O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SMRDUTÉ VÁNOCE PDF Tisk E-mail
Úterý, 11 listopad 2008

Byly to naše první Vánoce s děťátkem. Moc jsem se těšila a chtěla jsem, aby všechno bylo dokonalé, dokonalejší, prostě perfektní. Napečeno bylo, ryba se smažila, kapří polévka hotova. Chtěla jsem ještě osmažit houstičku do polévky, a tak jsem si řekla, že jí šoupnu do trouby pod gril.

 

 

 

 

 

 

 

     Měla jsem ale taky nový a neosahaný sporák, takže jsem moc netušila, jak rychle takový gril pracuje. I dala jsem na plech kostičky housky, šoupla do trouby, zapla gril a šla se učesat a obléknout.

 

     Za chvíli - fakt, nekecám, bylo to tak pět, nejvýš deset minut - jsem ucítila strašný smrad a do pokoje se začal linout černý kouř. Vyskočila jsem a letěla do kuchyně! Černý kouř se linul z trouby - podotýkám, že elektrické...

 

     Vypnula jsem troubu a v rychlosti na plech a okolo hrcla hrnek vody! Zakouřilo se ještě mnohem víc a kuchyně začla připomínat spáleniště po zásahu hasičů. Štědrý den jsem poté ve zdraví přežili, polévku snědli bez houstičky, ale ten smrad jsem větrala ještě na jaře!

 

     No a přičmoudlé knoflíky od trouby mi moji šikovnost připomínají dodnes.

 

Kamila

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPOZORNĚNÍ:  

 

 

Soutěž trvá do 30.  11. 2008

 

 

 

Prosím, své texty posílejte na adresu:   

redakce - zavináč - kudlanka.cz

 

 

 

 

díky, d@niela 

 

 

 

 

 

.

.

.

Komentáře (5)add feed
jo, kamilo! : mura
zrovna vcera jsem supla rohlik do mikrovlnky na 30 vterin. tedy alespon jsem se tak pri sve kratkozrakosti domnivala. ve skutecnosti jsem tam ovsem klepla 30 minut. ten strasnej smrad se za celej vecer nevyvetral. (a to tam ten rohlik byl asi jen 4 minuty).
listopad 11, 2008 20:47
No vidíš, : wendy
já osmahnu rohlíček na plotýnce na vařiči, jako za starých časů. To smrdí o něco míň... smilies/sad.gif
listopad 12, 2008 08:43
. : Míša šíša
Já houstičku zase opékám na pánvičce na rozpuštěném másle. Je to takové voňavější a chutnější, kalorie navíc neřeším. Většinou sním polovinu dřív, než-li se začne podávat polévka. smilies/kiss.gif
Ovšem na druhou stranu - když se to spálí, tak to smrdí daleko víc než když se to dělá jen na sucho v troubě smilies/grin.gif
listopad 12, 2008 09:23
Já dělám rohlíčky do polévky taky na pánvi na másle. : Myška
A musí jich být hodně, protože taky mizí ještě před jídlem. Ty suché nám vůbec nechutnají (a mně připomínají pečivo sušené pro králíky a slepice).
listopad 12, 2008 09:31
svadobna hostina : Sipik
My sme raz tak na chate v zime pripravovali svadobnu hostinu pre kamarata. Ja s frajerom, byvalym sefkucharom v Belgickom hoteli a kamaratovym otcom, tiez celkom dobrym kucharom. Dali sme piect velkeho moriaka ( krocana ) a kym sa piekol, tak sme oslavovali tu zajtrajsiu svadbu. Stary pan povedal, ze on to postrazi, my si mame ist zdriemnut a ked sme sa zobudili, chata bola plna strasneho smradu a dymu. Vobec nebolo vidno ani na pol metra. A tak som ja vetrala a vetrala v tej mrazivej noci a chlapi zatial potajomky zakopavali spalenu mrtvolu do snehu pri plote.
listopad 12, 2008 13:29
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]