O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Soutěže

JAK TO VIDÍ TATÍNEK, JAK MAMINKA - 3 PDF Tisk E-mail
Středa, 13 květen 2015
Jak zařídit, aby se z manželství nevytratila sexuální vášeň, a co dělat, když se to stane? Jak si poradit s lákadly nevěry a neodbytnými nápadnicemi a nápadníky kroužícími okolo manželů? Co dělat, když během manželství lékaři zjistí, že máte pohlavní chorobu? Jak do dopadne, když se ženatí muži vypraví do nevěstince? Proč je třeba vyhodit z obyváku gauč a chodit nakupovat do sexshopu?
 
JAK TO VIDÍ TATÍNEK, JAK MAMINKA - 2 PDF Tisk E-mail
Středa, 06 květen 2015
Ludmila Hamplová se narodila v České Třebové, železniční metropoli země, díky čemuž touží neustále někam cestovat vlakem. Ve zdejší oblasti je to poměrně časté onemocnění, které je, zdá se, neléčitelné. Proto vlakem vyráží po celé Evropě, nejraději do Polska, které sice připadá většině Čechů jako naprosto bizarní země, ale Lída ze své zkušenosti ví, že je tak bizarní, až je krásná.
 
JAK TO VIDÍ TATÍNEK, JAK MAMINKA - 1 PDF Tisk E-mail
Úterý, 28 duben 2015
Určitě hodně z vás zná stařičký vtip, kdy čtete zápisy ze dvou deníčků: ona je zoufalá, neb on přišel naštvaný, zádumčivý, nemluvný... a tak se drásá výčitkami, co provedla, že on se s ní určitě, ale docela stoprocentně určitě chce rozejít... snaží se mu všemožně vyhovět. Udělá báječnou večeři, předvede přímo huriskový sex. Popíše svými obavami a depkami pět stránek... On nadrásne jen krátké konstatování: Sparta prohrála, véča byla super a sex ještě víc...
 
VODOMĚRČIN OBČASNÍK PDF Tisk E-mail
Neděle, 04 srpen 2013

Jelikož se mi stýskalo po psaní, tak jsem se rozhodla to napravit a udělat vám radost. Nebo spíš zaměstnat vám hlavičky, abyste se v tom horku něčím zchladili. Připravte se na nejhorší, už je to tady!!! Naskočí vám husí kůže, mráz přeběhne po zádech... funguje to? Pomohlo to? Venku je ale skoro čtyřicet, tak asi moc ne, co?

 
SVĚT ZDRAVÍ - ANEB DO NOVÉHO ROKU ŠTÍHLÁ! PDF Tisk E-mail
Středa, 24 říjen 2012

Jestlipak víte, že muži hubnou snadněji než ženy? Že tukové zásoby mužů většinou ohrožují zdraví svých vlastníků více než je tomu u tukových zásob žen? Že využívat služeb výživového specialisty je stejně dostupné jako mít svého kadeřníka?

 
EXPRESKA - VYLOSOVÁNÍ SOUTĚŽE PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 04 říjen 2012

Máme tu vylosování výherkyň poukazů do Klubu EXPRESKA  - tedy poukazů na měsíční komplexní cvičební program, který zahrnuje prvky kardiovaskulárního i silového cvičení zároveň. V naší republice  jsou Kluby EXPRESKY už  na pětatřiceti místech, ve kterých si nyní můžete zacvičit. A pokud jste dnes nevyhrály, jděte se tam podívat i tak - přečtěte si, co mi napsala jedna "čerstvá"  cvičenka:

 

 
JAROMĚŘICKÁ MLÉKÁRNA - VÝHERCI PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 říjen 2012

Jaroměřická mlékárna donedávna patřila francouzskému majiteli. Ten o ni ztratil zájem a snažil se ji prodat. Nakonec ji od tohoto sýrařského kolosu, společnosti Fromageries Bel, koupili dva tamější manažeři. Jeden z nich, Bedřich Štecher, ve firmě Bel působil už od jejího vstupu na český trh v roce 2000.  Druhým je Miroslav Suchý, který je zároveň ředitelem firmy. Oba věří, že zákazníci ještě poznají poctivě dělané mléčné výrobky. 

 
EXPRESKA - RYCHLÉ A ÚČINNÉ CVIČENÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 září 2012

Ženy si často stěžují, že nemají čas cvičit. Nabízíme vám super třicetiminutový kruhový trénink pro ženy.

 
JAROMĚŘICKÁ MLÉKÁRNA II. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 06 září 2012

Máme tu další recept na něco dobrého z produktů JAROMĚŘICKÉ MLÉKÁRNY. A samozřejmě i pokračování soutěže o balíček vybraných smetanových a porcovaných sýrů i pomazánkových másel z Jaroměřické mlékárny pro celou rodinu, který budou vítězové soutěže dostávat po dobu jednoho měsíce každý týden až domů.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 17 z 88
[CNW:Counter]