O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Soutěže

SOUTĚŽNÍ POVÍDKA- III. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 06 prosinec 2007

Houskové knedlíky jako od maminky! Ha, ve snaze dohnat a předehnat kuchařské umění mé ženy a mé matky jsem se jednou pokusil o domácí kynuté knedlíky. Děti jsem vyhnal ven na pískoviště, ženu na nákupy a pro jistotu jsem ji vybavil i nemalou finanční částkou a oznámil jsem všem, že když tátu nechají kralovat v kuchyni, bude k obědu ta nejlepší svíčková s houskovým knedlíkem, jakou neumí uvařit ani babička Tylda.

 
SOUTĚŽNÍ POVÍDKY - I. a II. PDF Tisk E-mail
Středa, 05 prosinec 2007

Začínáme se soutěžními příběhy. Ty kratší budou po dvou, delší extra... Už se moc těším, jak si všichni počteme, jak si pozvedneme svá občas hodně hodně nabouraná ega, když se nám "povedlo" něco opravdu nezapomenutelného. A pro vás ostatní: berte to jako pobídku - lovte ve svých vzpomínkách, případně vzpomínkách svých blízkých. Nádherná kuchařka stojí za to!

 
KUCHAŘKA PRO DCERU PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 29 listopad 2007

Nevím, jestli vůbec existuje domácnost, ve které by chyběla kuchařka. Tedy, pochopitelně ne žena u sporáku, myslím knížku receptů. Dokonce jsem přesvědčena,  že i tam, kde "na vaření moc nejsou", bývá rozličných kuchařek povícero.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Následující > Konec >>

Výsledky 86 - 88 z 88
[CNW:Counter]