O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Soutěže

SOUTĚŽ S "MARTINOU" - III. PDF Tisk E-mail
Středa, 30 listopad 2011

Firma Drogerie Martina, která nabízí v naší třídílné soutěži své produkty, je na našem trhu již řadu let. Letos, 1. června 2011, oslavila kulaté výročí. Slavilo se společně s dětmi na náměstí v Poděbradech a lidé si přišli opravdu na své.

 
SOUTĚŽ S "MARTINOU" - II. PDF Tisk E-mail
Sobota, 26 listopad 2011

Je vidět, že vás současná soutěž s Drogerií Martinou velmi zaujala, soudím-li podle velkého množství obdržených správných odpovědí na první otázku. Dnes tedy máte možnost hádat podruhé - tentokráte bude předmětem vašeho pátrání - a pochopitelně i případnou výhrou - odvlhčovač. Ano, bohužel, v některých bytech je vlhčeji, než by se nám líbilo - takže -

 
SOUTĚŽ "S MARTINOU" - I. PDF Tisk E-mail
Středa, 23 listopad 2011

Tentokrát máme soutěž z oboru  "voňavého" - Drogerie Martina s.r.o. je síť prodejen parfumerie, drogerie, barev-laků.  Na trhu již působí od roku 1991  a  kromě internetového obchodu  má 18 kamenných obchodů v deseti městech. 

 
VÝHERCI SOUTĚŽE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 14 listopad 2011

Milí přátelé, kudlanky a kudlánci, následující seznam ohlašuje soutěžící, kteří byli vylosováni a tímpádem vyhráli  v právě skončené soutěži s Firmou Hornschuch s.r.o., která se konala společně s Kudlankou. VÝHERCŮM SRDEČNĚ GRATULUJEME. Výhry budou výhercům zaslány poštou v nejbližší době.

 
NOVÁ SOUTĚŽ O CENY - DÁRKY PRO DĚTI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 říjen 2011

TAK - a můžete začít soutěžit - stačí, když odpovíte správně na níže uvedené otázky a máte šanci vyhrát jednu ze tří cen. Soutěžní otázky se týkají kolekce samolepících dekorací Firmy Hornschuch Cs, která je obohacena o zcela nové vzory.

 
ORIGINÁLNÍ DEKORY NA STĚNY I NÁBYTEK PDF Tisk E-mail
Neděle, 02 říjen 2011

Nepatříte zrovna mezi zručné kreslíře a rádi byste ozdobili svou zeď či nábytek pěkným motivem?  Nebaví Vás už bílé stěny? Do malování se Vám nechce? Anebo toužíte po okamžité změně a v podstatě bez práce? Pro Vás všechny by mohly být nejvhodnějším řešením samolepící dekorace!

 
JARNÍ SOUTĚŽ S HORNSCHUCH s. r. o. - OTÁZKA: PDF Tisk E-mail
Pátek, 18 březen 2011

POZOR, přátelé, je tady soutěž o krásné samolepky (opakovaně nalepovatelné). S těmito dětskými dekoracemi během chvilky zvládnete vy případně vaše děti změnit dětský pokoj k nepoznání, v sortimentu  jsou nabízeny i pěnové figurky, nálepky na vypínače, polštářky... Uvidíte! A co vše je potřeba udělat?

 
JARNÍ SOUTĚŽ S HORNSCHUCH s. r. o. PDF Tisk E-mail
Úterý, 01 březen 2011

Únor je za námi, a pro každého, kdo by si chtěl zvelebit své hnízdečko, máme pár tipů - tapetování, malování, výměna nebo renovace nábytku, šetření...zkrátka pár rad na  zkrášlování a zútulňování vašich bytů i domečků. Přinášíme vám proto novou soutěž, která vám mnohé poradí a těm šťastným i přinese.

 
FOTOSOUTĚŽ O CENY - S FIRMOU HORNSCHUCH - FOTKY PDF Tisk E-mail
Pátek, 03 září 2010

Tak sešlo se plno opravdu hezkých fotek, a abyste se mohli všichni pokochat, tak vám je nabízím k prohlédnutí. Jsou opravdu jedna hezčí než druhá a věřím, že se překrásné vyzdobení líbí nejen dětem-majitelům, případně větším, pokud se jedná o zvelebení nábytku či nějakého bytového doplňku, ale i všem návštěvám, které do takto vyzdobených bytů zajdou... Tak - a nyní se už dívejte a také sbírejte inspiraci... 

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 Následující > Konec >>

Výsledky 18 - 34 z 88
[CNW:Counter]