O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JSOU MI ČTYŘI A JSEM FRAJER! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 02 červenec 2012

Myslím, že jste už o mně (někteří)  slyšeli. Jsem to mimino Kryštof, a i když mi ta moje ženská tak pořád říká, tak už mě to opravdu dost uráží. A už jsem na tom tak dobře, že ji to i klidně řeknu. Jsou mi totiž už čtyři, a páni, já vám umím tolik věcí... Tak hlavně umím mluvit a to ukazuju všem a pořád. A aby to nebylo jen takové mlácení prázdné slámy, tak se hlavně na všechno ptám, abych se co nejvíc dozvěděl.

 

 

 

 

 

 

     Ptám se pořád a na všechno a do posledních detailů a není nic, na co bych nedokázal položit otázku.

 

     I když mi často ti hrozně chytří velcí řeknou, že neví, tak pořád se ještě můžu zeptat, proč to neví.  To jsem se ale zatím ještě nedozvěděl, ale já tomu přijdu na kloub.

 

     Pokud se neptám, tak té svojí ženské přesně říkám, co právě dělám. To aby si nedělala starosti a měla představu, že jdu třeba čurat, že jdu kakat a pokud je to hodně brzo ráno, tak aby se na to dokázala připravit.

 

      Umím pěkně, často a hodně jíst. Nedělá mi problém spást toho tolik co moje starší sestra; no, na bráchu ještě momentálně nemám, ale jak říká maminka, tomu se o jídle i zdá a místo pozdravu při příchodu ze školy se hned ptá, co bude na jídlo.


      Umím běhat, skoro jezdit na kole, umím pár obloučků na lyžích, umím se ozvat, když se mi něco nelíbí, umím hrát člověče nezlob se a skládat puzzle, umím se podívat tak, že je mi skoro všechno během pár sekund odpuštěno, umím pár peprných slovíček a dokonce i vtipy, co mě učí brácha, ale těm moc zatím nerozumím, umím se dobře, nahlas a často smát, poznám skoro všechny lokomotivy, umím napočítat do 69 a poznám pár písmenek.


      Jsou mi čtyři a kousek, říkají mi Kryšpín a jsem veliký frajer.

 

      Nevěříte?

 

 

KRYŠTOF

(za něj psala ta jeho ženská,

máma PAULA)

 

 

 

Komentáře (5)add feed
koukám, : mura1
starší brácha přes kopírák smilies/smiley.gif
červenec 02, 2012 22:08
a z toho mimina : mura1
si, kryštofe, nic nedělej. my taky jedno máme, je mu 17 pryč
červenec 02, 2012 22:09
Správnej kluk, : mamča
žádný mimino ! smilies/wink.gif
Ten vám ještě ukáže, co všechno dokáže. smilies/cheesy.gif
červenec 03, 2012 08:45
jooo : Kamila
taky jsem chtěla říct, že synovi občas říkám ty moje miminko a je mu čtrnáct :-D... tak až se zas příště ohradí, povím mu o vás, můro smilies/grin.gif
červenec 03, 2012 09:50
Pro kamaráda Kryštofa : -doktor-
Kryštofe jsi už dost velkej kluk a to říkám proto,že mám také čtyřletého vnoučka a hlavně babička ho učí co a jak se dělá,že tohle a tohle dělá jen mimino a já děda?,no my si spolu lavně hrajeme na popeláře řidiče tramvaje a trolejbusu i velkejch auťáku týráků,na potápěče a mnoho dalšího,jezdit na kole,pískat na prsty i čepičku od žaludů,ale hlavně si vymýšlíme spoustu lumpárniček,tak proto vím,že i ty už jsi velkej kluk,ale který mámu miluje.Pa Kryštofe a hezké dětství,za chvilku uteče.papa
červenec 04, 2012 13:54
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]