O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Soutěže

JARNÍ ZMĚNA - MOTIVY NA DEKORACI STĚN A NÁBYTKU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 březen 2010

Blíží se jaro a s ním slunečné počasí, klid a pohoda, na kterou se všichni zajisté těšíme. Pokud máte chuť po zimě převléknout kromě sebe i Váš domov, máme pro Vás skvělý tip, jak si pokojík - či celý byt zútulnit. Pokud zrovna nepatříte mezi zručné kreslíře a rádi by jste ozdobili svou zeď či nábytek pěkným motivem, můžete si vypomoci samolepkami. Moderní design během chvíle změní prostor k nepoznání!

 
PRAVIDLA SOUTĚŽENÍ NA KUDLANCE PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 leden 2010

Máte rádi internetové soutěže? Baví vás soutěžit o super ceny a láká vás něco pěkného vyhrát? Pak jste na správném místě! Přečtěte si níže potřebná pravidla, dále - nejste-li dosud na Kudlance zaregistrováni, tak se, prosím, nyní zaregistrujete a pak už jen zbývá než vám držet palce, aby se na vás usmálo sluníčko štěstěny.... 

 
KÁJINKA - POSTRACH NAŠÍ RODINY PDF Tisk E-mail
Neděle, 11 leden 2009

Moje dcera od nejrannějšího věku podnikala sebevražedné akce. Myslím, že jí od narození chyběl sebemenší pud sebezáchovy, byla vždy miminko totálně beze strachu. Nebylo možné ji nechat ani chvilku bez dozoru, případně nepřikurtovanou. Položit tříměsíční miminko na gauč a otočit se - znamenalo, že v nejbližším okamžiku se odkulí, odplazí a spadne dolu. (Což se i stávalo.)

 
MILÝ TATÍNKU A MILÁ MAMINKO PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 01 leden 2009

Dalším počinkem do naší soutěže o půvabnou knížku Jany Abelson Tržilové "Manuál pro začínající maminky", je přímo dopis od jednoho miminka. Je datován před těmito vánocemi, takže když malá holčička v něm píše o prvních svátcích vánočních, nemyslí tím ty právě minulé, ale ještě ty předtím.  Ale teď se už začtěte a případně napište, jak se vám dopis líbí...

 
ŠIKOVNÁ MAMINKA-KUCHAŘINKA PDF Tisk E-mail
Sobota, 20 prosinec 2008

Ahoj Danielko a všechny Kudlanky, hned jak jsem si dočetla zadaní vánoční soutěže,  musela jsem se rozesmát při vzpomínce na roky dávno minulé... Jako mladá, čerstvě vdaná a nezkušená kuchařka jsem se dala do vánočního cukroví, a jak jinak, než ve velkém. Pamatujete si ještě doby dávno minulé, kdy k nám na trh přicházely ruzné novinky v podobě "dochucených" margarýnů?

 
"AŤNOUUUUUU!!!" PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 18 prosinec 2008

Když se moje Kristýnka narodila, dostala jsem od kamarádky knížku „Naše dítě". Stala se mou biblí, cokoliv se stalo, jsem v ní hledala. Jak zpětně závidím soudobým maminkám, které mohou kdykoliv sednout k počítači a „problém" si zadat do vyhledávače... Naše malá byla velice „nervní" holčička. Když jí bylo asi třičtvrtě roku, začala mít noční děsy.

 
POČŮRANÝ KRASAVEC PDF Tisk E-mail
Středa, 17 prosinec 2008

Jsem matkou dvou synů, přičemž ten mladší se narodil v září 1971 v Sokolově. Tamtéž navštěvoval i předepsanou kojeneckou poradnu. Lékař, kterému jsme byli svěřeni do péče, se jmenoval MUDr Christo Dimitrov. Byl původem Bulhar... a byl krásnej. Ani Delon, či Mastroianni by se mu nevyrovnali a navíc oplýval něčím, co neslovanské národy nazývají "CHARME SLAVONIQUE" - tedy slovanský šarm.

 
VOJTOVO ŠESTINEDĚLÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 17 prosinec 2008

"Ty se nějak potutelně usmíváš," říkal Medvěd na první akci, na které jsme byli bez dítěte. "Raduju se, že jsem se zbavila Vojtíška..." "Hm, tak proto mají matky v šestinedělí sníženou trestní sazbu..."(O pár dnů později byl doma celý den a velmi se divil, proč nemají sníženou trestní sazbu v šestinedělí i otcové...)

 
PŘÍHODY ČŮRACÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 14 prosinec 2008

I když jsem teprve poměrně čerstvou maminkou, mám zkušeností s malými dětmi docela dost, neboť jsem se do států dostala právě jako au-pair a děti jsem tu hlídala celkem ve třech různých rodinách. No a za tu dobu jsem nasbírala pěkných "pár veselých historek z natáčení", vlastně z hlídání, ale jedny z nejlepších jsou přeci jen ty čůrací...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Následující > Konec >>

Výsledky 35 - 51 z 88
[CNW:Counter]