O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HUBNUTÍ - SNÍDANĚ - I. PDF Tisk E-mail
Středa, 15 září 2010

Hubnutí je velice nepříjemná věc, ať se děje „samovolně" (tj. např. z nešťastné lásky, z nedostatku, z trápení jakéhokoliv či nedej bože z nějaké nemoci) nebo „volně" (tj. když si už po „mocté" řeknem, že takhle holka ne, buď si vyměníš židli za křeslo, koupíš postel 140 cm, větší vanu, větší záchod a - ta ulička v kuchyni by taky asi potřebovala rozšířit...).

 

 

      Prošla jsem si obojím. Když nečekaně umřel otec mých dětí (tehdy velmi, velmi malých), zhubla jsem za měsíc 15 kilo. A to jsem jedla jak vlčák. Ale - zase jsem ten měsíc téměř nespala.... Pak mi známý felčař dal nějaké ty uklidňující pilule. Když jsem jich cca pět vzala a zjistila, že po nich je svět najednou příjemnější, všechno se dá vyřešit docela v pohodě, tak mne to dost vylekalo a řekla jsem si: „Holka, dost, žádný berličky, to je cesta do zhouby, tohle musíš zvládnout sama!" A nařídila jsem si..

 

      Ono to v podstatě jinak nešlo. Jediné pomocné ruce stejně visely z mých ramenou. Donutila jsem se pokračovat. Šlo to, jak jinak. Je pravda, že bych asi nyní udělala plno věcí jinak, jenže rozum ve třiceti je jiný, než ve čtyřiceti, natož v padesáti...atd. Mj. asi bych, s mým současným rozumem, nezůstala už s dětmi sama, protože děti odlétnou a pak zůstane jen omšelá stará baba :))).

 

     Ale zpátky k hubnutí. Jak už jsem psala, s nějakými dietami případně nejrůznějšími a děsně spolehlivými návody má určitě každá nějaké ty zkušenosti. Ono ani tak přesně nezáleží na tom, kolik gramečků tohohle a gramečků toho druhého, jako spíš na tom, kolik toho sníme za den celkem a jak dalece je to výživné.

 

 

     Bohužel, většina boubelek či boubelím má pěkně roztažený žaludek, který je zvyklý na časté a opulentní porce. Jenže - k němu už nám chybí správný protiklad - práce drvoštěpa. To je jasné... Takže úplně ze všeho nejdřív je nutné (a nejbolavější) si žaloudeček zase smrsknout.

 

     Pochopitelně se bude bránit, hladově naříkat, volat po něčem pořádném... Proto všichni také doporučují hlavně časté miniaturní dávky! Oblbnout ten zažívací orgán, ukecat ho, donutit ho se zdrcnout do únosnějších rozměrů.

 

      Že je hubnutí záhul na psychiku, je jasné. Docela chápu už, jak asi působí na sexu schopné muže pěkné a vábivé ženské tělo.

 

 

 

     Můj žaludek má erekci pokaždé, když vystoupím u Anděla (jdu na nějakou kontrolu do nemocnice Na Homolce). Hned, jak vystoupím z metra, dostanu pěstí - ovane mne neskutečně vábivá vůně grilovaných klobásek, za rohem zas bimho! Křupavé rohlíčky Fornetti... Ty vůně jsou přímo vražedné! Slintám jak smečka Pavlovových psů a snažím se stáhnout nosní dírky na minimum. Prchám kolem těch vábidel na autobus, abych se co nejdříve dostala do toho žaludek neburcujícího odéru nemocničního. Uff - tohle je ten nejhorší hnus při hubnutí, přátelé!!!

 

      A tak, než přejdeme k nějakým návodům - pár dotazů:

 

Jíte pravidelně ráno?

Co jíte k snídani?

Neodsouváte snídani „na pak"?

 

Jsem moooc zvědavá

na vaše odpovědi,

d@niela

 

