O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
U nás doma

JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 12. - 18.11. PDF Tisk E-mail
Neděle, 11 listopad 2012

U nás doma neradi telefonujeme. Já jsem to zdědila po mamince. Muž nevím po kom, protože tchánovci telefonují rádi a často. Takže cokoli je třeba zařídit telefonem, přehazujeme si to doma jako horkej brambor.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 5. – 11. 11. PDF Tisk E-mail
Neděle, 04 listopad 2012

U nás doma ověřujeme vědecké teorie v praxi. Tuhle zrovna tu o genderovém myšlení. O rozdílech mezi ženským a mužským mozkem už bylo napsáno mnoho vědeckých i populárně naučných knih, jako že muži jsou z Marsu a ženy neumějí číst v mapách, mnozí si na tom udělali docenturu nebo aspoň prachy.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 29.10. – 4.11. PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 říjen 2012

U nás doma vypukla topná sezóna a já zas přišla o pěkných pár dní života. Topná sezóna mi totiž způsobuje stres. Když jsme se před více jak 20 lety stěhovali tam, co bydlíme, byla v každé druhé místnosti kamna na pevná paliva.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 22. – 28.10. PDF Tisk E-mail
Neděle, 21 říjen 2012

U nás doma počítáme vejce. Zebřičkovi zas začala škola, a tak mě u škrabání brambor zásobuje zážitky. Tuhle prej probírali rozdíl mezi zásobníkem a frontou. Rozdíl mezi nimi je ten, že do zásobníku se sype i odebírá seshora, zatímco do fronty se sype seshora a odebírá zespoda.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 15. – 21.10. PDF Tisk E-mail
Neděle, 14 říjen 2012

U nás doma máme výborný nápady. Teda hlavně já. A když se mi do nich připlete některý z živlů, například ten vodní, je o katastrofu středního rozsahu zaručeně postaráno. Poslední výbornej nápad jsem dostala při podzimní očistě voliér, a to ten, že vyperu lana, co na nich mají papagájové zavěšený bidla.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 8. – 14. 10. PDF Tisk E-mail
Sobota, 06 říjen 2012

U nás doma chodíme do tanečních. Po čtvrté a naposledy, doufám. I když, abych byla spravedlivá, absolvovala jsem to pouze s Karkulkou, Bramborčinej doprovod se mi podařilo hodit na krk babičce a s klukama naštěstí matky nechodí. Ale prodlouženým a podobným radovánkám se asi nevyhnu ani tentokrát.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 1. – 7. 10. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 říjen 2012

U nás doma nám bylo v minulém týdnu absolvovati dvě promoce. Jednu v režii Univerzity Karlovy a druhou v režii ČVUT. Ta v Betlémské kapli byla skutečně velkolepá. Trvala hodinu a čtvrt a na podiu se shromáždili bezmála všichni, kteří pronesli k přítomným absolventům v uplynulých třech letech alespoň jednu přednášku.

 
JAKAPAK JE DNES U NÁS DOMA 24. - 30. 9. PDF Tisk E-mail
Neděle, 23 září 2012

U nás doma je frišno. A tak jsme dopustili vodu, vypustili vzduch (teda v opačném pořadí samozřejmě) a zahájili topnou sezónu. Papagájové jsou ještě venku, ale odpoledne už taky půjdou dom. Předpověď je sice příznivá, nicméně noci jsou chladné a Minnie nemá teplé spodní prádlo, páč si ho pravidelně škube.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 17. – 23. 9. PDF Tisk E-mail
Pátek, 14 září 2012

U nás doma jsem byla svědkem vzniku nové krasové oblasti online. Čekala jsem totiž na autobusovém nádraží na Černém mostě a pršelo. Nepamatuju si už, kdy přesně se tahle stanice metra a nádraží stavělo, ale skoro si myslím, že poměrně hluboko po sametové.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 137 - 153 z 310
[CNW:Counter]