O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

A ZASE KRUTĚ O KRŮTĚ... PDF Tisk E-mail
Pátek, 14 listopad 2008

Tato historka není moje - ale mé kamarádky, tehdá samoživitelky, matky dvou holčiček. Bylo před vánoci, kamarádka pekla, vařila smažila a podobně - chtíc svým dětem zajistit příjemné vánoce. Těsně před vánoci jí onemocněla ta mladší holčička, tak si kamarádka docela s potěšením vzala tzv. paragraf a mohla - pečujíc o nemocné dítě - ještě došůrovávat a dopékat cukroví.

 

 

 

 

 

     Jednoho dne odpoledne zaskočila na chvilku ke své sousedce. Když se vrátila, nalezla v bytě úplně vyjevenou holčičku a obrovský pytel, který se hýbal. Holčička vysvětlila, že někdo zvonil a když otevřela, stál tam nějaký chlap a ptal se, jestli je doma maminka. Když se dověděl, že není, řekl jen:  "No, to nevadí, tak ji pozdravuj"  - hodil na zem ten pytel a odešel.

 

 

 

     Když ten pytel otevřeli, vypochodovala z něj obrovská krůta - živá!!!! Kamarádka byla na infarkt. Vůbec nevěděla , co má dělat. Mezitím dorazila ze školy starší holčička. Ta byla milovnice zvěře a tak rozhodla, že si krůtu "vochočej". Pak nastal týden absolutního hororu. Krůta ve čtyři ráno, ledva proloupla oči, začala řvát a vzbudila celý panelák. Pak lítala po bytě a nedala na sebe sáhnout.

 

 

     Neblbější zvíře na světě není slepice, jak se lidé mylně domnívají, ale krůta. Jen ty nervy ji nakrmit - u každého kousku rohlíku dělala, jako by po ní holky hodily molotovův koktejl.

 

 

     Kakat chodila zásadně do koupelny na karmu, a to tak, že se namouduši - strefila zrovna do toho kolečka, co je tam věčný plamínek. To "věčný" je eufemismus. Po prvním vykonání krůtí potřeby ten plamínek zhasnul a rodina byla bez teplé vody, protože samosebou, kamarádka musela vypnout přívod plynu, aby nakonec všichni (i s krůtou) nevyletěli do povětří.

 

 

 

     Tohle trvalo týden a nakonec se jí podařilo ukecat skladníka u nich v podniku, aby si pro krůtu přijel a odvezl si ji - zadarmo. To víte, jak dáváte někomu něco zdarma, tak v něm automaticky vzbudíte podezření, že na nabízeném předmětu je něco v nepořádku.

 

 

 

     Já to znám, na tuto pověru narážím každý druhý rok, kdy mám nadúrodu nádherných, sladkých a šťavnatých jablek. Nakonec mu namluvila, že jsou vegetariáni - skladník přišel, odlovil krůtu a za zoufalého řevu obou holčiček, které stále doufaly, že si z krůty udělají domácího miláčka, nacpal opeřence do pytle a odjel.

 

     Od té doby si s té kamarádky všechny děláme před vánocemi legraci, když se dotazujeme, zda bude letos zase krůta. Ona se totiž dodnes na jakýkoli druh krůtího masa nemůže ani podívat. A do dneška neví, kdo jí tam tu krůtu tenkrát dal.

 

 

Alena Puntík

 

 


 

 

 

 

 

 

 

UPOZORNĚNÍ:  

 

 

Soutěž trvá do 30.  11. 2008

 

 

 

Prosím, své texty posílejte na adresu:   

redakce - zavináč - kudlanka.cz

 

 

 

 

díky, d@niela 

 

 

 

 

 

 

Komentáře (6)add feed
my zas dostali jako svatebni dar : mura
zive selatko. svatebni hostinou se prorvalo a pak bylo ubytovano ve sklepe. zbavit se v praze prasatka bylo fakt narocny. nakonec si tchyne vzpomnela na jedno vzdalene venkovske pribuzenstvo a pri te prilezitosti vyslo najevo faux paux, ze jsme jim jaksi zapomneli poslat svatebni oznameni. prestoze meli sva 2 vlastni, byli tak hodni a mile prase si vzali a jeste nas pak na jare pozvali na zabijacku. sklep po pasikovi jsme vetrali nekolik mesicu.
listopad 14, 2008 12:02
Jak humánně zabít krůtu : : mamča
Vezmete jutový (nebo plátěný) pytel, a ustřihnete mu růžek. Do pytle vložíte krůtu a volnou stranu pytle zavážete. Krůta (lze aplikovat i na slepici) je vyplašená a zvědavá, tak prostrčí hlavu na světlo (tím ustřiženým růžkem) a pak už jen stačí špalek, sekyrka a některý rodinný kruťas, co krůtě utne hlavu. Celou krůtu pak ponoříte krkem dolů do kýble nebo jiné nádoby se STUDENOU vodou. Krůta se krásně odkrví, a šok způsobený namočením teplého těla do studené vody způsobí, že se jí "naježí" peří, takže jde pak dobře oškubat.
Dále pak postupujeme osvědčeným způsobem : vykuchat-naporcovat-upéct-sníst. smilies/wink.gif
listopad 14, 2008 13:12
Osvědčený způsob : Milene
Pro mě jediný osvědčený způsob jak si pochutnat na krůtě začíná až u toho naporcovat..... Stačí, že na vánoce kuchám kapra a to ho nezabíjím. Ale potřebuji k tomu doping zn. Becher. Živou krůtu bych taky raději někomu věnovala.
listopad 14, 2008 13:24
:-))) : Míša šíša
Tak tenhle článeček je silným abonentem na výhru. Krůta kakající na věčný plamínek mě dostala.
listopad 14, 2008 13:33
namouiduši : alena puntíkovaná
já to fakt viděla - samosebou kolem toho kulatého otvoru to taky nebylo sterilně čixstý, ale to gró bylu uvnitř. Dodnes nevíme, jak se tam dokázala strefit
listopad 14, 2008 13:44
... : bb
no co, zenska, potrebovala teplo odspoda, aby nenastydla :-)
listopad 14, 2008 14:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]