O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
U nás doma

JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 16. – 22. 7. PDF Tisk E-mail
Sobota, 14 červenec 2012

U nás doma máme dovolenou.A tak jsme vzali automobil, naložili mámu, babičku, Myšáka, piáno a kuře a odvezli je na letní byt. Lidi, tam je tak krásně. Nejezdí tam vlak, autobus jen zřídkakdy, pár kroků za humny člověk nepotká živáčka a je tam tákový ticho...

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 9. – 15. 7. PDF Tisk E-mail
Neděle, 08 červenec 2012

U nás doma je počasí jak z katalogu. Přes den léto, slunce, v noci otevřou nahoře kohoutky a zalejvají. A to, prosím, už dobře desátý den za sebou. Zahradě to svědčí, až trošku moc teda, budu muset zase vytáhnout sekačku.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 2. – 8. 7. PDF Tisk E-mail
Sobota, 30 červen 2012

U nás doma jsme byli na koncertě. Myšák zpívá ve školním sboru, kde mají akčního sbormistra, který se neváhá pouštět do větších projektů. Momentálně ku příležitosti příštích Velikonoc nacvičují Jesus Christ Superstar. A protože do Velikonoc daleko, tak aby jim ten entuziasmus vydržel, uspořádali veřejnou ochutnávku toho, co už umí.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 25. 6. – 1. 7. PDF Tisk E-mail
Neděle, 24 červen 2012

U nás doma jsme měli letní slunovrat. A to 21. 6. v 1:09 SELČ přesně. České slovo slunovrat vzniklo podle ročního pohybu vycházejícího Slunce nad obzorem. Poté, co Slunce dospělo k nejsevernějšímu bodu východů a západů, se nyní bude přesouvat - vracet - po obzoru na jih.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 18. – 24. 6. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 18 červen 2012

U nás doma se těšíme na prázdniny. Teda hlavně já a Myšáček. Já, že dva měsíce nebudu muset položit otázku „cobylodneskaveškole“ a Myšák, že ji nebude muset dva měsíce zvednout. Zebřička se taky těší na prázdniny, ale musí napřed ještě nasbírat trochu kreditů. Bramborka už prázdniny má a jak budou dlouhý, závisí na výsledku přijímaček. Karkulka ta už prázdniny měla, teď bude za trest psát bakalářku a učit se na státnice...

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 11. – 17. 6. PDF Tisk E-mail
Neděle, 10 červen 2012

U nás doma všechno eremy, jak říkávám své matce, když podávám hlášení, jak se máme a co děláme. Na Medarda nám sprchlo, tak to jsem na to léto zvědavá. Ne, že by nám teda nebylo po tom suchém jaru trochu deště zapotřebí...

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 3. 6. – 9. 6. PDF Tisk E-mail
Sobota, 02 červen 2012

U nás doma se rozmnožujeme a oslavujeme. Bramborka oslavuje, že po dvaadvaceti letech usilovného stíhání konečně dostihla a předehnala svou o rok starší sestru, neb je už týden bakalářkou, zatímco liknavá sestra, co má stopadesát dalších zájmů, tak nějak nestihla chodit na konzultace, a tak půjde ke státnicím až na podzim.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? 28. 5. - 3. 6. PDF Tisk E-mail
Neděle, 27 květen 2012

U nás doma se rozkládáme... Jako první se rozložila pračka. Napustila 50 l vody a zdechla. Když jsem přišla věšet prádlo, zlobně na mě pomrkávala všema svejma světýlkama a prádlo bylo plný vody. Že je  taky plný prášku, na to jsem přišla vzápětí.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? 21. 5. - 27. 5. PDF Tisk E-mail
Sobota, 19 květen 2012

U nás doma je vůkol velice voňavo - kvetou totiž akáty... Tu vůni miluju. Úplně nejvíc. Vážně si pohrávám s myšlenkou, vzít si příštích deset dnů dovolený, švihnout s sebou pod strom, vůbec nic nedělat -  a jen čuchat a čuchat... (Mám kliku, nejsem alergik, mám  smůlu, musím do práce.)

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 154 - 170 z 310
[CNW:Counter]