O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
U nás doma

JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA – 29.4. - 5.5. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 29 duben 2013

U nás doma by si Jára Cimrman užil. V předmluvě ke své učebnici elastického zeměpisu totiž píše: „Proklínám chvíle, kdy jsem s horlivostí knihomola přecpával svůj mozek vědomostmi o cizích krajích. K čemu je mi nyní návštěva těchto míst?

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - 15. - 21. 4. PDF Tisk E-mail
Neděle, 14 duben 2013

V neděli navečer jsem potkal Norberta N., dříve zvaného Nemo, muže velmi důstojného vzezřeni a to už od svých 16 let, co ho znám. Je na chlup stár (nebo mlád?) jako já, dost podobný staršímu gentlemanovi s dobrou pověstí a studoval na stavební průmce v Děčíně.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - 18. - 24. 3. PDF Tisk E-mail
Úterý, 19 březen 2013

U nás doma jest velmi "rozhozeno". Zuří tu pásmová nemoc... Studovala jsem to, ostatně studuju to už třináct let a i když bych měla být téměř expertem, jsem vždy jen remcajícím trpitelem. Vyzkoušela jsem už všechny možné zaručené postupy, ale jeden jediný je stoprocentně účinný: pásmová nemoc je jako rýma. Neléčená trvá cca deset dnů, léčená vším možným trvá půl druhého týdne.

 

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - 11. - 17. 3. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 březen 2013

U nás doma je - ale co já vím, jak je doma. Protože teď, když to čtete, jsem ve svém "druhém doma", ale píšu to ještě v Praze. :-))). Tudíž vůbec nevím, co mne tam všechno čeká - mimo mého předrahého prostorného manžela. Jo, v pátek večer tam byl blizzard (sněhová vichřice), kdežto v Praze docela teplo. V neděli tam má být už zase sluníčko.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? 4. - 10. 3. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 březen 2013

U nás doma je velice různě. Celé dopoledne vrčej příklepová kladiva, jak dělníci přivrtávají speciální sítě na barák, aby do nich pak růčo kamínek po kamínku skládaly šutráky, kterými bude náš unikátní panelák obložen. Původně jsem si myslela, že se to tam nasype, ale chyba lávky, to se umělecky vyskládává... Panelák  vibruje a popraskává... Všechny ty praskliny jsou hned zakryty...

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? 25. 2. - 3. 3. PDF Tisk E-mail
Neděle, 24 únor 2013

Chumelí se chumelí, padá snížek bílý.... Ráno jsem si to kolem vyfotila, abych měla památku na to, že konečně pořádně nasněžilo. Nádhera. Začalo slunit svítíčko a neděle byla jak stříbrná. Tam, kudy dole jezdí vlaky metra, jsou nahoře docela slušné kopečky. Na nich se od rána proháněly boby, rohačky, snowboardy, lyžníci..

 

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 4. – 10.2. PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 únor 2013

U nás doma jsme ztratili spojení se světem. Umřela nám telefonní linka. A tím pádem taktéž internet. Panika vypukla na všech frontách. Zebřička potřeboval odeslat semestrální práci (deadline), stáhnout si skripta na další zkoušku a zapsat rozvrh na letní semestr.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? 28. 1. - 3. 2. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 leden 2013

Na svatého Polykarpa plná sněhu každá škarpa. Nevím jak vy, ale v Praze jsou sněhu plné nejen škarpy. Mezi tím překrásným sněhem jsou vyorané úzké cestičky, občas i posypané. Bohužel, je to jen lokální; když jsem byla dopoledne nakoupit, viděla jsem několik ne zrovna příjemných pádů. Chápu, že asi není v silách komunálních služeb (nebo kdo to má nyní ve své péči) všechno zvládnout, ale – kdyby alespoň ty nej nej cesty neklouzaly...

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? 21. - 27. 1. PDF Tisk E-mail
Neděle, 20 leden 2013

Neveselo, truchlivo... Ale ne, pendrek, u nás doma je vzteklo a naštváno, abych mluvila slušně (když už to chci po vás...). Mám televizi-placatku, která má víc funkcí, než budu kdy schopná pochopit. A vede do ní a z ní plno nejrůznějších kabelů. Do dývýdýčka, například. Jo, a do počítače, pak anténa, nějaký ty šňůry do zásuvky... Dopoledne jsem se chvíli na něco dívala, takže vím, že ještě ta bestie fungovala.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 120 - 136 z 310
[CNW:Counter]