Komentáře (31)add feed
... : Máňa z Počernic (dolních)
1) Pravidelně.
2) Převážně dva párky, nebo 25 deka kolena, nebo 25 deka bůčku. K tomu 3 čerstvý housky a půl litru kafe.
3) Pak taky!
září 15, 2010 10:23
Já snídám, hodně :-)) : mamča
O víkendu dva chleby s máslem a vlastnoručně vyrobeným džemem a hrnec kafe se šlehačkou.
Ve všední den nahradím chleby dvěma celozrnnými kaiserkami.
Snídaně má být 1/4 denního příjmu, tak to asi dodržuju. smilies/wink.gif
září 15, 2010 10:27
... : bb2
1) ano, jinak bych byla k ničemu, někdy jím za celý den nejvíc právě ráno. Když neodbudu snídani, dobře se mi pracuje, vystačím přes den s málem a vůbec je mi fajn. Bez pořádné snídaně je to na houby.
2) pokud mám něco brzy poránu a vstávám brzy, tak ráno jen něco teplého do žaludku - čaj, kakao, to vaří muž, a snídám později kolem 9.00, venku. Nejradši něco teplého slaného a vodu s pomerančovým džusem (do sklenice s džusem dolévám vodu), k tomu dva tři velké kelímky kávy s mlékem, žádné laté, machiatto ani nic takového, bez cukru a se skořicí, nebo někdy bez skořice a s třtinovým cukrem. A něco malého sladkého na konec. Většinou tak jíme s mužem, než se rozejdeme po své práci, nebo s dcerou, než jí začnou přednášky, nebo o prázdninách práce. Když jsem sama, tak si snídani vezmu sebou do kanceláře a najím se u novin a internetu.

Když jsem doma, tak v podstatě totéž, nejradši něco teplého slaného a sladkou tečku na konec a k tomu spousty překapávané kávy s mlékem, bez cukru. U toho si čtu noviny. Tak začínám den, kdy mám volno nebo práci u počítače.
Pokud mám v plánu rajóny, něco venku apod., tak něco lehčího, třeba banán a Caro s mlékem, najím se víc později po práci.

září 15, 2010 10:38
... : bb2
jo, mamčo, chleba s dobrým máslem a domácí marmeládou, naši mají letos rybízovomalinovou a broskvovojablečnou, bylo málo broskví, to taky můžu po ránu:-) nutný je zalít to spoustou kafe s mlékem
září 15, 2010 10:40
... : bb2
a domácí vajíčka na másle, sypaná pažitkou, s rajčaty ze zahrady a s opečenou klobáskou, to taky jde
září 15, 2010 10:41
bb2 : mamča
Nám se letos urodily meruňky, tak jsem vyrobila zásobu džemu pod názvem komprimované meruňky.
Jsou zdravé na srdce, obsahují hodně draslíku, ale bohužel i cukru... smilies/wink.gif
září 15, 2010 10:44
... : bb2
ále, cukr z meruněk...jak to psala Macesska? když je to v ovoci, tak je to s vitamíny a tím se to vynuluje...tak nějak:-)

září 15, 2010 10:48
Se snídaní : Míša 2
jsem měla problém už jako malá, škola u nás na vesnici začínala a dosud začíná v 7.15, takže jsem se musela před sedmou nasnídat. Dodnes vzpomínám na věčné boje s maminkou, která mě nechtěla pustit dřív než do sebe nasoukám aspoň půl rohlíku. Bohužel, asi mi v této ranní době žaludek ještě odmítá pracovat nebo co. Jediné, co jsem do sebe byla schopná dostat byl hrnek teplého čaje ( dnes turka ). Úplně nejhorší období byla mateřská, kdy jsem si v poledne vzpomněla, že jsem ještě nesnídala, a to nejen proto, že jsem měla s dětma frmol, prostě jsem neměla hlad. Dneska už jsem se vytrénovala natolik, že snídám těsně před osmou - v rychlosti rohlík "s něčím". S hladem a chutěmi si to vynahrazuju odpoledne, večer to graduje. Já vím, všechno špatně smilies/sad.gif
září 15, 2010 10:50
... : bb2
MÍŠO 2. Jíš jako můj syn, ráno do sebe nic nedostane, pokud mu nestrčíme do ruky aspoň hrnek teplého čaje, kakaa, tak je schopen se napít studené vody a "snídat" o velké přestávce.
Pak to stoupá a nejvíc se nají večer kolem sedmé. Je to hubený čahoun, při cca 195 cm má asi 63 kilo, ale to se může změnit, teď je mu 19, snaží se jíst zdravě, hodně jí tvarohy, sýry a zeleninu a nejí maso.
září 15, 2010 10:58
No já jsem začala mít problémy s váhou : Míša 2
až poslední dva roky ( bude mi 45 ), jinak jsem při 166 cm vážila dlouhou dobu 53 kg, byly doby, kdy jsem měla i 48 kg. Dneska vážím 64, sice celkem rovnoměrně rozložených smilies/smiley.gif, ale přece jen mi to vadí. Největší problém vidím ani ne tak v tom co jím, jako spíš v tom, že jím nepravidelně a většinou v poklusu.
září 15, 2010 11:10
bb2 10:58 : mamča
škoda, že jsi sem nedala fotku Tvého syna. 195/63 jsem ještě neviděla. Doteď jsem si myslela, že nejhubenější chlap na světě je jedno z mých dvojčat - 185/62, co zbaští jídla za čtyři. smilies/cheesy.gif
Tvrdím o něm, že má dutý nohy. smilies/grin.gif
Když byl mladší, tak se dožadoval dvou porcí jídla - jedno pro tasemnici a druhé pro něj...
září 15, 2010 12:48
... : HankaG
Já jsem se poprvé setkala s takovým "kydem" neboli ovesnými vločkami v Anglii. Přes všechny ty nesmírně opěvované zdravotní hodnoty jsem tomu nikdy nepřišla na chuť. Pak jsem tam poprvé viděla ty "cereals" v krabicích, i pro děti v barvách vyvedené, bleděmodré, růžové a žluté, někdy takdy 'čokulas' 'drakulas' atd. V Americe je klasická snídaně totéž, po ní 'toast' s máslem a marmeládou (čemuz se tu řika ‘kontinentálni snídaně). Pak je ovšem ta ohromná snídaně míchaných vajec a klobásy, specielní snídaňové vepřové párečky, atd. Já osobně mám k snídani kafe, popřípadě s kusem chleba ,ale je to prý velká chyba neboť má být snídaně nejdůležitější jídlo dne, říkají experti.....
Američani si někdy kupují snídaně na cestě do práce a jedí to u pracovního stolu, v čemž případě je to bagel s mazlavým tvarohem, nebo taky jen toast, ale většinou nějaká ta kobliha, plněná crémem nebo marmeládou. No a k tomu samozřejmě kafe.
No a většina amerických snídani se neobejde bez té pomerančové šťávy. Běžela tu mnoho let ta TV reklama – “den bez pomerančové šťávy je jako den bez slunce”

