O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TI CHLAPI JE NEUHLÍDAJÍ? PDF Tisk E-mail
Neděle, 16 červen 2013
Přejít na obsah
TI CHLAPI JE NEUHLÍDAJÍ?
Strana 2

Nedávno si jedna moje známá stěžovala na toho svého: „Ti chlapi jsou fakt úplně na ho*no, dyk von toho malýho ani na chvíli není schopnej uhlídat. Šel s ním jenom na procházku, a co myslíš, za hodinu byli zpátky, že se mu kluk vymáchal v potoce. A v těch novejch  botách!"

    

 

 

 

 

     Vzpomněla jsem si na tu fůru úrazů, co absolvovali naši kluci, a napadlo mne, že mají obrovské štěstí, že tu rodičovskou a prarodičovskou péči vůbec přežili.

 

     Měla jsem pár dnů před porodem, a protože už mi činilo celkem problém pobíhat za naším téměř tříletým synkem, převzal péči o něj manžel. Ten, jsa přesvědčen, že je synův pohyb dostatečně omezen plotem kolem celého pozemku, zaháněl zrovna žízeň, která byla v tom vedru fakt veliká, jedním řádně vychlazeným zrzavým mokem. Když jsem na muže houkla z okna, kdeže má kluka, začal se rozhlížet s takovým tím udiveným debilním výrazem „teď tady byl,“ načež nám o chvíli později přivedl syna úplně cizí pán s tím, že nám ho málem přejel, když mu vlítnul pod auto hned poté, co ho napadlo otevřít branku.

 

     Absolutně jsem se zhroutila a ještě tu noc porodila našeho druhého potomka. A zatímco já si užívala v porodnici dobré stravy a stále spícího mimina, manžel hlídal ten náš pytel blech. Hned při druhé návštěvě v porodnici mi sdělil, že ač se od kluka nehnul na krok „No přísahám“, stačil si Šimon vrazit do oka tužku „ale naštěstí nebyla ořezaná“, dodal.

 

     Když byli našemu Šimonovi dva roky, vrátila nám ho babička z odpolední procházky se zkrvaveným obličejem slovy: „Jituš, promiň, ten dědek je fakt úplně blbej, von mu ten kluk spadnul na asfaltce a sedřel si celej nos“. Děda táhnul kočár a tvářil se, chudák, jako spráskanej pes. Tenkrát jsme, my rodiče, stejně, jako babička, nemohli pochopit, jak se to tomu dědovi mohlo stát (když přece to dítě hlídám, tak mi nemůže spadnout, ne?)

 

     Tatínkův výlet se synem do zoologické zahrady skončil při nastupování do auta hned poté, co Šimonovi zavřel prstíčky do dveří, čímž mu dva podélně rozštípl, takže jsme skončili v nemocnici a náš syn následující dva týdny s dlahou.

 

     O tři roky později si Šimon přivezl z dovolené silniční lišej nejenom po celém obličeji, ale témě po celém těle, poté, kdy jsme s manželem považovali za výborný nápad dát mu do ruky vodítko s naší fenou psa Novofoundlandského, která ho následně na konec ulice dotáhla takovou rychlostí, že než jsme se stačili vzpamatovat, bylo po všem. Když jsme v nemocnici líčili, jak že se to stalo, zpražila nás lékařka takovým pohledem, že už nemusela ani nic říkat, aby nám došlo, jací, že jsme to kreténi.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]