O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VÝŽIVNÉ - KOLIK, DO KDY... PDF Tisk E-mail
Středa, 19 březen 2008

Někdy si říkám, že buď někteří lidé absolutně neumějí vyhledávat v nejrůznějších vyhledávačích, a v tom případě že se asi nemůžu moc divit, že nezvládnou najít v jedné zdejší rubrice pár potřebných nadpisů. A pak by se v několika článcích dozvěděli vše potřebné...

 

 

 

 

    Vždyť - pokud by rady, které se tu dočtou, chtěli od právníka "face to face", tedy hezky česky "z očí do očí", tak by za to museli zaplatit. A ne levně. A pak by se asi chovali jinak...  Tedy snad trochu snažili.... Ale to jen na okraj, nemyslím to vůbec ve zlém.

 

 

  • Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho bude muset můj přítel platit alimenty, když jeho dcera dělá v květnu maturitu a dál na školu už nepůjde. Dokonce už má i zajištěné pracovní místo. Co když neodmaturuje a bude dělat opravky v září? Musí platit dokud neodmaturuje? Děkuji moc za odpověď. Martina. -  odpověď viz níže

 

  • Dobrý den, mám dlouholetého přítele, který je rozvedený, má 2 děti (6let a 9 let). Pravidelně platí výživné a to dokonce vyšší, než by musel podle výpočtu, přesto si "bejvalka" stěžuje stále. No to asi bude pořád. Tak je by mě zajímalo, když ona má příjem do 10 tis. čistého, bydlí sama s dětma, zda má nárok na nějaké sociální dávky na děti a na sebe. Já si myslím že ano, přítel si myslí, že je to hloupost. Děkuji za odpověď, Jana   -    odpověď: tak např. zde - a pak je vhodné se podívat do levého sloupce - tam jsou další podobné případy, klikněte si, čtěte, hledejte, dozvíte se :-)))

 

  • Dobrý den, je mi 18 let a rodiče jsou rozvedeni. Bydlím s otcem a matka mi posílá alimenty na můj bankovní účet. Chtěla jsem se zeptat jak zjistím kolik mi jaký rodič má přispívat. Existuje nějaká poradna? Nebo co mám dělat abych nemusela stále řešit které peníze mi kdo dá? A chtěla bych se ještě zeptat, jestli mám nárok na příspěvky na studenty jako plnoletá a výdělečně nečinná? Děkuji za jakoukoliv radu, Nikola    -    odpověď:  tak např. zde + další články na to téma

 

