O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

AUTOGRAMIÁDA H. M. KÖRNEROVÉ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 09 září 2013

Ráda bych vás upozornila na besedu s českou spisovatelkou Hanou Marií Körnerovou, která přijede besedovat v pondělí 30. září v 17 hodin se čtenáři velvarské knihovny. Máte-li zájem popovídat si s výbornou autorkou šestatřiceti knižních románů, můžete přijít  do tamější společenské místnosti.

 

 

 

 

 

 

 

      Spisovatelka je, mimo jiné, autorkou literární předlohy filmu Andělská tvář. Píše nejen romány ze současnosti, ale také historické příběhy z Francie - je autorkou více než dvaceti knih, jejichž náměty čerpají z francouzské historie. Mezi neznámější patří šestidílná sága Pán hor, Hodina po půlnoci a Andělská tvář.

 

     „O návštěvu Hany Körnerové jsem usilovala takřka dva  roky a konečně se dobrá věc podařila. Věřím, že se lidem povídání s ní bude líbit,“ říká vedoucí Městské knihovny ve Velvarech Zdeňka Ortová.

 

 

 

 

 

      Některé z publikací Hany Marie Körnerové si zde můžete dokonce zakoupit a nechat od autorky podepsat.

       A pokud byste si chtěli o této autorce přečíst víc - jak o jejich knihách (případně i soupis některých jejích děl), podívejte se na starší článek zde na Kudlance, kde se o ní píše.

 

 KATEŘINA HUSÁROVÁ

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]