKOŠKOLAČKU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 08 prosinec 2014
Dobrý den, píši Vám, jelikož si sama už nevím rady. V prosinci mi bude 22 let, studuji Českou zemědělskou univerzitu v Praze; bohužel ze zdravotních důvodů opakuji druhý ročník. Otec odešel, když mi byly 2 roky a poté jsem s ním párkrát mluvila ve svých 19 letech, když mě vyhledal jeden z mých čtyř sourozenců. Výživné se od jejich rozvodu nezměnilo a činí až doposud 750 korun.
 
LEDABYLE STUDUJÍCÍ A VÝŽIVNÉ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 08 prosinec 2014
Dobrý den, chtěl bych se informovat, zda je zletilé dítě povinné informovat rodiče o svém studiu - v případě, že stále žádá alimenty. Syn začal studovat SOUE v Plzni. Po roce, kdy se studiu příliš nevěnoval a propadl, přestoupil na SOU Oselce. Avšak ani tam se mu nelíbilo a tak mne jako otce požádal, zda bych mu nevyjednal přestup zpět do Plzně.
 
VÝŽIVNÉ PRO TĚHOTNOU MANŽELKU PDF Tisk E-mail
Pátek, 05 prosinec 2014

Dobrý den, prosím, můžete mi jen orientačně napsat, kolik je  možné žádat výživné na mě od manžela? Nejsme ještě rozvedení, jsem v 7. měsíci těhotenství a manžel chce  odejít. Musím zaplatit  a dál platit nájem a taky hypotéku na byt. Manžel má plat 31 000 Kč a platí ještě na dvě děti z předešlého manželství 4 000 Kč. Moc děkuji za odpověď. IVA

 
VÝŽIVNÉ PRO MANŽELKU PDF Tisk E-mail
Neděle, 30 listopad 2014
Dobrý den, jsem bezradná a taky nedokaži být mstivá, ale manžel se v červnu tohoto roku odstěhoval, a mně zůstaly jen oči pro pláč. Jsem v ČID a pracuji na 4hodiny, a tak mám jen 8 400 Kč. Manžel má asi 25 000 Myslíte si, že mám nárok na nějaké vyživné? A pokud ano, kde bych našla vzor pro podaní žádosti? Děkuji, Lenka
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 40 - 52 z 288
[CNW:Counter]