O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Hubnuti

JAK RYCHLE ZHUBNOUT?!? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 březen 2023
Mezi dospívajícími se šíří nový a velmi nebezpečný způsob hubnutí. O mentální anorexii či bulimii pravděpodobně slyšel každý. Tato onemocnění, řadící se do kategorie poruch příjmu potravy, obvykle postihují dospívající, častěji sice dívky, ale ani chlapci nejsou zcela „ušetřeni“. Nyní se však objevila další možnost, jak „fofrem a úspěšně shodit nadbytečná kila“, která je označována jako „žvýkej a plivej“. Podle odborníků se jedná o zbrusu novou a nesmírně rychle se šířící poruchu příjmu potravy.
 
POTÍSÍCÍ A JEŠTĚ JEDNOU NAVRCH PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 srpen 2019
Čáry máry fuk, to tu ještě nebylo... Ale kdepak, tohle tu bylo a všude vůkol toho je hafo. Mj., jak asi tohle slovíčko, konkrétně "hafo" vzniklo? No, to patří do jiné rubriky, takže zpět: nejen do plavek, ale i do všech těch šatů, kalhot, trik, která jsou odložena ve skříni a smutně tam trouchniví, v naději, že zas je budeme nosit. Osobně jsem přesvědčená, že je to hlavně záležitost discipliny. Jenže, když tu mi měly sudičky nadělit, tak byla zrovna vyprodaná.
 
LEVNÁ A ZAJÍMAVÁ DIETA PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 květen 2014
Ke všem stovkám nejrůznějších diet, které kdo kdy vymyslel, přibyla jedna nová - alespoň tedy je nová pro mne - a jistě zajímavá. Pochopitelně, že má, jako všechno, také svůj jistý "zádrhel". Například jediným nápojem v této dietě je kakao. Já ho moc ráda, ale nemyslím, že bych po něm zrovna hubla... No, zamyslete se, milé dámy... jak vám by to vyhovovalo... 
 
POKUD CHYBÍ (V JÍDLE): PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 leden 2012

Myslím, že pokud by se měl vydat Lexikon všemožných "potravinových doplňků", které docela určitě potřebuje naše tělo, nejspíš by to byla slušná bichle :-))). Přitom stačí jen trošku zapátrat ve vlnách internetu a ony potřebné věci najdete ve zdrojích dosažitelných a nemusí to být jen ve formě pilulí. Samozřejmě, že si musíme - zvláště v případě oříšků a semínek - dávat pozor, aby byly OK, tedy s neprošlou lhůtou a hlavně bez plísní.

 
HUBNUTÍ - VYSOKÝ TLAK PDF Tisk E-mail
Středa, 22 září 2010

Vysoký krevní tlak nebolí a prvním jeho projevem může být až infarkt nebo mrtvice. Hypertenzí trpí v Česku až dva miliony dospělých, třetina o tom vůbec neví. Kolik je vysoký tlak? Vysoký tlak se počítá od 140/90 milimetrů rtuťového sloupce. Každoročně je nově zjištěn u 100.000 lidí. Z 90 procent je příčina vrozená, zbytek souvisí s jiným onemocněním, objevuje se  i v těhotenství nebo při užívání některých léků. Hodně se také vztahuje k „vyššímu číslu váhy", případně až obezitě.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 9 z 15
[CNW:Counter]