O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 březen 2015

U nás doma dneska byli plynaři. Vyměňovali v celém domě kohouty.  Tímpádem se nevařilo, bylo se doma a nemohlo se celé dopoledne nikam ven s čubákem, "socializovat". Socializovalo se jen s plynařema. Je docela fajn, jak se poznaj psí lidi. Jeden z nich se na bílou hroudu vrhl, poňufňal ho a povídal hned o tom svém pesanovi. Já tedy jen v mezičase vyhodila Kaya před barák. Bez šňůry, jen tak. Trochu jsem měla stažené pozadí, jestli nefrnkne.  

 

 

 

 

 

 

 

     Ale ne - poslechla jsem Robertova návodu na psa a svého návodu na jednání s chlapy: "Pusť ho a nevšímej si ho, on si dá setsakra pozor, aby tě ztratil z dohledu. A když se rozhodneš jít dovnitř, bude tam první!" Což zabralo a dokonce šel už rovnou k výtahu, kde si sedl a počkal, až ta pojízdná bouda u nás přistane. 

 

 

 

 

 

byla u nás zase Ireska....

 

 

 

     Mám na vás, kamarádky a kamarádi, velkej dotaz: jak to dělat, když potřebuju odejít a musím čoklíka nechat doma. Víte, já nemám problém ho nechat samotného - on tu nic neudělá, je hodnej, hraje si, neštěká, nekňučí, ale - problém je v tom, jak vyjít ze dveří, aby on nevyletěl dřív než já. Zatím to dělám dvěma způsoby: 

 

  • držím pesa na ruce, vyjdu za dveře, skoro je přivřu a tu chudinku vhodím dovnitř;
  • koupila jsem míček s dírkou, dovnitř se dají nějaké drobné ňamky, těsně před otevřením dveří míček hodí před sebe a vyletím ven.

 

 



dívejte se shora: Bob, Kayo, Ires


     Jenže - mně oba ty způsoby připadají dost mizerné, vlastně mu ubližuju, odhazuju ho, podvádím ho... No, vím, že to nejni člověk ani ženská, že je to pes, ale stejně. Nemáte nějaký delikátnější způsob, jak mu dát najevo, že by si měl v pohodě odejít do obejváku, hrát si tam se svou škatulí plnou krámů a že se panička stopro vrátí?
 
 
d@niela,
chovatelka čokla (v náručí)
 
 
 
Komentáře (6)add feed
Na to : alka..
Mě stačil týden a slovo zůstaň s patřičným důrazem. později velmi rychle rozeznal,kam kdo jde.Když se šlo do práce,byl v klidu. Jak jsme pomysleli na vodítko byl v pozoru u dveří.
březen 16, 2015 14:54
Budu trénovat, : d@niela
poctivě...
:-)a jsem zvědavá, kdo koho dřív vycvičí.

smilies/cheesy.gif
březen 16, 2015 22:33
... : OlinaR
ja mam ritual, ze kdyz se dostavaji kokynka, tak panicka odchazi a pesani zustavaji doma, brzo to pochopili. Takze jsou v klidu, vzdy me vyrazi pozorovat z okna, jak odjizdim, sranda videt ty dve hlavy a uprene oci na auto.
březen 17, 2015 01:48
U nás nepomohlo nic. : Eliška61
Psice briardice zoufale řvala každou vteřinu, kdy byla sama. Zlatý pejsek buldoček ani nepípnul, ale strašně se třásl, dokud jsme se nevrátili. Dosvědčila sousedka. Asi záleží na každém jednom psu.
březen 17, 2015 08:54
Předpokládám, že si s Kájou povídáš, jako to děláme všichni se svými zvířecími kamarády. : mamča
Tak prostě z odchodu bez něj nedělej žádnou trágu. Vysvětli mu, že jdeš do krámu nakoupit papání, a že on tady na Tebe hezky počká a bude zatím hlídat domov. Ideálně ho nauč na povel "Místo !" Podle tónu hlasu brzy pochopí, že když nebereš vodítko do ruky a při odchodu dáváš povel "Hlídej !", že má zůstat doma a že se stejně za chvíli vrátíš.
Je ještě malý, ale brzy si zvykne, když budeš používat pořád stejné povely.
březen 17, 2015 09:26
povel zůstaň : ...
březen 17, 2015 12:59
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]