O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SVĚT ZDRAVÍ - ANEB DO NOVÉHO ROKU ŠTÍHLÁ! PDF Tisk E-mail
Středa, 24 říjen 2012
Přejít na obsah
SVĚT ZDRAVÍ - ANEB DO NOVÉHO ROKU ŠTÍHLÁ!
Strana 2

Jestlipak víte, že muži hubnou snadněji než ženy? Že tukové zásoby mužů většinou ohrožují zdraví svých vlastníků více než je tomu u tukových zásob žen? Že využívat služeb výživového specialisty je stejně dostupné jako mít svého kadeřníka?

 

 

 

 

 

       Vážené a milé přítelkyně,

 

v dnešní soutěži máte unikátní možnost

vyhrát ZTRÁTU -

 

ZTRÁTU NADBYTEČNÝCH KIL!!!

 

      Pokud se vám nedaří zhubnout, udržet si váhu nebo trpíte nedostatkem energie, doporučuji vám navštívit SVĚT ZDRAVÍ − novou síť poraden v oblasti zdraví a úpravy váhy. Mj. Svět zdraví má v současné době na území České republiky 35 poboček a dalších 13 na Slovensku.

 

     Díky výživovým specialistům Světa zdraví zhubli klienti této sítě od začátku roku 2010 ke dnešnímu dni o neuvěřitelných 50 098 kg.

 

 


Ale nyní už pozvánka do SVĚTA ZDRAVÍ,

respektive co vás čeká,

 

pokud poukaz vyhrajete:

 


      Na základě výsledků osobní diagnostiky  - tj. vstupního dotazníku (obsahuje cca 80 otázek, zaměřených nejen na stravovací zvyklosti, ale i na genetiku, zdravotní problémy, pH organismu (překyselení), krevní skupinu atd.),  změření, zvážení na speciální váze a biochemického vyšetření krve (mj. i hladiny cholesterolu a cukru v krvi) – bude díky programu Komplexní nutriční typologie určeno, k jakému metabolickému typu patříte. Toto pak odborníkům poskytne nezbytné podklady pro tvorbu individuálního výživového plánu a sestavení jídelníčku „na míru“. Stanoví, jaká by měla být  vaše optimální váha a především – jak ji dosáhnout.


      Mezi přední autory  této Nutriční typologie patří známý odborník, autor 20 knih o výživě a člen Olympijského výboru ČR RNDr. Petr Fořt, CSc., dále pak přednosta kliniky Centra preventivní péče MUDr. René Vlasák a předseda Lékařské rady MUDr. Ondřej Nývlt.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]