O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

EXPRESKA - RYCHLÉ A ÚČINNÉ CVIČENÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 září 2012
Přejít na obsah
EXPRESKA - RYCHLÉ A ÚČINNÉ CVIČENÍ
Strana 2
Strana 3

Ženy si často stěžují, že nemají čas cvičit. Nabízíme vám super třicetiminutový kruhový trénink pro ženy.

 

 

 

 

     Jedná se o komplexní cvičební program, který zahrnuje prvky kardiovaskulárního i silového cvičení zároveň. Posiluje svaly, zpevňuje tělo, zrychluje metabolismus, spaluje tuky a pomáhá ztratit váhu. Během půl hodiny se v kruhu přesouváte z jednoho stanoviště na druhé a to po třiceti vteřinách. 

 

     Trend kruhového tréninku k nám přišel z USA.

 

 

     EXPRESKA přináší řešení. Jedná se o 30minutový kruhový trénink s cvičebním programem, který probíhá na osmi hydraulických strojích a osmi aerobních stanovištích. Během cvičební doby se v kruhu přesouváte z jednoho stanoviště na druhé a to po zhruba třiceti vteřinách. "Zastávky" jsou logicky uspořádané do kruhu podle toho, zda se procvičuje spodní nebo horní partie těla. Během pouhých 30ti minut rovnoměrně procvičíte všechny svalové skupiny.

 

       Půlhodina je navíc čas, který si i velmi zaneprázdněná žena může dovolit třikrát týdně investovat do svého zdraví a krásy.    

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]