O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CO SE JINAM NEVEŠLO... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 09 září 2010

ÚPLNĚ NEJDŘÍVE - DÍKY VŠEM ZA MOOOC KRÁSNÉ GRATULACE... Jo, s tímhle mým letošním svátkem jsem už něco zažila... Jsem vedena u nějakých těch společností, které bedlivě sledují vaše jmeniny a narozeniny, aby se připomněly a při té příležitosti hned nabídly haldy svého zboží. A tak, když jsem dostala několik firemních gratulací, hned jsem do ICQ synovi napsala: "Nojo, vidíš, teď jsi to zas ty, kdo zapomněl!"

 

 

      Po chvíli odpověděl: "Tak jo, všechno nejlepší k svátku, milej Boleslave!" Ono to totiž bylo asi tak před třemi dny, kdy bylo Bolka... Včera kluk odletěl do New Yorku, jako moje předzvěst, aby tam dal do pořádku všechno, co je elektrické (zapojit televizi, dvd, počítač - zkontrolovat šňůry atd.), ouředně zařídit vše potřebné ohledně připojení, vyřídit, zapsat... a já nevím co dalšího. A - pochopitelně, vymést všechny možné podniky, kde se tančí originál argentinské tango.

 

      Snažím se mu moc nenadávat (ach, ty geny, když on je totálně po mně), když všude chodí pozdě, když je úplně zbytečné, abych mu něco měsíc předem připomínala, protože to stejně udělá až v poslední vteřině... Jen pro ilustraci: ještě snad nikdy nenastupoval do letadla jako obyčejný cestující - čekám, že jednou bude chytat vzlétající letadlo za podvozek. ("Kazdopadne mam novej osobni rekord v behu pres letiste, od busu ke gatu 6 minut ;-) - Tak zdravim z FRA, za chvili vyrazim smer JFK.  Sakra, uz me zas vyvolavaj." - z jeho FBTakže se - jak jinak - všechno vyřizovalo až pak, po jeho příjezdu "tam domů". A já zase, jako už celý minulý týden, šla spát s ranními červánky, protože "já tady u skype, on tam u skype".

 

      Mj. lidi, to je děs, mít příbuzné a kamarádky v místech jiného časového pásma... (Oni mi volají přeci odpoledne...) A tak, když se mi povede usnout před třetí hodinou ranní,  přímo jásám. Jenže - vstávat musím v rytmu českém, tzn. nejpozději do osmé. Už jsem za poslední týden totálně vyřízená. A - mám kvantum restů!!! Prosím tedy všechny, kteří ode mne čekají (zatím marně) osobní e-mail, aby prominuli, stopro odpovím, jen, když nesedím u počítače, tak s krhavýma očima právě zápolím s vrtačkou, žehličkou, a jinými nechutnostmi. V těchto dnech totiž musím zase smontovat jednu bednu, z čehož vznikne nová postel, kterou jsem Jirkovi slibovala už na minule. A taky tu mám velkou tašku nevyžehleného prádla...

 

     Mezitím ještě občas k nějakému tomu felčarovi - no, to se vám musím pochlubit: měla jsem tu čest se dostat k  nejspíš nejlepšímu alergologovi českých luhů a hájů, takže snad snad snad skončí všechny moje kašlací, kejchací, drbací a další nepříjemnosti!

 

      A - konečně - ohledně toho hubnutí:

 

     Prosím, abyste se pokud možno všichni, kdo máte zájem o nějaké to zeštíhlení, zaregistrovali na forum a přihlásili se tam do rubriky "JMENNÝ SEZNAM ÚČASTNIC" . V průběhu příštího týdne už začneme naostro!!!  Cokoli - kdokoli nebude vědět, budete-li potřebovat poradit - stačí se jen ozvat buď na ICQ 285 194 302 nebo na Skype: Kudlanka2610. Případně to napište sem do komentářů..

 

 

 všem hodně pozdravů a přání

toho nejkrásnějšího a nejpohodovějšího víkendu

d@niela

 

 

 

Komentáře (10)add feed
teď lituju že nebydlím blíž Phy : Eny
smontovala bych Ti co bys chtěla a vyžehlila klidně kvanta prádla.
Počítám s registrací, ale....mám zítra soud a jsem nějaká vygumovaná.Příští týden, ať to dopadne jak chce...registrace bude, jen se má závislost na jídle začíná rapidně zvětšovat. Jo, jsou to stresíky. vím. DOUFÁM že to přejde.
září 09, 2010 17:37
Danielo : chris2
opožděně se přidávám k gratulacím a k svátku přeju všechno nejlepší.
Bohužel, také všechno nechávám na poslední chvíli.
Jen mám prosbu, nemůžu se dosta na jmenný seznam, vždycky mi to napíše že nemám oprávnění.
září 09, 2010 17:57
Tentýř problém : KáčaKáča
Odhodíme svoje kila v dál....Nemáte potřebná oprávnění pro čtení témat v tomto fóru.
Registrovaná ale jsem :-(
Jinak též vše nejlepší k svátku a co nejméně stresů do budoucna.
září 09, 2010 21:13
DÍKY MOC ZA UPOZORNĚNÍ: : d@niela

........................
září 09, 2010 22:48
Dani, : skaz
máš skvělého syna - a že je po tobě? No, tak super - další kvalitní člověk. Hlavní problém vidím v tom, že nastavené zrcadlo nás hóóódně poučuje - mám to doma - co se čertíš - jsem po tobě - no, někdy nic moc, viď ? smilies/wink.gif Tak od pondělí na ostro, ju? Moc se těším a víkend ještě trošku prohřeším smilies/grin.gif
září 09, 2010 23:34
Tak já ti to teda odpouštim : Máňa z Počernic (dolních)
.
září 10, 2010 07:48
hele dani, : mura1
konkretni zabavne navody (ci co to vlastne bude), budou jen na foru nebo taky na kudle? nebo nezaregistrovany maji utrum?
září 10, 2010 07:54
MŮRINKO, : d@niela
registrace je nutná pro to, abys tam mohla psát.

Číst můžeš cokoliv i BEZ registrace, neboj.

Fóra jsem "povolala na pomoc", aby nebylo na kudlance jen najednou všechno o hubnutí. Takhle budou tak jeden dva články týdně a ostatní bude tam - tam taky pak můžou lidi psát svoje zážitky, návody, stížnosti, atd. Technicky se to rodí za pochodu, jak se mi co povede ukecat, chápej :-)). Ale myslím, že co nejdřív to bude co nejpřehlednější a ROZHODNĚ to bude přístupný totálně všem, neboj...

září 10, 2010 10:00
dani, : mura1
cist mi staci, psat nepotrebuju, hlavne potrebuju tu zabavnou metodu, co jste vymyslely smilies/smiley.gif
září 10, 2010 10:13
... : bb2
zábavnou metodu, ano, potřebovala bych zábavnou metodou odstranit zvyk vypít dopoledne 1-2 litry kávy s mlékem a zvyk sníst týdně 1-2 kila masa. Obojí je prý moc a prý se s tím jednou shledám a nebude to pěkný rande, tak bych se tomu setkání ráda vyhnula.
září 10, 2010 12:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]