O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZVÝŠENÍ VÝŽIVNÉHO NA NEZLETILÉ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 01 září 2011

Dobrý den, chtěla bych se poradit: mám dvě děti. Kluka třináctiletého (dostávám na něho 1700 Kč) a holčičku, které je sedm a dostávám na ni 1300 Kč. Na alimentech jsme se dohodli přes soud. Otec platí pravidelně, pracuje jako zedník. Další děti nemá. Já pracuji jako skladnice. Ale už těžko s penězi vycházím. Bydlíme Moravskoslezském kraji, okres Nový Jičín.

 

 

 

 

 

 

      Myslíte, že bych měla šanci dostat na oba dva aspoň o 1000 více? Zatím bydlím s dětmi ještě u tchána, bývalý manžel od nás odešel. Ale stejně hledám nějaké bydlení. Tchánovi platím nájem. A vycházíme spolu úplně v pohodě.

Zatím moc děkuji

ZUZANA

 

 

O D P O V Ě Ď :

 

Milá Zuzanko,

 

       klikni si na tuto stránku - tady máš formulář, který si vyplň - je tam i návod, jak to vyplnit - a odnes na soud. Mj. až ten článek otevřeš, tak po levé straně máš ještě dlouhý seznam dalších článků o výživném - třeba tam najdeš ještě plno dalších rad. Pochopitelně, že si řekni o přidání, chápu, že toho moc nemáš. Kdybys ještě potřebovala nějakou pomoc, napiš, ozvi se!

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]