září 15, 2010 12:52
ad Míša2 : Mája
U mně to bylo stejné do pětatřiceti, pak se tělo zbláznilo a kulatilo a kulatilo...Vzápětí jsem jeětě na stará kolena dodělávala školu,pořádný záhul, tak to šlo zase dolů. Po škole jsem obdržela sedavé zaměstnání a zase šla kila nahoru. Aby to nebylo tak fádní, tak si dnes už ex našel dvacítku, já měla během měsíce 20! kilo dole. Váhu jsem si držela tři roky, během níž jsem si našla nového muže, nový byt i práci a byla pohoda jen do loňských vánoc. Pak mě něco ruplo v zádech a už jsem nevstala. Letos v březnu mě páteř zoperovali, doteď jsem doma. Než jsem to rozchodila tak jsem se opět kulatila. Před chvílí jsem byla na váze, děs a hrůza!!!!! Ale momentálně prodáváme barák po manželových rodičích, jsou to nervy tak možná ty kila půjdou zase dolů....Kéž by!
září 15, 2010 12:56
mamčo :)) : bb2
vypadá úplně normálně, faktsmilies/smiley.gif je skromnej, říká on, je mlsnej, říkám já, po mamince, dodává jeho otec. Co mu chutná, toho sní kvanta, když není to, co mu chutná, nemusí jíst vůbec. Kdepak zajídání se rohlíkem. Samozřejmě pak se stane, že zásadovost povolí a z hladu slupne na co přijde, třeba pytlík čipsů.
Akorát si nekoupí na sebe nic v běžném obchodě. Buď je to na anorektika, to on není, i když podle váhy se to zdá, ale je kostnatý, ramenatý, takže tričko pro rachitického modela o velikosti XS, S pro něj fakt není. M je mu akorát na velikost, ale krátké - ruce i trup. L a XL jsou mu dobré na délku, ale vlaje to na něm. Co nevlaje podle mého názoru, vlaje podle jeho pohledu, tudíž je to nenositelné.
Ale naštěstí už některé hadrárny myslí i na velmi štíhlé, ale osvalené ramenaté kluky, co rádi chodí pěkně oblíkaní, jenže ty české jsou předražené, tak si to objednává venku a je spokojen on i naše peněženka.
Pěkné boty o vel.45-46 na zimu taky jen tak na první ránu nekoupí, což je otrava.
září 15, 2010 12:58
Bez : Milene
snídaně bych nepřežila. Jsem tak zvyklá. Navíc hladová jsem nervní a protivná. Čajík a chlebík s čímkoliv, sýr, šunka nebo marmeláda, med..... Chleba miluju, housky, rohlíky nemusím. Bábovka, koláč, buchta, vánočka. To by se mně k snídani líbilo ale to si nedopřávám. Teď jsem vyměnila normální chleba za celozrnný, tuhý, nevoňavý. smilies/sad.gif smilies/angry.gif
Před lety jsem brala nějaké hormony, přibrala jsem a od té doby se vezu. Zhubnu, přiberu, zhubnu atd.
září 15, 2010 13:10
Májo, : Míša 2
tak to máme asi opravdu stejně, já taky ve stresu hubnu, zatímco někdo se v takových chvílích láduje čokoládou apod., mně se to nějak stáhne v krku a nic do sebe nedostanu. Těch 48 jsem měla právě v období manželské krize. No jo, jenže co jsem teď poslední dobou taková oplácaná, nějak mám asi i oplácanější nervy, a vůbec, hubnout stresem není to pravé ořechové.
září 15, 2010 13:12
bb2 : mamča
