O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SOUTĚŽNÍ POVÍDKA - II. PDF Tisk E-mail
Středa, 23 leden 2008

Povím vám o potvorách, jen nevím, jestli jsou ty správné mořské. A o plážových krokodýlech. Předem musím čtenáře upozornit, že pokud čekají na krvelačné hrátky s těmito roztomilými plazíky, budou zklamáni. Tato historka je totiž úplně nevinná  (nu - skoro...). Takže odhoďme představu lovce Pampalíniho,  jak nahání zcela jistě nafukovací příšeru se svým nářadíčkem a pojďte si poslechnout, co se událo.

 

 

 

 

 

     Toho léta jsem byl jako studentík za těžce vydřený peníz po brigádách na své pořádné první dovolené u moře. Proč pořádné? No jasně proto, že byla bez rodičů a byla to dovolená s partičkou a s mojí holkou, tak jsem se těšil, že si pořádně užiju a užil jsem si,  jen co je pravda. Dovča super, znáte to. Válení na pláži, flákání se, popíjení, prostě pohoda. Nicméně - po pár dnech  u nás začínala ponorka ( je to přeci jen ženská a ty jsou prý z Venuše),  tak jsem  s kámošem šel k večeru vyhodit bok na pláž a už z dálky jsme viděli, že se tam děje opravdu něco velmi zajímavého.

 

     Jak jsme se blížili, tak to vypadalo stále lépe, takže jsme sebou plácli co nejblíže centra dění. Jo, vy nevíte o co šlo, že? No přeci o baby, krásný, opálený a vnadný Španělky, co tam plácaly do míče a pokoušely se napodobovat plážový volejbal ( píšu, jak mi zobák narostl, lingvisti prominou).Zřejmě trénovaly na místní soutěž outsider teamů, ale to nám bylo úplně fuk. Zkuste si to představit: ležíte na zádech a pěkně zezdola se kocháte všemi těmi tvary, které nejsou nahoře vůbec zakryté žádnou z těch zbytečností, co tam nosí naše holky. A dovedete si tu parádu představit při pořádný smeči u sítě?

 

     Některé zřejmě již odkojily pár dojčenců, ale naopak jiné byly - ách - skvostné baby k nakousnutí. Jak plynul čas a my se kochali, tak kámoš zahlásil změnu polohy a přetočili jsme  se na břicho. Ne, že bysme měli lepší výhled, ale bohužel určité anatomické věci jsou tak zařízené, že jsou viditelné i okolí a my si nechtěli připadat jak dva puboši, co očumují holky okýnkem ve sprše. (Musím přiznat, že v tý době by nás vzrušily snad i dobře zapíchnutý napínáčky na fotce Dádulky Patrasojc.) Na břiše to bylo fajn, nikdo nic neviděl, nikdo nic netušil a my si dál užívali pozorováním panorámat.

 

     No jo, ale už se pomalu stmívalo a tak jsme usoudili, že bysme měli vyklidit pole, aby ty naše princezničky ve stanu nám nedaly čočku a ještě k tomu nakyselo, pokud možno zapíjenou citronovou šťávou (to by nám ty přiblblý úsměvy rychle slezly z fasády).

Kámoš vymyslel geniální plán: „ Hele vole, teď vstát nemůžem, víš, jak bysme se znemožnili?, tak to prostě doplazíme do vody po břiše a tam studená voda dá věci do původního stavu. Normálně se okoupem jako slušný lidi a dem dom."

 

     Nápad to byl super, tak jsme ho začli realizovat. Tak hezky na lokty a ráz dva, přísun, odsun pozadu, ještě párkrát tuhle proceduru a jsme ve vodě. Super, zvládli jsme to, gratulujem si s kámošem. Najednou slyšíme děsnej smích, teda ono to spíš znělo jak strašnej řev Sirén. Všechny ty polonahý, vnadný baby si ukazovaly naším směrem a kácely se v záchvatech smíchu. Nevím, co předtím hulily, ale v Drop inu by z nich měli radost. No a ptáte se, co je tak pobavilo? Ehm, tak, představte si (pro ty bez fantazie - vemte si tužku a malujte dle návodu): Jste na břiše, plazíte se směrem vzad a hlavně to podstatný: jste pubertální floutek, u kterého vše funguje tak, jak má. Takže v písku zůstávaly krásné doliny po našich kolenou a - hlavně rýha po naší mužské pýše, takže výsledný efekt připomínal stopy plazícího se krokouše na pláži...

 

     A jak to všechno dopadlo? Studená voda z nás udělala zase ctnostné mladíky a my se radši zdekovali, ale ještě hodně dlouho nám v uších zněl ten zvonivý, zákeřný smích...

 

      Tak tohle je můj zážitek s mořskými příšerami a omlouvám se, pokud někdo čekal další historku věnující se gastrointestinálnímu traktu a popisů toho, jak sedím s lavórkem na oné místnosti a užívám si plodů moře ještě dlouho poté, co jsem je pozřel. A pro všechny, kteří si chtějí také hrát na plážové krokodýly: je to super zážitek, ale jen do určitého věku, pak už by vás mohli považovat za pedofily ...

 

Zdraví a hodně dobrou chuť s těmi pravými "mořskými potvůrkami..."

 

všem přeje Štěpán

 

 


UPOZORNĚNÍ -

Soutěž trvá do 17. 2. 2008. Prosím, texty posílejte na adresu:    

redakce - zavináč - kudlanka.cz

díky, d@niela

 

 

 

 

 

 

Komentáře (7)add feed
... : ivanka
vyju tu při té představě smíchy...
A to mám přitom vážné zaměstnání :-) smilies/grin.gif
leden 23, 2008 12:47
Auuuauuu ! : mamča
To muselo bolet ! Nebo jste měli dřevěný plavky ?
leden 23, 2008 12:55
To jsou ale potvory, ty baby, viď Štěpáne ? : wendy
Ošklivá kačátka !
smilies/cheesy.gif
leden 24, 2008 10:38
hezký, hezký, : ivanka
ale - uznej, Štěpáne, že si tam moh aspoň trochu to žrádýlko nějak vecpat...
leden 24, 2008 13:12
Martin Čermak : Martin Čermak
kdo se směje naposled ten se směje nejlip
leden 26, 2008 01:22
hele, to jsou "závistivci"... : desset
oni už mají doma jen ty, co by měli koleje od kolen - a nic víc smilies/grin.gif
leden 26, 2008 23:09
Mě je to jasný, : Štěpán
že někteří jsou už jen přes to žrádýlko smilies/grin.gif
leden 27, 2008 15:53
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]