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (7)add feed
výživné : Berta
Dobrý večer, i můj dotaz souvisí s výživným. Manžel začal před rokem podnikat v pohostnství,samozřejmě, že se zamiloval do slečny, která nechodí ofic. do práce, platí za ni soc. a zdravotní pojištění, bydlí v podnájmu, od ledna s námi nežije ve společné domácnosti, koupil si nové auto, tohle všechno spolu relativně nesouvisí, ale jeho kroky vedou k co nejmenšímu výživnému na 10 letou dceru. Borec nepodal do června daňové přiznání a v srpnu máme mít soud ohledně výživného.Mám dodat jeho příjmy - jak? Nemá zaměstnance - ofic. jen brigádníky. Vím, že jeho příjem za minu¨lý rojk byl cca 60000měsíéčně, na sociálce mi řekli, že můžu být ráda za dva tisíce, chudák pracuje ofic. sám a za tu cenu tudíž je jeho příjem malý a on suï výdělek zaslouží, vyživování mklaDÉ MILENKY NENÍ NMOJE STAROST, PROSTĚ CHUDÁK MUŽ. Z čeho a jakých příjmů vychází soud ve výpočtu výživného? Můj plat je cca 16000hrubého.Podotýkám, že celé manželství měl příjem než já.
červenec 17, 2008 21:53
výživné : Sungam
Kolik se platí výživné na syna a na mě... myslím tedy kolik by měl manžel platit??Synovi je 14 měsíců a budeme se rozvádět..už spolu nebydlíme a ani nežijeme..
červenec 30, 2008 16:28
Výživné : deaneira
Dobrý den chtěla bych se zeptat.Můj přítel má 12 letého syna z prvního manželství ve své péči.Jeho matka se o něj nestarala,za celou dobu co je u nás(22 měsíců) jej nekontaktovala a neplatí alimenty,i když má stanoveno pouze 600kč.Jak ji donutit začít konečně platit,máme podat trestní oznámení?Díky za odpověď
leden 17, 2009 00:24
výživné : irisssss
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jak má postupovat muž,který má určený výživné sice pouze 1000kč a jeho bývalá žena chce navýšení,když dále platí dceři stavební spoření 500kč pojistku 200kč , kontaktní čočky 400kč,kompletně jí šatí, dává dceři kapesné ve výši 500kč a koupí ji na co si vzpomene,dále matce přispívá na očkování ,léky atd.má jí u sebe veškeré prázdniny ,svátky, letní prázdniny celé dva měsíce,i některé víkendy a jezdí pro ni 100km.Rád dceři přispěje na vše co potřebuje,ale bývalé ženě do ruky peníze dát nechce.
Myslíte ,že má muž naději na nenavýšení alimentů
říjen 27, 2009 15:03
Výživné : Martina N.
Dobrý den, měla bych pár otázek ohledně výživného. Mám 13-letého syna, na kterého jeho otec platí výživné 1 500,--Kč (již od 5 let syna). Chtěla jsem se zeptat zda bych u soudu měla nějakou šanci o zvýšení výživného i přesto, že platí ještě na jedno dítě. A druhá otázka zní zda by bylo možné zažádat o platbu výživného formou srážky ze mzdy. S otcem máme stále nějaké dohady, syna si téměř nebere. Děkuji Martina N.
červen 30, 2013 17:27
... : Marcel
Dobry den, rad bych poprosil o radu. Nemohu bydlet ani u jednoho z rodicu, ani uz sam nechci, ale musim se o sebe starat sam. Matka u ktere jsem bydlel mi rekla, ze mi platit vyzivne nebude, maximalne prispivat na jizdne a od otce bych mel dostavat asi 3500Kc, nikdy mi nevadilo, ze penize vzdy chodily moji matce, vetsinou se o me dobre starala a nebyl zadny problem, domaci sluzby, jidlo, obleceni, vse v poradku, ale nic netrva vecne... Bohuzel jsem s tim mel problemy i v minulosti, caste vyhazovani z domu a zit i tyden na vlastni pest a pritom studovat gympl neni moc sranda a videt jak si maminka zije v bavlnce s pritelem, co ma skoro plat jako poslanec.. Tudiz bych se rad zeptal, jak mam dal postupovat, jelikoz momentalne prespavam u pratel a studuji, obcas se najde nejaka brigada, ale bez penez ani od jednoho se neda prezit smilies/sad.gif male dluhy se zacinaji na sebe kupyt a matce chodi otcovske alimenty, ted mi tedy dala na tyden 500Kc no to me ale nevytrhne.... Dekuji.
říjen 19, 2013 11:20
PORADTE PROSÍM : Alwie
Jsem 1 měsíc před rozvod.stáním.Po 3 letech dohadů ohledně syna zda střídavka či nikoliv došlo mezi námi k dohodě.Žijeme 3 roky odděleně.Platím po celou dobu řádně jak na dítě tak výživné na manželku.Nyní když se těším,že výživné na manželku mi odpadne jelikož žije s "přítelem" mi moje ještě manželka stačila oznámit,že je těhotná(pochopitelně ne se mnou,pro úplnost spekulativně u soudu prý uvede otec "neznámý") a tudíž,že bude požadovat dál výživné pro sebe jelikož bude mít rizikové těhotenství a bude muset ležet a na mne spadá další povinnost jelikož k početí došlo v době trvání manželství. Podle ustanovení je rizikové těhotenství překážkou? Její přítel zřejmě zjistil,že to není to pravé ořechové a zatroubil na ústup,navíc ji naučil na KoKs a to nejde s mateřstvím dohromady.
Chci se touto cestou zeptat,zda mám nějakou šanci se bránit a jak se z této povinnosti vymanit?Testy si nechám udělat,ale do porodu zbývá ještě asi 6 měsíců,dají se testy udělat dřív?(Platím 5 tis.měsíčně).Mám vůbec naději na vrácení peněz v případě,že se prokáže,že nejsem bio-otec? Mohlo mi to být již dnes lhostejné ale přestosmilies/cheesy.gifají se odhalit drogy v těhotenství,zjistí to včas lékaři?
červen 12, 2015 14:53
Napsat nový koment
červen 12, 2015 15:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]