Na tyhle vytáhlé hubeňoury se dá dobře nakoupit u Italů. Nedávno jsme objevili, že džínsy Rifle dělají Italové, tak si jich nakoupil zásobu. (Velikost 29/34 :-))). Botky č. 46 jsou ještě běžně v obchodech (Rieker, Ara, Josef Seibel, apod.), větší velikosti už vypadají jako lyže. smilies/cheesy.gif
Ten náš je taky zmlsaný, ale menza ho učí vážit si maminčiny kuchyně... smilies/grin.gif
září 15, 2010 13:36
Někde jsem vyčetla : wendy
že snídaně je základ a že by měla obsahovat sacharidy. Takže 2 chleby, máslo džem, někdy šunka, o víkend 2 rohlíky s tímtéž, čaj, kafe, sladké malcao, mrkvový džus. Mělo by se i ovoce ale to já moc nemusím.
Ty různý věci do jogurtu si nesypu. Občas o dovolené trpím, když my máme tu tzv. kontinentální snídani a vedle se cpou párkama a vejcetama...jednou takhle smutně sedíme se svým rohlíkem a koláčkem u stolu, když vtom nade mnou zaburácí : Kofí ou tý ? Tak jsem se vyděsila že jsem nebyla schopna přiměřeně reagovat. Kouknu nahoru a tam černoška postavou jak Růžičková, v jedný ruce konvici s čajem, v druhý s kefem a výhružně na mě hledí - zdržuju ! Už ani nevím co jsem chtěla...
Takže - snídám co možná nejvydatněji, žádné odsouvání, pak už jen něco ďobnu, jogur, 1 ( slovy jeden ) bonbon, kus sýra nebo tak. To je špatně ? Asi ne, když by se pak přes den mělo víckrát a malé porce že.
smilies/wink.gif
září 15, 2010 14:31
jo, mamco : mura1
taky mame jeden takovy exemplar - 190 cm a necelych 60 kilo (kdyz pracne na tech sedesat pribere, vyvesujeme prapory. ono mu to totiz dlouho nevydrzi, na dovoleny s babickou byl vykrmovan velmi intenzivne tyden a zhubl 2 kila). s nakupem hadru celkem problem nemame: jedny bezva dlouhy a hubeny kalhoty jsme koupili vloni v CA (za 400 kc, prosim) a dodnes litujeme, ze jsme rovnou nevzali dvoje. jinak kupodivu i vietnamci maji hubene a dlouhe kalhoty a tez u upiru maji dobry vyber (tam se ale nakupuje malo, nebot chlapecek neni prijmeni rothschild). nohu ma normalni velikosti (43).
září 15, 2010 15:48
mura1 : mamča
Já ty moje hubeňoury vykrmuju od narození, a celkem neúspěšně. Jediná já po těch svíčkových, štrůdlech a jiných kalorických bombách tloustnu, a to jen z výparů, když to vařím. smilies/cheesy.gif
Vietnamci mají pro naše čahouny všechno krátké - standardně délka kalhot 32, a kluci potřebují 34.
Nevím, kde že je to "u upírů" ??? Ráda tam synky pošlu, jsou-li "upíři" i v Praze ?
(česnek sebou). smilies/wink.gif
září 15, 2010 17:20
mamčo : Kamila
u upírů bude nějaký obchod s emo věcma, s těma černejma pocvočkovanejma hrůzama. Obávám se, že to vypadá většinou šíleně a je to hodně drahý!
září 15, 2010 19:11
... : bb2
nojo, Mamčo, jenže naše bidlo je navíc trochu manekýn. Dneska psal ségře smsky, že už 3 holky se kácely z jeho kalhot a košile, dokonce i Klára!
Takže botky musí být přesně podle jeho představ, bez ohledu na značku a cenu, ale kvalita (nevím jak to pozná :-)) a styl, a současně ne pravá kůže.
Kalhoty aj. jsme nakoupili ve velkém přes net v USA, vyšlo to i se clem na 500/kus. Potěšilo ho, že si na ně nemusel dělat extra dírku.


