O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NECHCE SE MU PLATIT VÝŽIVNÉ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 10 březen 2014
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu pro svou dceru. Je rozvedená a má v péči 2 děti - 14 a 12 let. Její bývalý manžel platí na děti 3500 Kč na obě. Dluží ovšem už výživné za srpen, září a říjen, tedy 10 500 Kč, ale toto již řeší dcera exekucí.
 
NECHTĚNÉ DÍTĚ PDF Tisk E-mail
Středa, 05 březen 2014

Má dcera žádala poprvé o zvýšení alimentů na svou 7letou dceru. Otec dítěte jí doposud nic neplatil, nechtěl a nechce se ke své dceři vůbec znát. Platit začal tedy až po pozitivních testech otcovství. Platí 2.500 Kč měsíčně. A dluh nyní  splácí v měsíčních splátkách. Otec mé vnučky pracuje u vězeňské služby jako psovod. Jeho měsíční příjem je (bez přesčasů a odměn)  20.000 Kč. Žije s přítelkyní, která má příjem 14.000 Kč (to vím od soudu).

 
PLATIT VÝŽIVNÉ, KDYŽ NEBUDE VE ŠKOLE? PDF Tisk E-mail
Středa, 26 únor 2014

Dobrý den, mám na vás dotaz, se kterým si nevím rady. Mám syna, kterému bude v červnu osmnáct a je v péči mého bývalého manžela. Já na něj platím výživné. Jenže nyní se syn rozhodl skončit ve škole a mě napadlo, jestli mám ještě platit jeho výživné, i když už nebude student. Mohli byste mi poradit? Školu bude končit příští měsíc. V kontaktu nejsme, nemáme dobré vztahy. Děkuji, TÝNA

 
STUDENTČINO TRÁPENÍ S REŽIÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 únor 2014

Dobrý den, je mi čerstvě 20 let a studuji VOŠ v Praze (denní studium) a připravuji se na přijímací řízení na  FF UK, jelikož vystudovat tento obor je mým snem. Moji rodiče jsou už léta rozvedení. Po rozvodu jsem zůstala s otcem, matka posílala na mne výživné 2 500 Kč. Od 18 let ale nebydlím ani s jedním, stále studuji a starám se o sebe sama (nejprve Gymnázium v rodném městě, nyní VOŠ v Praze).

 
ZLETILÝ SYN PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 únor 2014

Dobrý den, chtěli bychom se informovat, tedy manžel  a já, protože si nevíme rady. Jedná se o jeho 22 letého syna. Po maturitě nastoupil na vyšší střední, (nástavbové studium), ale je tam pouze veden a školu vůbec nenavštěvuje. Na to se tam byl manžel osobně zeptat.  Když se zeptal syna, co chce dál, tak do práce prý chodit nebude, ale na výživné že má nárok, když se sám neuživí!

 
"CHUDÁK CHLAPEC?" PDF Tisk E-mail
Pondělí, 17 únor 2014

Ahoj Danielko, obracím se na Tebe s dotazem. Pročetla jsem stránky na Kudlance, ale nenašla jsem jednoznačnou odpověď. Můj přítel má 21letého syna, který již před rokem (12/2013) ukončil po prvním trimestru VŠ s tím, že již dál studovat nebude, přihlásil se na ÚP a přítel mu ještě po celý rok platil výživné.

 
ČERSTVĚ ZLETILÝ SYN - JAK NA VÝŽIVNÉ? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 10 únor 2014

Dobrý den, píšu za manžela - manžel má syna z předcházejícího manželství a pravidelně platí alimenty. Teď v lednu 2014 synovi bylo 18 let a předpokládáme (dle jeho studijních výsledků, jinak s námi není  v kontaktu už pár let), že už nestuduje.

 
VÝŽIVNÉ OD EX A SOUČASNÝ PŘÍTEL PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 leden 2014

Dobrý den, chtěla bych zvednout výživné na děti 10 a 11 let. Výživné bylo naposledy stanoveno v roce 2007 a to částkou 3000 pro obě děti. Momentálně jsem od prosince na nemocenské a v červnu mám termín porodu. Tak by mě zajímalo,  zda bude do příjmu posuzován i můj nynější přítel, který má u mě trvalý pobyt. Děkuji za odpověď HANKA

 
VÝŽIVNÉ PRO "BEJVALKU" PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 leden 2014

Dobrý den, zajímalo by mě toto: můj přítel je rozvedený 8 let a platí  3000,- Kč  na 15tiletou dceru. Nyní jeho bývalá žena na něm uplatňuje nárok na výživné pro rozvedenou manželku. Chtěla bych vědět, zda je to možné i po tak dlouhé době, jako je 8 let od rozvodu? V současnosti je nezaměstnaná a její druh také, a navíc u ní nemá trvalé bydliště. Děkuji vám za odpověď, PETRA

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 105 - 117 z 288
[CNW:Counter]