O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NOVÉ SOUTĚŽE NA KUDLANCE!!! PDF Tisk E-mail
Neděle, 22 leden 2012

V soutěži o „nejlepší hlášku o bankéřích" kterou vypsali na webu bankovních poplatků, vyhrála tato věta: "Láska je mechanismus, jenž vynalezli bankéři, aby nás donutili přečerpat účet". No, něco na tom možná bude, jak jistě ukáže i kvapem se blížící 14. únor, tedy svátek zamilovaných.

  

 

 

 

 

 

     Jedním ze způsobů, jak své konto moc neponičit, je soutěžení. V následujících dnech vám nabídnu pár velmi zajímavých příležitostí, jak si opatřit za pár minut a pár kliků zajímavé dárky – pro sebe či pro někoho jiného.

 

     o o o

 

 

     Ale dnes už vypisuji soutěž přímo kudlančío váš zajímavý a vtipný článek, zveřejněný na Kudlance.

 

      Protože nechci nikoho omezovat, nabízím témat hned několik. Jediným kritériem, podle kterého bude vítězný článek vybrán, bude vždy největší počet komentářů během prvního týdne zveřejnění. Všechny soutěžní články budou vždy označeny v názvu výrazným „S“. 

 

 

 

 

     Jedinou vaší povinností je text mi poslat nejpozději vždy do sobotní půlnoci. Obrázky přidat můžete i nemusíte, hlavní je text. Podepsání článku na Kudlance si můžete vybrat - nickem i jménem - jak vám libo.

 

 

 

 TÉMATA:

 

Tady a tam  

 Próza a poezie 

 Nejen duše 

Zážitky 

Naše dětičky 

U nás doma

 

 

     Jak vidíte, téma se vždy týká některé ze sedmi vybraných rubrik, takže pro návod „co asi, jak asi“ stačí se jen nakouknout a pak už napsat svůj zážitek. Cenami budou velmi pěkné a zajímavé knížky.

 

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (2)add feed
Danielo, : deeres,
ne, že bych aspirovala na nějakou výhru, ale protože pro dceru sepisuji rodinné vyprávěnky, posílám jednu o našem kocourovi. Před časem jsem poslala povídání o vynálezu minisukně a nevím, jestli dorazilo? Mám ho poslat znovu
leden 22, 2012 17:02
nemusíš, mám, dám :-))) : d@niela
a rozhodně piiiiiš - je to převelice kouzelný :-) - lidi, těšte se :-)
leden 22, 2012 18:13
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]