O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
U nás doma

JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - 16. - 22. 12. PDF Tisk E-mail
Úterý, 17 prosinec 2013

U nás doma je rušno. Řeším obrovský problém a tentokrát se obracím já na vás - potřebuju vyhodit vanu (no, kdybyste ji někdo chtěl, je netknutá, dva roky stará, tedy vlastně ještě vanové batole) a dát místo ní sprcháč. Problém však je, jak to zařídit, aby se do toho pidi-mini-rozměru vešla pračka, umývadlo a navíc ještě já.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? 18. - 24. 11. PDF Tisk E-mail
Úterý, 19 listopad 2013

U nás doma je střídavo. Neveselo, truchlivo, spavo i nespavo. Jednoduše totálně na draka. Ale vezmu to popořádku: ve tři hodiny odpoledne jsme s Jirkou vlezli do auta, které nás odvezlo do New Jersey, na tamější letiště Newark. Protože Jiřík je zvyklý být všude raději o 5 hodin dřív, než o 5 minut později, protože přímo očekává všechny katastrofy, byli jsme tam téměř šest hodin před odletem...

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 11. – 17.11. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 listopad 2013

U nás doma zaklepalo, nikým nezváno, stáří. Nepřineslo první šedivý vlas (to bych musela bejt stará ledva jsem dosáhla plnoletosti), ani krizi středního věku, ani endoprotézu, alébrž brýle na čtení.  Odjakživa jsem krátkozraká a astigmatická. První brejle jsem nafasovala někdy v šestý třídě a dodnes se pamatuju na svůj úžas, jak svět dostal najednou ostré kontury :-)

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 28. 10. - 3. 11. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 říjen 2013

Tak to je právě to, co opravdu nevím... U mně doma je nejspíš binec, který po sobě nechali zloději. Jistě vám to všem docvaklo, proč se o tom tak rozepisuju: ano, měla jsem tu nepříjemnou čest mít nezvanou návštěvu, která mi sebrala veškeré drahé drobnosti a peníze, které jsem měla připravené na přestavbu koupelny. Chci dát pryč vanu, postavit zděný sprchový kout. 

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 14. – 20.10. PDF Tisk E-mail
Neděle, 13 říjen 2013

U nás doma máme těžká rána. Přestože poměrně vysoký podíl smečky tvoří studenti, jejichž start do nového dne je proměnlivý, tak se nás některé dny srazí mezi půl sedmou a sedmou v kuchyni všech sedm.  

 

 

 

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 30.9. – 6.10. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 30 září 2013

U nás doma vypukl úklid. Ne, že bych se odvažovala ho nějak blíže specifikovat, jako snad podzimní nebo vánoční, protože to bychom měli podzim či Vánoce asi tak často jako 29. únor. Původně jsem se chystala jen umýt okna, ano, ta okna, která jsem nestihla umýt vloni na jaře a letos v květnu jsem si na ně brala týden dovolené...

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA 16. – 22.9. PDF Tisk E-mail
Neděle, 15 září 2013

U nás doma máme cirkus. Teda ještě nemáme, teprve budeme mít. (Napřed jsem se divila, že Můra, která má vždy naklizeno, takhle pomlouvá svou domácnost, ale ne - je to jinááááč! - pozn. red.) Ale už se k nám chystá... Nejvíc adrenalinový cirkus v ČR, jak se píše na plakátech.


 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? 9. - 15. 9. PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 září 2013

Blíží se podzim, o tom není pochyb.  V deštivých dnech, jako je ten dnešní, kdy už počasí na procházky tolik neláká, mne pravidelně postihuje akutní záchvat „kreatózy“. Ani nevím, jak to přijde, ale je to rychlé, musím tvořit a přes to vlak nejede. Tím spíš, že vedle v ulici otevřeli nový obchůdek s výtvarnými potřebami.

 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? 29. 7. - 4. 8. PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 červenec 2013

Extrémně vysoké teploty podle meteorologů byly na celém našem území, na východě Čech prý zůstanou až do pondělního večera. Teplé počasí má ale počátkem týdne vystřídat studená fronta, se kterou přijdou bouřky doprovázené silným větrem a krupobitím. Úterní teploty prý zase spadnou cca na 22 stupňů... Takže přes noc sešup dolů, vau ...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 103 - 119 z 310
[CNW:Counter]