O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
U nás doma

KAFE RÁNO, DOPOLEDNE, V POLEDNE ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 08 srpen 2023
Kafem se udržuju v relativně bdělém stavu. Jak už jsem se několikrát zmínila, u nás v rodě je běžný nízký tlak, a pokud je člověk navíc útlé postavy, tak má nepřeberné možnosti, co všechno může s nízkým tlakem prožít. Ano,  v mládí jsem omdlívala na požádání; což mi nyní sice nehrozí - však taky mám téměř jednou tolik kilo navíc, a tedy rozhodně o sobě nemohu říkat, že jsem tč. útlé postavy. Ale i to dosavadní zhubnutí mi při rychlém zvednutí dá nahlédnout do tmy.  A tak kafuju a kafuju.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - ASI TAKY HEZKY, CO JÁ VÍM? PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 květen 2023

Od toho okamžiku, co mne synek seřval, že se chovám totálně nepatřičně (cpaní se sladkostma je prej velice fuj), a že se to dokonce nechutně zobrazilo i na mém zdraví, se snažím. Jsem tedy na koncentráčnické dietě, která mi má prospět. No, ač je to k nevíře, funguje to. Dopoledne ovoce, odpoledne zelenina. A pohyb. Brrrr. Dosavadní výsledek? Pět mastných kil je pryč.

 

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - ALE JÁ NEJSEM DOMA ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 květen 2023
.Za těch pár dnů, co jsem se chovala jako těžkej fluktuant, se toho přihodilo fakt povícero. Jak deeeeres velmi správně hádala, a ostatně i mnozí další, už pár týdnů jsem se rozhodovala a pak i připravovala na delší vejlet za dcerou. Jenže - to bych nebyla já, abych zase něco nevyvedla. Protože jsem posledních téměř dvaapůl roku nestála nervama za nic - a že jsem měla k tomu setsrakra  důvod, tak jsem nervy zajídala svým milovaným "cokolivsladkéhojeúžasněŇAM".
 
TROCHU HEJ, TROCHU PRRRRR PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 říjen 2022
Tak jsem doma. Když jsem vyslechla bezva zprávu, že už nebudu zaclánět na JIPu, ale že se mohu přemístit do HÁJŮ, sbalila jsem své "čtyři švestky" - kartáček, kartáč, laptop a pantofle - a v mžiku byla připravena odejít středem. No, nakonec to trvalo ještě nějakou chvíli. Musela jsem počkat na zprávu, pak si nechat odebrat další putýnku, pak i vrátit kanylu, kterou mi zrovna to ráno dali do druhé ruky. A  spolknout ranní prášky.  Nakonec mne hodná sestřička vyvedla spletencem mezi pokojíčky s ostatními pacienty. Na chodbě už čekal syn, venku jeho auto a v něm jeho chlupaté holky...
 
O MANŽELOVI I O MILENCI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 31 březen 2022
Vášnivý líbání pár láska nálepka - TenStickersMůj manžel je introvertní člověk a téměř se se mnou nebaví, má nejraději svůj klid. Doma spolu mluvíme v podstatě jen o provozních záležitostech domácnosti. Neumí mi ani poskytnout psychickou podporu. Např. při občasných stresech v mém zaměstnání, když mu chci o svém problému říct, je jasně vidět, že ho to nezajímá. Jeho jediné rady jsou: "No, když ti to vadí, tak dej výpovědˇ". Na nějaké něžnosti si nepotrpí, a když ho chci políbit nebo se s ním pomazlit, tak ho to obtěžuje. Sex byl letos 2x a nestál za moc.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - PROHRABÁVÁM ZÁSOBY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 srpen 2021
Já vím, pauzíruju. Pár z vás ví, pár se domýšlí, ale pravda je, že žiju už druhý rok ve velikém nerváku a vzhledem k tomu, že téměř všechny moje nervy skončily v kýblech už během dospívání mých dětí, případně během mých mnohočetných soužití s muži (ne, fakt nejsem zrovna poběhlice, na současné poměry jsem naopak dívka téměř cudná), ale když já si to vždycky tak moc brala…
 
VŠECHNO ZALITÝ SLUNCEM? PDF Tisk E-mail
Úterý, 17 srpen 2021
Asi ne, žejo. U nás byla v noci bouře taková, že můj psí hrdina se mi s hrůzou v každém chlupu přišel vmáčknout mezi krk a hlavu - "Nejsem tady, nikdo mne nevidí, žejo? Ubráníš mě?" Ach jo, ale stejně je to můj velký ochránce... Každopádně před mizernou náladou. Takže jsem vypnula televizi s dánskou detektývkou, omotala ruku kolem švarného hrdiny, zhasla lampičku a probudili jsme se až ráno.
 
MAŽU TO A ZAČÍNÁM ZNOVA PDF Tisk E-mail
Úterý, 03 srpen 2021
Co? No přeci dosavadní život!  Posledních cca dvacet měsíců stálo za exkrement, abych mluvila výstižně, ale přesto slušně. Docela fest jsem se trápila, nedávala to moc najevo, jen byla čím dál víc bubákovitá. A navrch i tlustá! Jo, zamlada, to jsem v nervácích nejedla, nespala, hubla a krásněla. Teď? V nervácích sním téměř cokoliv - kam se na mne hrabou psi, zvaní luxovací.  A samozřejmě nespím, téměř se nehejbu, a když, tak jen sun - přísun. A pochopitelně skoro nic nedělám. A nikam nechodím, s nikým se nebavím, neodepisuju, telefony neberu. Prostě baba na zabití. Tak s tímhle jsem tedy skončila.
 
FOTKY, FOTKY A ZASE FOTKY PDF Tisk E-mail
Pátek, 18 červen 2021

Tak, díky onomu úžasnému vejmyslu, TeamVieweru, se mi podařilo ulovit pár minut vzácného času svého syna. Vlezl mi do laptopu ze své pražské sedačky, opravil "pár nesrovnalostí" a asi potřetí mi ukázal způsob, jak převést fotky z mobilu do oneDrive. Pár minut - a moje dvoudenní trápení bylo pryč. Takže vás můžu pozvat na chvilku do míst, kde "zapomenete-li venku hrábě, do rána vám vykvetou".

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 17 z 310
[CNW:Counter]