O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VÝŽIVNÉ PRO MANŽELKU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 duben 2015
 Dobrý den přeji a prosím o radu v následující problému. Je mi 64 let a s manželem už 14 let nežijeme ve společné domácnosti. V průběhu těch let jsem se starala o bezmocné rodiče, teď žiju sama v jejich domku, který mi darovali ještě za života. Na jeho rekonstrukci jsem se musela zadlužit, takže mi z důchodu po uhrazení splátek zbývá sotva životní minimum.
 
VÝŽIVNÉ NA MNE, PORODNÉ NA MÉ DÍTĚ PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 březen 2015
 Dobrý večer, mám na Vás dotaz. Ted v květnu maturuji z oboru kosmetička. A tak bych potřebovala vědět, zda budu dostávat alimenty až do srpna nebo ne? Nebo to končí hned jak dodělám maturitu? Protože v červnu se mi má narodit miminko a budu nastupovat na mateřskou, tak nevím, zda budu i tak vedená jako žák až do konce srpna a můj biologický otec má ke mně i nadále vyživovací povinnosti.
 
NESTUDUJÍCÍ SYN A VÝŽIVNÉ PDF Tisk E-mail
Úterý, 17 březen 2015

Dobrý den, na internetových stránkách Kudlanka jsem objevil Vaši adresu a žádám Vás o radu. Můj syn je plnoletý a nedostudoval odborné učiliště. Je hlášen na úřadu práce. V minulosti  na mne jeho matka podala exekuci, u které jsem sice poté prokázal, že je neoprávněná, ale přesto jsem měl víc jak rok zablokován veškerý majetek, včetně účtů, než se to vše vyřídilo. 

 

 
KDO VLASTNĚ TO VÝŽIVNÉ DOSTÁVÁ? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 12 březen 2015

Dobrý den Danielo. Mám syna, kterému bude v říjnu 18 let. Je svěřen do péče otce, ale ten má novou rodinu a syn bydlí u jeho rodičů. Se synem se stýká a normálně komunikují. Příšerně mě ale štve, že platím na syna, kterému otec výživné ani nedává. Na tom asi nic nezměním.... 

 
VÝŽIVNÉ OD MANŽELKY? PDF Tisk E-mail
Středa, 04 březen 2015
Dobrý den, četl jsem ve vašem časopise několik článků a rád bych se také zeptal na radu. Ještě když jsem byl zdravý a dobře vydělával, tak jsme si se ženou postavili nový dům.  Všechno klapalo, ale pak jsem onemocněl, byl dlouho marod a pak jsem nakonec nemohl své povolání vykonávat a dostal výpověď. Jenže je mi dvaapadesát a i když se snažím, tak žádné jiné zaměstnání nemůžu sehnat, takže mám jen  částečný invalidní důchod, ČID. To všechno se podepsalo i na našem manželství.
 
VÝŽIVNÉ PRO ZLETILÉ PDF Tisk E-mail
Úterý, 03 březen 2015
Dobrý den, předem děkuji za zodpovězení mého dotazu. Mám dvě děti z prvního manželství na které platím výživné. Dceru 20 letou, studující VŠ a bydlící s přítelem, a syna, který bude mít v dubnu 18 let a žije ve společné domácnosti s matkou. Matka mě nedávno kontaktovala, že chce zvýšit výživné. Bohužel naše vztahy nejsou ideální a tak jakákoli dohoda nebývá možná.
 
JAK ZÍSKAT ZLETILÉHO SYNA? PDF Tisk E-mail
Středa, 25 únor 2015
Dobrý den, ráda bych požádala o radu. S přítelem jsme spolu už 12 let, z prvního manželství má syna. Synovi bylo na podzim 18 let a žádá nás o výživné, je studující a žije s matkou. Nebylo by na tom nic divného - až na to, že chlapec od svých 14 let byl v dětském domově, kam ho umístila jeho matka jako nezvladatelného a problémového. Nyní, když  dovršil 18 let,  vrátili ho k matce. V ten den podal na soud žádost o výživné od otce. V pořádku. Ale: 
 
SLOŽITÉ VÝŽIVNÉ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 únor 2015
Dobrý den, poradíte mi? Hledám informace ohledně výživného na zletilé dítě a začetla se i do vašich stránek. Prosím, měla bych zatím stručný dotaz. Uvedu vás do situace: rozvedení rodiče, děti ve střídavé péči po měsíci, mnohonásobný rozdíl v příjmech otce a matky, takže si navzájem platí výživné.
 
VÝŽIVNÉ PRO ZLETILOU S LMR PDF Tisk E-mail
Středa, 18 únor 2015

Dobrý den, mám dotaz, mám dceru - 25 let, má lehkou mentální retardaci a pobírá částečný invalidní důchod 1. stupně. Letos v červnu končí učební obor. Musí platit biologický otec dál výživné - alimenty? Má na to dcera ještě nárok? Jde mi o zabezpečení dcery. Dcera chodila na 3 učební obory, letos v květnu končí ten třetí. 

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 27 - 39 z 288
[CNW:Counter]