O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DCERA MYSLÍ DOPŘEDU... PDF Tisk E-mail
Středa, 09 květen 2012

Ahoj kudlanko, chtěla bych Vás požádat o radu. Manžel má z předchozího manželství dceru narozenou v září 1993. Nyní studuje posledním rokem střední školu a chtěla by pokračovat na vysoké.  Žila u u své matky, se kterou se ale nepohodla a odstěhovala se k příteli, resp.bydlí oba u jeho matky. Přítel i matka jsou výdělečně činní.

 

 

 

 

     Trvalé bydliště má dcera ale stále doma.  Její matka nedávno zažádala o zvýšení alimentů a to i zpětně. Takže nyní platíme dceři alimenty 4 500 Kč a po 500 Kč měsíčně jí splácíme částku 7 500 Kč, které nám nařídil soud. Dále posíláme 1 500 Kč měsíčně její matce, což jsou splátky na 20 000 Kč, jak bylo určeno soudem jako zpětné výživné. To budeme platit zhruba po dobu jednoho roku.

 

     Potom bude dcera od nás dostávat 4 500 Kč, což jí ale celkově na živobytí nestačí. Tak bychom chtěli vědět, zda má nárok zažádat si o výživné i od matky? Ta žije sama, ve vlastním bytě, má auto a plat kolem 17 000 Kč, což bylo řečeno u soudu při zvyšování alimentů. Manželova dcera ovšem myslí dopředu a bojí se, kdyby se náhodou s přítelem rozešli a musela jít třeba do podnájmu, tak že nebude mít dostatek financí.  

 

Dík a zdravím,  MARTINA

 

 

 

 

 

O D P O V Ě Ď :

 

 

Milá Martino,

 

 

      nárok rozhodně má - výše výživného a jeho přiznání záleží ovšem na soudu, jak rozhodne, respektive, jak to manželova dcera zdůvodní ve své žádosti... Formuláře žádosti o výživné pro zletilé dítě jsou tady na Kudlance.

 

d@niela

 

 

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]