O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
U nás doma

JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA PDF Tisk E-mail
Neděle, 22 červen 2014

U nás doma je krásně. Horko trvalo snesitelně krátce a po něm přišlo slibované ochlazení. Páteční počasí bylo neobyčejně přátelské (polojasno, teplota  22 st., mírný severní vítr), ani jsem výjimečně nebyla ověšena zavazadly, jak vánoční stromeček, a tak jsem vyrazila z práce domů podél řeky pěšmo.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 08 červen 2014
U nás doma jest přímo filmově hysterično. Poprvé po 14 letech mého současného manželství jedeme "někam". Konkrétně jedeme do Krkonoš, kousek od Špindlerova mlýna. Přesná adresa je hotel Adam, Sv. Petr. Jedeme nejprve metrem z Hájů na Florenc, pak na Černý Most a vocamcaď pak autobusem do Špindlu. Tam prý jsou taxíci a některý nás pak doveze ty dva kilometry na naše místo "M".
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 2. - 8.6. PDF Tisk E-mail
Neděle, 01 červen 2014

U nás doma jsme skončili se středním vzděláváním. Několikrát jsem byla významně informována Myšákem, že slavnostního aktu rozdávání maturitního vysvědčení se smí zúčastnit i rodiče. 

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 25 květen 2014
Šla jsem si ještě něco před večerem koupit do zdejší sámošky. Stojím na přechodu a čekám na zelenou. Vedle mne pár dalších lidí, koukáme do prázdna, když najednou "Chrst!!" a z kolemprojíždějícího auta na nás všecny dopadla pořádná sprška. Bylo toho dost, v první vteřině jsem si pomyslela, že auto projelo velkou louží - ale ne, z auta, které už mizelo za křižovatkou, se ozýval hurónský smích.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 duben 2014
Protože je u nás krásně, tak jsme o víkendu vyrazili ven. Na kolo. Mě jako ženu kolo nesmírně baví. Malou nepříjemností je pouze bolest krční páteře, když příliš dlouho zírám v zápalu boje na asfalt. To, co mě na ježdění nebaví, má s kolem velmi málo společného, Jde spíše o osobní vyladění. Nesnáším totiž pohled na partnerova záda kdesi vysoko na kopci, když mě ten kopec ještě čeká.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 duben 2014
U nás doma jest totálně a ouvej přejedeno. Ne, nemůžu napsat přežráno, to zas ne, spíš předobrotováno. Veškerá moje předsevzetí vyfičela neznámo kam, zůstala jen ta pověstná mlsná huba, která pomalu nevěděla, co dřív. Ale jak říkám - jedlo se s mírou, i když .... Ano, i když nad většinou věcí by obezitolog hořce zaplakal.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA PDF Tisk E-mail
Neděle, 13 duben 2014

U nás doma se vzpamatováváme z následků choroby a sčítáme škody. Účet bude nechutně vysoký. Někdy bych na ty ruce potřebovala zbrojní pas. Protože mi bylo moc špatně na to, abych prala, žehlila a myla okna, ale málo špatně na to, abych se netrefila prstíkem do klávesnice, tak jsem si v přechodném pominutí smyslů pořídila:

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 duben 2014
Věřím, že "u nás doma" - nyní tím myslím naše krásné Čechy, je stejně pěkně a úspěšně, jako v té daleké Americe. Dostala jsem totiž od Jirky tip na úžasnou Amy. Když jsem slyšela a pak i viděla mladou ženu, o které vám dnes napíšu, byla jsem dojatá.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 31 březen 2014

U nás doma je lahodno, protože jsem právě dostala pár lahviček piva. Což by nebylo nic extra, ale tohle pivečko je jiné. Obaleno hliníkovým plechem, uzavřeno na šroubovací závit a chuti docela zajímavé... Nejedná o to běžné pixlové - tohle jsou štíhlé, asi hliníkové láhve, s obsahem necelý půllitr, a skrývaly v sobě "dámské pití".

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 86 - 102 z 310
[CNW:Counter]