září 15, 2010 19:13
... : bb2
extra dírku na pásek, ne do kalhot:-)

pásek a sluneční brýle do té ceny nepočítám, navíc dostal dáreček, nějakou blbinu asi
září 15, 2010 19:16
mamco, : mura1
obavam se, ze tvoji jsou uz na upiri obchod moc velky (nikoli snad vzrustem, nybrz vekem)
http://www.666.cz/nosferatu/zbozi_vypis.php?IdKategorieVypis=36&PHPSESSID=6901e495d53812c00ff374c6d5d4669b nas holt puberta postihla pozdeji, nez jsme cekali (presneji receno, uz jsme ji necekali)
a je to tam fakt drahy. zebricka si vydrndal kdysi jedny kalhoty k narozeninam a kabat k vanocum, nastesti dalsich pozadavku uz nebylo.

jsem prave zkontrolovala zebrickovy vietnamske kalhoty a maji delku 33, ale kotniky mu z nich teda nekoukaji
září 15, 2010 19:41
Hmmm.... : skaz
tak já ráno jenom kafe a džus - kolem sedmé, mamutí hlad na mne přijde až kolem deváté, ale to už nemám moc času, tak za pochodu nějakej cerálek, toustík, jogurt - na co zrovna narazím - teď od pondělí - můj ofiko čas nástupu hubnutí - si dělám dva celozrný tousty s tvarohem - jednou s medem, pak pažitkou, dnes s domácím džemem - no, nervu to do sebe s radostí, se přiznám, spíš proto, že vím, že musím. Fakt je ten, že cestou busem do práce nepřemýšlím, co si koupím na zhltnutí - tak to asi smysl má. Ovšem psychika je blbec a nebere v úvahu, že poctivě snídám a při nástupu do práce v devět - jak je zvyklá vyžaduje " svou snídani" - jó, těžko ji přesvědčuju, že snídaně už byla a fááákt dobrá a vyvážená.
No a tak to mám já smilies/wink.gif
září 15, 2010 21:07
mura1,bb2 a Kamila : mamča
Tak vám děvčata děkuju za tipy. K upírům asi nakupovat nepůjdem. smilies/cheesy.gif
Jelokož moji synkové denně předstupují před studenty, potřebují spíš nějaký seriózní oděv. Džínsy to nevylučuje, se sakem a košilí to vypadá přijatelně. Ale cvočky, řetězy a špendlíky v boltci, fakt ne. smilies/grin.gif
září 15, 2010 21:10
skaz : mamča
Vidíš, a mně doktorka doporučuje, zbodnout každé dvě hodiny něco malého, aby se pravidelně vyprazdňovaly žlučovody, čistila játra, a startoval metabolismus.
Podle tohohle vzoru bys v těch devět měla lehce posnídat znovu... smilies/wink.gif
září 15, 2010 21:16
mamčo, : skaz
dík za tip - já taky většinou prohrávám a spolknu aspoň jablko, nebo broskev a sušenku - uvidíme, jak to dopadne smilies/smiley.gif
září 16, 2010 09:09
... : Inka
Jíte pravidelně ráno?
- Ano, musím, bylo by mi špatně
Co jíte k snídani?

- Ano dřív jen kafe, ale už nějaký čas se snažím jíst "knekebrod" s bílým jogurtem, rajče, kiwi nebo jiné ovoce či zeleninu.

Neodsouváte snídani „na pak"?
- Ne

Dle Vašich rad jsem si nechala poslat přes internet knihu "Francouzky netloustnou" a ještě dvě další od té stejné spisovatelky. Už jsem začala číst a konat dle jejích rad a moc se mi to líbí, je to ta filosofie kterou hledám.

září 16, 2010 21:17
Pozor pozor hlášení, : Michal
a ještě jednou pozor, Daniele se zhroutil internet a vzkazuje všem, že je zcela živá a zdravá, jen dočasně nefunguje. Máte všichni dovolenou.
září 17, 2010 01:52
Michale : Kamila
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
září 17, 2010 08:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]