O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
U nás doma

JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 24 červenec 2016
Dobrý, super, nádhera... Nebe je pastelově šedivé, jen místy probleskuje to velké modré prostěradlo. Slunce se odebralo pálit jinam, a venku je docela příjemně. Sice stabilních ranních 25 °C, ale dá se chodit i po cestách, které byly ještě včera na výhni. Vlhkost vzduchu 72°, takže pro alergiky k dýchání jak vyšité. Najednou jsem se cítila podobně jak v zimě, když čerstvě napadne sníh, a všechno uklidí.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 červen 2016
Kayo se trápí, a trápí-li se Kayo, trápím se já. Oč se jedná: ve zdejším parku je jedna překrásná šedočernostříbrná borderka, krásná štíhlá potvůrka, která právě těžce hárá. A její  panička, tedy spíš slečinka-juniorka, ji suverenně pouští navolno. Čímž ukrutně trpí psovstvo vůkol.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 29 květen 2016
Tenhle tvor se určitě narodil normální. Klidnej, vyrovnanej, spokojenej. To se všechno ale změnilo jeho soužitím se mnou. Takže v současnosti je můj čtyřnohý junior netýkavka, uraženec, žárlivá chudinka a typický mamánek. Na jeho obranu však musím dodat, že tyto projevy jsou malé, menší než přiměřené jeho velikosti.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 14 únor 2016
Jéje, u nás doma je těžce kňučavo, skuhravo, boooolavo... Ten cedník, co mi paní doktorka udělala z horního patra, je totiž děsně citlivej. Dostala jsem sice vzápětí ten novej "šuflík", "klapačky", a já nevím, jak se tomu ještě nadává. Jo, a na pohled, když si to narvu na tu bolavou dáseň, to nevypadá ani moc zle.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 10 leden 2016
U nás doma je fajn... Když se podívám večer (např. teď, kdy to píšu) z okna, ve světle luceren se blyští vlhký asfalt a už jen sporadicky jsou na zemi pevné zmrazky. Jupííí! I když - ještě i ta večerní procházka se konala ve stylu jednoho roztomilého vtipu. No, raději vám ho napíšu: jdou takhle dva starší páni doktoři, zvolna, parkem. Z boční cesty před ně vstoupí třetí muž a pokračuje cestou před nimi. Ti dva ho chvilku pozorují a jak už tak je v nich zalezlá profesionální deformace, začnou tu jeho chůzi komentovat:
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 29 listopad 2015
U nás doma je trochu uklizeno. No, i když význam slova "uklizeno" jako popis vzhledu mé domácnosti je poněkud relativní. Podle mé dcery (která má bohužel pravdu), jsem totálně nesystematická, začnu na dvaceti místech najednou, nemám smysl pro organizaci ničeho, natož úklidu. A navíc jsem se rozhodla splnit další, několik let staré předsevzetí: to, co nepotřebuju, buď vyhodím, někomu dám, za pár šupů prodám či jinak se toho zbavím.
 
VÁLKA S MLOKY, TOTIŽ S POTKANY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 02 listopad 2015
U nás doma, stejně jako v mnoha jiných domácnostech, třídíme odpad. Ani ne tak z lásky k přírodě (neb fakt netuším, kolik z toho vytříděného bude smysluplně využito a kolik ho skončí ve spalovně), jako z vrozeného skrblictví. Neplatíme totiž svoz odpadu za hlavu, alébrž za popelnici.
 
JAKPAK JE TADY U NÁS? PDF Tisk E-mail
Středa, 07 říjen 2015

Nějak se nedohodlo léto s podzimem - kdo kdy skončí a kdo začne. Stále je tu minimálně pětadvacet celsiovejch, většinou ale kolem dvaceti sedmi. Asi dva dny pršelo, to byl takový závan od hurikánu Joaquin. V televizi i v novinách byl vidět "naživo" - a prý tak silný déšť svět neviděl už dvě stě let! Bičoval východní pobřeží USA a jižní oblasti Baham. 

 
JAKPAK JE TADY U NÁS? PDF Tisk E-mail
Neděle, 27 září 2015
Velevážené dívky, dámy i pánové, všechny vás moc a moc srdečně zdravím. Konečně. Protože jsem od středy byla bez internetu, tak jste si museli vystačit sami :-). On mi totiž v NY chcípnul mrcha modem a já musela do soboty čekat, než někdo z RCN přijde a vymění ho za funkční. Jo, mohla jsem sice dojít přes ulici do Starbucksu (je tam free wifi) na kafe. Ale nechtělo se mi tam tahat s laptopem.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 52 - 68 z 310
[CNW:Counter]