O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
U nás doma

JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - CARPE DIEM! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 07 září 2017
Včera ráno jsem zažila - viděla - fotila - takovou smutnou věc... šla jsem sepesem a to vždy i nesu do kontejneru smetí... a tam, ke kontejneru, asi někdo z vedlejšího vchodu vyhodil pytle s oblečením. Už to tam leželo rozhrabané, jak si bezdomovci vybírali. Kus dál ležely i nějaké papíry, jak jsem viděla, byly z nemocnice. Bylo tam rozházeno těch různých dokladů víc...
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - PRSTEM PO MAPĚ ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 31 červenec 2017
Lehounký dotyk Kayovy tlapky na polštář mne budí a já, ještě se zavřenýma očima, dávám ruku kolem jeho malého tělíčka. Moje chlupatá breberka se rozcabí a nechá se blaženě drbat na bříšku. Je to náš každodenní rituál. On mi olizuje drbací ruku, já ho rochním a je nám oběma fajn. Během těch pár minut mi uzrajou obě oči a postupně se mi podaří je otevřít. Je půl sedmé a venku je ještě snesitelně. Pouhopouhých 24 stupňů ve stínu...
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 02 červenec 2017
Mohla bych si s gustem zpívat: „To všechno odnééés pes…“ Ano, drobná změna v textu, ale přitom jak podstatná… Stalo se totiž, že jsem včas neobjednala svého milovaného chlupatce u jeho kadeřnice, takže nabyl víc než dvojnásobného objemu. Vzhledově, respektive chlupově. A paní Slavíková (hodná paní, co z něj vždy udělá úpravné zvíře) je bohužel na dlouhé dovolené a já nechci Kayu svěřit do jiných rukou. No, spíš bych měla rovnou napsat, že se mi nechce shánět jiný psí salón a jezdit s ním někde po Praze.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - KUDLANKA NA ZÁLETECH... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 květen 2017
Mám za sebou upršený a dusný týden, který však byl závěrem - snad „za odměnu“ - korunován nádherným, vyloženě letním počasím. No uznejte – dvaatřicet stupňů Celsia – to je něco, zvláště když je ještě duben... Ovšem musím svůj zážitek lokalizovat: užívala jsem si tento teplotní záhul v New Yorku, kam jsem musela na pár dnů převelice úředně.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - RADĚJI VE VZDUCHU, NEŽ NA ZEMI... PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 duben 2017
U nás doma jest binec a to téměř na všech frontách. A protože jsem tvor dobrodružný, rozhodla jsem se v podstatě ze dne na den. Zakoupila letenku a odjela směr letiště. Po menších drobných peripetiích - jako když jsem například seděla a čekala úúúúplně jinde, takže mě dokonce vyvolávali coby chybějícího pasažéra, jsem přesto nakonec včera kolem desáté emeryckého času vcházela do dveří "na té druhé straně". 
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - STÍHÁTE VŠECHNO? PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 leden 2017
U nás doma jest poněkud neuklizeno - ale o tom až příště. Dnes o čase - o čase na život. Mám pár mladých kamarádek, maminek. Když se s nimi potkávám a povídáme si, podotýkám, že to je většinou buď brzy ráno, nebo později večer, když se loudám se psem na nutnou exkrementovací vycházku, a zůstávám mnohdy docela paf, když mi povídají, co všechno musejí. Jsou většinou velmi unavené, a tahle procházka je chvilka, kdy výjimečně nemusejí nic jiného.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - TAK, A JDEME VEN... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 leden 2017
U nás doma je na jednu stranu fajn, na druhou zase běžně kňučavo. Anžto jsem pěkně zboulovaná z předtýdenní vycházky a neuváženém přeletu nad zledovatělou cestou. Dopad na obrubník chodníku byl neskonale rázný a tvrdý. Ale, když jsem se dnes konečně odhodlala a nechala se na zdejší chirurgii prosvítit, dopadlo všechno dobře. "Jste jen pořádně pomlácená, tak příště opatrněji! - A další, sestro..." 
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Neděle, 15 leden 2017
U nás doma jest tučno, tlusto, buc buc buclato. A to jsem prosím žádné vánoční cukroví nepekla, jen jsem si jednou koupila asi čtvrtkilový balíček, který jsem pak nostalgicky vyzobala... Ale když se teď, poté, co jsem zoufalá slezla z váhy, nad cifrou zamýšlím, musím konstatovat, že i to zdravé jídlo může způsobit docela slušný váhový nášup.
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - VÝCHOVA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 26 prosinec 2016
Kayo je slušný mládenec. Nemůžu říct „slušně vychovaný“, protože výchova psa je něco, co rozhodně neumím.  Jakž takž jsem zvládla vychovat dvě děti, jsou z nic docela slušní lidé, moc neštěkají, nekoušou, a jen občas na mne vrčej. Ovšem nijak extra jsem nezvládla výchovu nějakého chlapa; a tak není divu, že jsem se svým psem nakonec jen prima kamarádka.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 35 - 51 z 310
[CNW:Counter]