O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - PROHRABÁVÁM ZÁSOBY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 srpen 2021
Já vím, pauzíruju. Pár z vás ví, pár se domýšlí, ale pravda je, že žiju už druhý rok ve velikém nerváku a vzhledem k tomu, že téměř všechny moje nervy skončily v kýblech už během dospívání mých dětí, případně během mých mnohočetných soužití s muži (ne, fakt nejsem zrovna poběhlice, na současné poměry jsem naopak dívka téměř cudná), ale když já si to vždycky tak moc brala…


 

Takže občas se stane, že i když den nějak proběhne – respektive ho sepesem proběhnu, přijde večer, já bych měla celá nadšená a s hlavou plnou písmenek usednout k počítači, abych vám je sem vyklopila, nastane chvíle, kdy nejsem schopná středit ani na své milované vrahy v televizních či knižních detektivkách. Bafnu to malé chlupaté psí tělíčko do náruče, a pevně věřím, že mne ubrání před všemi nejčernějšími myšlenkami. Na prášky už dávno nevěřím.

 

Tak, to jen tak trošinku na zdůvodnění, že občas vynechávám. Ještě že mi za to nemůžete napsat poznámku do žákajdy…

Ale – přišla jsem při úklidu na super nápad. Tedy, uklízela jsem si poštu, kterou mám nasulcovanou za strašně moc let, ve škatulkách pěkně se jmény, a objevila mnoho, moc, hodně – báječných článků, co jsme na Kudlanku naposílali za posledních cca dvacet let. A tady je ten nápad: budu některé z nich dávat znovu – jednak to těm, kteří to psali a vůbec si to stejně už nepamatují, připomene tehdejší dobu a mládí, druhak to potěší i ty, co to budou číst poprvé.

 

Pochopitelně, pokud by někdo z vás, drazí moji, napsal něco čerstvého, soudobého, dnešního, tak budu jásat, až na mne přijde naše domovnice, co bydlí v osmém patře, a která blaženě uvítá důvod, proč by mne mohla za něco sprdnout. Protože já jsem takový nepatřičný obyvatel, stále si něco vymýšlím a požaduju, čímž narušuju její program a cíle. Že to většinou já nevyhraju, je jí vedlejší, ale potěším už jen tím, že má se nad čím rozčilovat. Posledně jsem chtěla mříž do okna, když mne vykradli. Neuspěla jsem. Ale teď už bych snad zlodějům i uvařila kafe, protože by to byla alespoň zajímavá návštěva… Mj. stejně by si ode mne už nic neodnesli, chudáčci.

Ale chápu, že stejně jako já, se držíte zuby nehty, abyste byli alespoň trochu psychicky v poho, ale na nějaké „psaní pro smutnou paní“ už nálada nezbývá. Tak se i nadále budu snažit já.

 

Mj. mám v plánu podniknout dva zajímavé testy:

 

  • Jednak jsem hledala a hledala, až našla na internetu návod na zúhlednění krepatých vlasů (už i ten název je odpudivý), tak to vyzkouším a budu průběžně fotit. Uvidíte.

 

  • Nemístně jsem se před synem zmínila, že uvažuju o koupi střihacího strojku na psí chlupy. Chlapeček mi hned krásný a drahý nástroj koupil, čímž mého chlupatého soupostelníka odsoudil k extravagantním uměleckým účesům. Píšu schválně extravagantním, protože většinou podobná díla jsou dost k nerozpoznání, ale já přesto doufám, že „to“, co ode dneška bude se mnou chodit na procházky, bude většina lidí stále ještě považovat za psa. Fotky chudáčka přiložím taktéž.

 

Tak se všichni mějte, pevně doufám, že své dny prožíváte snesitelně.

Ostatně: teď si vzpomínám na přísloví, které říká, že „Láska kvete i pod šibenicí“.

 

1,115 Witch Flying Into Tree Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images -  iStock

 

Komentáře (3)add feed
... : andrea
na to s těmi krepáči se těším, nemám to zrovna já, ale mám kamarádku podobně postiženou. Moc ráda bych jí případnou radu předala.
No, a já zase zkusím taky něco buď napsat, nebo někde vyhrabat smilies/cheesy.gif
srpen 26, 2021 15:24
... : Josef
Chtěl jsem ti skvěle poradit, když jsem blbě přečetl jedno slovo. A rada má by byla naprosto dokonalá!
Místo "zúhlednit vlasy", jsem četl "zuhelnit". A věř, to bych věděl zcela přesně, i bych rád a s chutí přiložil ruku k úspěšný práci.
No, škoda. Takhle nevim, neporadim.

srpen 26, 2021 16:22
... : d@niela
jéje, můj drahej Pepíčku, to nevadí, třeba by to fakt bylo nejlepší řešení.
smilies/grin.gif
srpen 26, 2021 16:48
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]