O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZLETILÍ A VÝŽIVNÉ - KOMU A JAKÉ PENÍZE? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 prosinec 2013

Dobrý den, sice pořád dokolečka zmiňované, leč nenašla jsem odkaz na náš konkrétní problém. Manžel má z prvního manželství dceru a všichni spolu vycházíme v pohodě. V květnu ve svých dvaceti letech odmaturovala a podala si přihlášku na vysokou školu (denní studium), na kterou byla přijata. Na tuto vysokou školu se sice zapsala v řádném termínu, ovšem na školu nenastoupila, tudíž nestuduje.

 
VÝŽIVNÉ PRO DOSTUDOVANOU? PDF Tisk E-mail
Neděle, 08 prosinec 2013

Dobrý den , chtěl bych se s vámi poradit o následujícím problému: má dcera ukončila magisterské studium na Universitě v Olomouci. V lednu tohoto roku. Poté do května měla vypracovat a předložit závěrečnou diplomovou práci. Tento termín si nejdříve odložila na měsíc září a posléze na další termín, na měsíc leden 2014.

 
NEZAMĚSTNANÝ ŠESTNÁCTILETÝ PDF Tisk E-mail
Neděle, 08 prosinec 2013

Dobrý den, přítel má 16 letého syna, se kterým se nevídá (otec by chtěl a rád, ale syn se k tomu nemá). Po problémech na základní škole, kdy propadl a vyšel z osmé třídy, se přihlásil na učiliště. Docházel tam asi půl roku a ťeď přišla zpráva od jeho matky, že je syn nahlášen na ÚP a že si má otec zažádat o zrušení vyživovací povinnosti.

 
JEDNA ŠKOLA, DRUHÁ ŠKOLA... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 02 prosinec 2013

Dobrý den, dostala sem se do situace (né přímo já ale můj přítel). Má rozvedené rodiče. Dokončil úspěšně střední školu, má maturitu a rozhodl se teď, že si půjde udělat výuční list elektrikáře.  Půjde studovat učňovský obor na 3 roky na denní  a po ukončení bude mít výuční list. Zatím tedy nepracuje. Školu dokončil letos a momentálně je sice na vyšší odborné škole, ale bude přestupovat, protože ho VOŠ nebaví. 

 
BOJ O VÝŽIVNÉ? PDF Tisk E-mail
Neděle, 01 prosinec 2013

Ahoj Kudlanko,  už jednou jsi mi dobře poradila, tak bych tě ráda požádala o další radu. Mé dceři je 15 let, letos nastoupila na SOU obor gastronomie. Pobývá přes týden na internátu, protože bydlíme na Plzeňsku. Výživného pro ni dostávám 3 000 tisíce již dva roky. Ale jistě nemusím říkat, co to obnáší vybavit holku na střední školu...  

 
KOLIK VÝŽIVNÉHO? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 listopad 2013

Dobrý den, potřebovala bych poradit... Můj současný manžel se rozvedl před pěti lety. Má dvě dcery, 26 letou, která již pracuje a 23 letou, která začala studovat magisterské studium na vysoké škole. My jsme se s manželem vzali letos v dubnu. Můj syn z prvního manželství bydlí s námi - je dvacetiletý a studuje VOŠ - rozvoj venkova. To pro seznámení, kdo jsme.

 
JAK NA VÝŽIVNÉ? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 07 listopad 2013

Dobrý den, do teď jsem bydlela s partnerem v jeho bytě -  1,5 roku. Mám s ním syna starého 15 měsíců. Ale teď od něj odcházím ke svým rodičům. Nedává mi ani korunu a navíc mi stále vyhrožuje. Mám ještě v pěstounské péči dcerku mé postižené sestry, čtyřletou, na kterou pobírám příspěvek. 

 
KDYŽ VYDĚLÁM, TAK STEJNĚ NIC NEMÁM PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 listopad 2013

Dobrý den, letos v září jsem si zažádala o zvýšení alimentů na mojí dceru, je jí sedm let. Otec platil až do teď 1300,- Kč chtěla jsem částku zvýšit na 2000,- Kč. Od února jsem nezaměstnaná a se vším všudy,  i s alimentama, mám příjem pouze 10 000,- Kč. Myslím si, že alimenty by dceři určitě zvedli, ale její otec bude od ledna n. r. také bez práce.

 
STUDIJNÍ POHODIČKA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 listopad 2013

Dobrý den, potřeboval bych poradit, nevím, do kdy mám platit výživné. Moje osmnáctiletá dcera propadla ve třetím ročníku na střední škole. To se stane,  ale bohužel se nedostavila k opravným zkouškám. Nakonec jí škola šla vstříc a umožnila jí přesto "opravky" dělat dodatečně, avšak ona je neudělala. 

 

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 118 - 130 z 288
[CNW:Counter]